Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Εγγραφείτε στην ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

@Gschoinas Από τις διατάξεις του άρθρου 7 φαίνεται ότι μπορείς να κάνεις αποπεράτωση όταν δεν αυξάνεται ο όγκος (με εξαίρεση τις περιπτώσεις κατασκευής στέγης κλπ). Άρα, ο ΗΧ δεν αυξάνει τον όγκο. Για την διαφορετική διαρρύθμιση, εκτιμώ ότι για να εμφανίζεται και αυτή κάπου, μήπως θα έπρεπε να εκδόσεις και ΕΕΔΜΚ ταυτόχρονα ;

Δημοσιεύτηκε

Το πρόβλημα είναι οτι μειώνεται η δόμηση λόγω των νεων ΗΧ σε σχέση με την τακτοποίηση και ο υπάλληλος στην ΥΔΟΜ μου είπε για την νεα διαρρύθμιση να βάλω νεα αρχιτεκτονικά και να φτιάξω διάγραμμα κάλυψης ορόφου (δεν εχω κάνει ποτέ στο παρελθόν - συγκρινώ επιτρεπόμενα οικοπέδου με πραγματοποιούμενα ορόφου βάση χιλιοστών ιδιοκτησίας??)! Βασικά υπάρχουν και άλλα προβλήματα που πρέπει να λύσω και θα χρειαστεί να ανοίξει η δήλωση 4495 του συναδέλφου (ο οποίος δεν εχει αντίρρηση), αλλά πρέπει να αλλάξουν και τα συμβόλαια αγοράς και να γίνει και μονομερής τροποποίηση σύστασης; Σίγουρα θα χρειαστεί αλλαγή η ΗΤΚ. Επίσης δεν εχω ξεκαθαρίσει αν η αδεια αποπεράτωσης αυθαιρέτου εφαρμόζεται μόνο σε 100% αυθαίρετα χωρίς άδεια και αν απαιτείται ελεγκτής τελικού ελέγχου! Σκέφτηκα αφού ανοίξει η δήλωση να το βάλουμε μέσα ως ημιυπάιθριο αφού δεν υπάρχουν κουφώματα (αλλά δεν υπήρχε αυτός ο ορισμός σε ΓΟΚ 55 με τον οποίο εκδόθηκε η άδεια). 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.