Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ποιο πρόγραμμα στατικών ζητούν περισσότερο στην αγορά;


vasiliskap

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 25
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Πάντως,αν ζητάς εργασία σε κάποιο μεσαίο-μεγάλο γραφείο, και όχι σε κάποιον μηχανικό που δουλεύει μόνος άρα δέν απασχολεί προσωπικό, μάλλον θα πρέπει να μάθεις πρώτα τα : FESPA γιατί είναι το πιό διαδεδομένο και το STRAD γιατί με αυτό γίνονται τα μεγαλύτερα έργα. Επίσης πολύ μεγάλα γραφεία χρησιμοποιούν, κυρίως για γέφυρες, το Sofistic.

Link to comment
Share on other sites

Giorgia, μια και ανέφερες το SOFISTIK, για όποιον βρίσκεται στην Πάτρα, τη Δευτέρα 30 Μαρτίου και ώρα 15:00 με 18:00, θα γίνει παρουσίαση (ανοικτή προς όλους) του προγράμματος αυτού από τον καθηγητή κ. Μπούσια στους Πολιτικούς Μηχανικούς, στο ΑΠΜ3.

Link to comment
Share on other sites

Χάρης :

Από κάποια στατιστικά στοιχεία που είχε παρουσιάσει η LH-Λογισμική (Fespa) πριν όμως από χρόνια, από μια άτυπη στατιστική που έκανε συνάδελφος φοιτητής στην πολεοδομία Θεσσαλονίκης αλλά και από την προσωπική μου αίσθηση είναι ότι το Fespa είναι το πιο διαδεδομένο στην αγορά κατέχοντας ίσως το 1/3 της αγοράς των προγραμμάτων στατικών για σκυρόδεμα.
Κοιτώντας το θέρετρο της Multisoft διαβάζει κανείς τα ίδια (και περισσότερα ! ) για το αντίστοιχό τη πρόγραμμα . Γενικά πιστεύω πως όλοι από λίγο έως πολύ τα ίδια υποστηρίζουν . Βέβαια , θα μου πείτε , αν δεν πενέψεις το σπίτι σου , θα πέσει να σε πλακώσει . Ναι ... Αυτό που μου έκανε την χειρότερη εντύπωση , ήταν εκείνο που λέι το Fespa : "Το πρόγραμμα που εμπιστεύστε με κλειστά μάτια" . Τι να πω , αν μία εταιρία φτάνει να προσπαθεί να προσελκύσει πελάτες με τέτοια ρητά , φυσικό είναι να αρχίζουν υποψίες · και κρίμα δηλαδή , διότι αποτελεί ένα από τα πιο διαδεδομένα πρόγράμματα .
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Συναδελφοι θελω να μου προτείνετε προγραμμα που να λυνει στατικα κτιριων απο σκυροδεμα...μου ειπαν κατι για το stereostatika...ειναι καλο?

 

Παρατήρηση: Χρησιμοποιείτε την αναζήτηση πριν ανοίξετε καινούργιο θέμα.

Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum.

Ευχαριστώ, iovo.

Link to comment
Share on other sites

Όπως σου είπε και ο nik κάνε μία αναζήτηση στο Φόρουμ και θα βρεις πάρα μα πάρα πολλές αναφορές που αφορούν σ΄αυτό που ψάχνεις.

Από την κεντρική μπάρα της σελίδας του Φόρουμ λοιπόν --> "Αναζήτηση" --> "Google Search" και δώσε λέξεις κλειδιά.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
Χάρης :

...Αυτό που μου έκανε την χειρότερη εντύπωση , ήταν εκείνο που λέι το Fespa : "Το πρόγραμμα που εμπιστεύστε με κλειστά μάτια" . Τι να πω , αν μία εταιρία φτάνει να προσπαθεί να προσελκύσει πελάτες με τέτοια ρητά , φυσικό είναι να αρχίζουν υποψίες · και κρίμα δηλαδή , διότι αποτελεί ένα από τα πιο διαδεδομένα πρόγράμματα...

 

 

Προσωπικά ούτε εμένα μου αρέσει το συγκεκριμένο motto, σε σημείο μάλιστα που να με κάνει διστακτικό για την αγορά του προγράμματος, το βρίσκω πολύ άστοχο! Αισθάνομαι ότι με προσβάλλει ως μηχανικό, δεν είμαι κανείς ανεύθυνος, επιφυλακτικότητα θα πρέπει να υπάρχει για κάθε είδους λογισμικού!

Link to comment
Share on other sites

Χαιρετε συναδελφοι

το τελευταιο διαστημα με απασχολει η αγορα του καταλληλου στατικου προγραμματος.

Βρισκομαι αναμεσα σε fespa και stereostatica-etabs.Οποιος μπορει ας με βοηθησει.Ευχαριστω εκ των προτερων.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.