Μετάβαση στο περιεχόμενο

Περί Επικουρικής Ασφάλισης


george68

Recommended Posts

απο οτι διαβάζω στο νομο, NOMOΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘ. 3518 η επικουρική ασφάλιση σε εμας για μετα το 1993 ειναι υποχρεωτική . φυσικα αυτο δεν ειναι νέο .. δεν ειμαι σίγουρος αλλα νομιζω σε κανενα αλλο ταμειο δεν ειναι υποχρεωτική ... υπάρχει κάποιος που εχει ασχοληθεί αν μπορει να γινει κατι νομικα ; απο την στιγμη που ολοι ανήκουμε στο ΕΤΑΑ γιατι συμβαινει αυτο ; απο τι στιγμη που οι τραπεζικοί παίρνουν πισω τις επικουρικες τους εισφορες ... κάποιος γνωστος μου με εθελουσια πηρε πισω κοντα στα 6000 χιλιάρικα εμεις γιατι ειμαστε τοσο κορόιδα ... οχι μονο να μην μπορουμε να τις  παρουμε πισω αλλα να ειναι και υποχρεωτική η πληρωμή ... 

Edited by george68
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 27
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ολοι ανηκουμε στο ΕΤΑΑ γιατι οι ....κουτοφραγκοι, που μας υποχρεωσαν να ενωσουμε τα ταμεια, δεν πηραν πρεφα ακομα οτι το ΕΤΑΑ ειναι μονο μια ταμπελα, και απο κατω τα παληα ταμεια, ιδια και απαραλαχτα.

Link to comment
Share on other sites

Τωρα με τον ΕΦΚΑ ίσως λυθεί και αυτό το θέμα, εγω διαβάζω οτι ο Κατρούγκαλος μας παρακαλάει να το κάνουμε προαιρετικό και εμείς (η ηγεσία μας)  δεν θέλουμε.....

Edited by mantsos
Link to comment
Share on other sites

Όλα τα παραπάνω τι σημαίνουν πρακτικά? Υπάρχει περίπτωση να γίνουν προαιρετικά το εφάπαξ και η επικουρική και να αφορούν και το 2016?

Link to comment
Share on other sites

Έχετε πάρει χαμπάρι ότι το ταμείο καταρρέει; Σύνταξη δεν πρόκειται να πάρει κανεις σας τα έφαγε ο Καλογριτσας τα λεφτά... Τώρα με το νέο ασφαλιστικό που θα γίνει σφαγή και δεν θα πληρώνει κανεις είναι ζήτημα χρόνου ποτέ θα αρχίσουν να κόβουν τις συντάξεις από μόνοι τους. Σε λίγα χρόνια δεν θα υπάρχει σάλιο για σάλιο... και μιλάμε για επικουρικές και αηδίες... Ξυπνάτε!!

 

 

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

δεν κατάλαβα ... δεν θες να πληρώσεις ;;; και τι δεν είσαι πατριώτης ;;; αμα δεν είσαι λοιπόν και δεν θες να πληρώνεις να πας στην βουλγαρια .. εμεις που ειμαστε και πατριώτες και κορόιδα θα συνεχίζουμε να πληρώνουμε και αν ειναι δυνατών και το 100% του εισοδηματος μας για να εχουν οι καρανικες και οι συντροφοι τους μισθους των 6000 χιλιαδων 

Edited by george68
Link to comment
Share on other sites

Καλό το χιούμορ και η κλάψα αλλά πίσω στο θέμα μας:

 

Από 01/01/2017 ο μέσος εργαζόμενος στον ΟΑΕΕ θα πληρώνει 100+ ευρώ λιγότερα εισφορές τον μήνα από έναν αντίστοιχο εργαζόμενο ΤΣΜΕΔΕ λόγω του ότι το επικουρικό και το εφάπαξ είναι υποχρεωτικό σε εμάς, με ευθύνη του ΤΣΜΕΔΕ.

 

Και η ερώτηση:

 

Υπάρχει κάποια σοβαρή εξέλιξη επί αυτού? Πρόκειται κάποια στιγμή να γίνει προαιρετικό? Και τι θα συμβεί άραγε  με τις μεταβατικές διατάξεις και τις εκπτώσεις των πρώτων ετών?

Edited by ntanos
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.