Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Υπάρχει απώλια φακέλου απο την πολεοδομία και έχω βεβαίωση απώλιας, θεωρώ αυθαίρετο όλη την οριζόντια ιδιοκτησία μαζί και με το παρακολούθημα (θέση στάθμευσης) το παρακολούθημα πώς και που θα αναγραφεί στην καρτέλα για την τακτοποίηση με τον Ν4495/17 ;

Υ.Π το παρακολούθημα (θέση στάθμευσης) και η οριζόντια ιδιοκτησία φαίνονται στην κάτοψη της σύστασης και είναι ακριβώς ίδια με την πραγματικότητα.

Ευχαριστώ

• 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 1,8k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα έχω μια οριζόντια ιδιοκτησία (διαμέρισμα) με παρακολούθημα μια θέση στάθμευσης στον ακάλυπτο χώρο του οικοπέδου με άδεια του 1972, ο φάκελος της αδείας δεν έχει βρεθεί απο την πολεοδομία και γι αυτό έχω πάρει βεβαίωση απώλειας φακέλου απο την πολεοδομία.

Θα κάνω τακτοποίηση όλης της οριζόντιας ιδιοκτησίας σαν να είναι όλο αυθαίρετο με βάση την κάτοψη της σύστασης της οριζόντιας ιδιοκτησίας , θα ήθελα να ρωτήσω το παρακολούθημα (η θέση στάθμευσης) πώς και που θα αναγραφεί στην καρτέλα για την τακτοποίηση με τον Ν4495/17 , θα χρειαστεί να γίνει ανεξάρτητη καρτέλα και πως μπαίνει και που σαν υπέρβαση δόμησης;

Ευχαριστώ

Δημοσιεύτηκε
On 28/9/2025 at 3:01 ΜΜ, panosges said:

Καλησπέρα έχω μια οριζόντια ιδιοκτησία (διαμέρισμα) με παρακολούθημα μια θέση στάθμευσης στον ακάλυπτο χώρο του οικοπέδου με άδεια του 1972, ο φάκελος της αδείας δεν έχει βρεθεί απο την πολεοδομία και γι αυτό έχω πάρει βεβαίωση απώλειας φακέλου απο την πολεοδομία.

@panosges πάντως επειδή η άδεια σου είναι πριν του ΠΔ του '83 και από ότι λες έχεις και τα σχέδια της σύστασης το άρθ. 51Α λέει πλέον ότι μπορείς να κάνεςι ανασύσταση μέσω της Υδομ με τα σχέδια της ανασύστασης, οπότε ίσως θα άξιζε να ερευνήσεις και αυτό το ενδεχόμενο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.