Μετάβαση στο περιεχόμενο

Windows 7


iovo

Recommended Posts

Πρόλαβε κανείς και δοκίμασε την beta έκδοση? Οι πρώτες εντυπώσεις πάντως από γνωστούς και φίλους είναι φοβερές! Κανένας με ίδια εμπειρία?

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 106
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δοκιμάζω την 64bit έκδοση των windows 7 εδώ και αρκετό καιρό. Λοιπόν η αλήθεια είναι ότι τα 64bit φυσάνε (αρκεί βέβαια να υπάρχουν εγκατεστημένα 4gb RAM) αλλά έχουν το κλασσικό πρόβλημα με τους driver των συσκευών.

Link to comment
Share on other sites

Δηλαδή συνάδελφοι θέλετε να πείτε πως η Microsoft φαίνεται να έφτιαξε επιτέλους ένα αξιοπρεπές λογισμικό ?!?! Τα windows 7 τρέχουν πιο γρήγορα από τα sVista ? Από πλευράς συμβατότητας με διάφορες εφαρμογές υπάρχει καμιά εμπειρία ?

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν προβλήματα με εφαρμογές δεν υπάρχουν εκτός αν πρόκειται για εφαρμογές προ windows XP. Στην έκδοση που δοκιμάζω GeorgeS οι 64bit εφαρμογές όταν λέω ότι φυσάνε φυσάνε. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι πρέπει και το μηχανάκι να είναι κάπως αξιοπρεπές.

Link to comment
Share on other sites

Αγαπητέ cna, πολύ αισιόδοξο αυτό που λες. Επιτέλους, λες να έχουμε ένα λειτουργικό της προκοπής από την MS ? Για τις 32bit εφαρμογές που είναι και οι περισσότερες τι εμπειρία έχεις αποκομίσει ?

 

Επίσης ξέρει κανείς πότε περίπου θα τα δούμε στην αγορά ?

Link to comment
Share on other sites

Για την 64bit έκδοση οπωσδήποτε διπλοπύρηνο + 4GB RAM. Για την 32bit έκδοση διπλοπύρηνο + 2GB RAM. Κάρτα γραφικών μεγαλύτερη από 256ΜΒ.

Στην 64bit έκδοση που τρέχω παίζουν και 32bit εφαρμογές αλλά μέσω emulation (WOW - Windows On Windows) με άμεσο αντίκτυπο στην ταχύτητα, αν και με ένα γερό μηχανάκι δεν υπάρχει πρόβλημα. Πάντως λίγο που δοκίμασα την 64bit έκδοση του Autocad καμία σχέση παιδιά. Ούτε τρέμουλο του κέρσορα ούτε τίποτα. Στην αγορά αναμένονται περί τα τέλη του 2009. Η beta έκδοση πάντως λήγει τον Αύγουστο. Το μόνο κακό όπως προείπα είναι οι οδηγοί των συσκευών. Επί παραδείγματι η web camera που έχω δεν υποστηρίζεται στα 7 απλά και μόνο επειδή η κατασκευάστρια εταιρία δεν έχει βγάλει 64bit οδηγούς.

Link to comment
Share on other sites

Ουπς, μας τα χαλάνε εδώ. Η συντριπτική πλειοψηφία των εφαρμογών (ακόμα και μικροεφαρμογές, υπολογιστικά προγράμματα κλπ) είναι 32bit. Ερώτημα : Η 32 bit έκδοση των windows 7 (αν υπάρχει) μήπως είναι καλύτερη δεδομένου ότι δεν θα υπαρχει και πρόβλημα με τους οδηγούς (φαντάζομαι...).. ? Είναι άραγε πιο γρήγορη από τα svista σε ένα μηχάνημα με ίδια χαρακτηριστικά ?

Link to comment
Share on other sites

GeorgeS όταν αποφάσισα να κατεβάσω την 64bit το έκανα με γνώμονα την αρχιτεκτονική των επεξεργαστών οι οποίοι εδώ και καιρό υποστηρίζουν 64bit. Πίστεψέ με λίγες εφαρμογές 32bit δεν παίζουν. Ένα άλλο θέμα που εγείρεται είναι το εξής: εδώ και λίγο καιρό οι κατασκευαστές υπολογιστών (ΟΕΜ) τοποθετούν κατ' ελάχιστο 4GB RAM. Γιατί λοιπόν να χρεωθείς τα 4GB όταν το ανώτερο που θα "δει" το 32bit λειτουργικό είναι 3GB? Τέλος πάντων, όλα είναι θέμα προτιμήσεων αν και εγώ βλέπω ότι πολύ σύντομα θα το γυρίσουν όλοι σε 64bit.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.