Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μελέτες Φωτοβολταικών < 20 kW


teachertza

Recommended Posts

Στην τεχνικη περιγραφη ουσιατικα κανεις γραφεις μια εκθεση.Θα μπουν τα ταδε πανελ,βασεις,ινβερτερ,καλωδια κλπ.Οπως το λεει.Περιγραφη ολης της εγκαταστασης...

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 400
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Για την καταθεση των δικαιολογητικων στη ΔΕΗ δεν εννοεις?ΠΡΕΠΕΙ να εχεις καταληξει σε εταιρια.Αλλιως κατεθεσε εναν κενο φακελο (αν μπορεις).Μπορεις?

Link to comment
Share on other sites

Γνωμη μου ειναι οτι πρεπει να εχεις καταληξει σε εταιρια.Αλλιως τι ειδους τεχνικη εκθεση θα κανεις?Φανταστικη θα ειναι?Μικρης κλιμακας δεν προχωρας να κανεις αν δεν εχεις παρει εγκριση απο ΔΕΗ.Αρα εχεις φτασει σε ενα σημειο που εχεις καταληξει σε εταιρια.Να δεις ποια μπορει να σε προμηθευσει σιγουρα και γρηγορα και οχι το 2011-12.Πρωτα γινεται μια ερυενα αγορας και μετα ξεκινας διαδικασιες.Παντα τη γνωμη λεω ετσι.

Link to comment
Share on other sites

Δε χρειάζεται να έχεις καταλήξει. Άλλωστε την Πολεοδομία δεν την ενδιαφέρει τι πανέλα θα βάλεις. Αρκεί να είσαι Πολεοδομικά ΟΚ βάσει Νομοθεσίας.

Στη ΔΕΗ έχει σημασία στο τέλος να δηλώσεις τι ακριβώς εγκατάσταση έκανες. Προ της Σύνδεσης δηλαδή.

Link to comment
Share on other sites

Άποψή μου είναι ότι αυτή η τεχνική έκθεση δεν χρειάζεται να είναι πολύ μεγάλη και λεπτομερής. Όπως ειπώθηκε και νωρίτερα κάνα 2σέλιδο με 5σέλιδο τα βασικά που θα τοποθετηθούν στην εγκατάσταση. Δεν θα την σφραγίσω (ούτε καν ζητείται) μόνο αν το ζητάει ο συγκεκριμένος υπάλληλος. Το βασικό που κοιτάει η Πολεοδομία κτλ είναι η νομιμότητα των δικαιολογητικών και δεν πρόκειται να ασχοληθούν με την τεχνική έκθεση.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Μια ερώτηση

Πάμε να συνδέσουμε ένα 20αρι σε Β. Στέγη

Η ΔΕΗ ζητά να κάνουμε μια σύμβαση για την κατανάλωση του Inverter που θα μας χρεώνει.

Στα δικαιολογητικά ζητά μεταξύ άλλων και την ΥΔΕ (την οποία υπογράφω εγώ) θεωρημένη απο την ΔΟΥ. Πρέπει να εμφανιστεί κάποιο τιμολόγιο, ο εγκαταστάτης μας δεν θα κόψει τιμολόγιο πριν το startup.

Έχει αντιμετωπίσει κάποιος κάτι παρόμοιο? πως το ξεπέρασε. Εγώ έχω μπλοκάκι αλλά είμαι και μισθωτός της εταιρίας

Link to comment
Share on other sites

jsk: Στα δικά μου 20-άρια δεν ζητήθηκε τιμολόγιο, απλά η ΥΔ του εγκαταστάτη. Αλλά τι σε πειράζει να κόψεις ΔΠΥ με συμβολική τιμή 50 ή 60€? Έτσι για να υπάρχει. Δε νομίζω ότι έχεις πρόβλημα που είσαι Υπάλληλος. Από τη στιγμή που δεν έχεις "κλείσει" τα βιβλία σου μπορείς να κόψεις στον οποιοδήποτε ΔΠΥ.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.