Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Συνάδελφε, δίχως να σε προσβάλλω, οι απόψεις μας διϊστανται. Για την ακρίβεια, μάλλον οι εκάστοτε οικονομικές υπηρεσίες-επιτρόποι πετάν' αητό.

Σε όσοες υπηρεσίες γνωρίζω ισχύουν αυτά που ανέφερα.

Μαλιστα σε προισταμενο τμήματος, είπε πως απο τη στιγμή που το 0.6% ΤΣΜΕΔΕ ΔΕΝ κατατίθεται στους Δημοσίους υπαλλήλους Μηχανικούς, γιατί το πληρώνουμε; και που πηγαίνει; Απάντηση ήτο "η διακήρυξη το προβλέπει, συνεπώς το πληρώνεις".

Αυτό με τη παρακράτηση δε το πιασα...Μέχρι τις 15 του επόμενου μήνα την καταθέταμε πρίν...Κι αυτή έγινε μέσα στο τρέχοντα μήνα; Δηλαδή αν κόψω τιμολόγιο 31/01 πχ πρέπει 31/01 να καταθέσω και παρακράτηση;

Και το 0.1% των δημοσίων συμβάσεων, μέχρι σήμερα πάντα μου το παρακρατεί η οικονομική υπηρεσία του Δήμου. Ποτέ δε το πλήρωσα ο ίδιος σε ΔΟΥ ή τράπεζα!

Γουάτ δε χεκ ;;; :shock:

• 1 month later...
  • Απαντήσεις 48
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσιεύτηκε

αν το εργο χρηματοδοτείται από ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ, τότε το ΓΕ&ΟΕ όπως ξέρουμε είναι 18%. Οι κρατήσεις ποιες είναι; Ξέρει κανείς, γτ έχω φάει τον κόσμο όλο!

Δημοσιεύτηκε

Τελικά είχατε απόλυτο δίκιο. Μας τα γύρισε πίσω ο επίτροπος. Τελικά οι τεχνικές υπηρεσίες μας λένε άλλα 'ντ' άλλων.....

• 4 weeks later...
Δημοσιεύτηκε (edited)

Για πές...

Να τα συνοψίσω, μιας και έχω να κάνω λογαριασμό όπου να'ναι.

Απ'οτι φαίνεται το 3% πλέον θα το παρακρατεί ο Δήμος και θα μας δίνει βεβαίωση-δεν θα το πληρώνουμε εμείς όπως μέχρι τώρα.

1% ΤΣΜΕΔΕ

0.5% ΕΜΠ

0.2% ΤΣΜΕΔΕ

0.6% ΤΣΜΕΔΕ

0.1% ΠΔΕ

Edited by Kane
  • 6 months later...
Δημοσιεύτηκε

Παιδια μήπως γνωρίζουμε ποιες ειναι οι κρατήσεις σε δημόσιο φορέα (με 28% Γ.Ο &Ε.Ο.) όπως οι οργανισμοί λιμένων? Γνωρίζω οτι έχει καταργηθεί το 0,2% υπερ ΤΕΕ.

• 3 weeks later...
Δημοσιεύτηκε (edited)

Μιας και θα πληρωσω για μια πιστωση απο ιδιους πορους, με πανε με γε και οε 28% οποτε επιπροσθετα των τσμεδε-εμπ εχουμε:

ΤΕΑΔΥ/ΤΑΔΚΥ 1,5%

ΤΠΔΥ/ΤΑΔΚΥ 0,5%

ΤΠΕΔΕ 1%

Το ΤΠΕΔΕ πληρωνεται στην εφορια με κωδικο 82629 + χαρτοσημα2,4% του ποσου πληρωμης1227 και 1228

Για τα ΤΑΔΚΥ δεν τα πληρωνουμε στη ΔΟΥ λεει η ΔΟΥ και η Εθνικη Τραπεζα δε μπορει να βρει λογαριασμους για ΤΑΔΚΥ. Αν ξερει καποιος που πληρωνονται μου λεει.

Edited by spsonis
Δημοσιεύτηκε

ΤΕΑΔΥ/ΤΑΔΚΥ 1.5% ..........ΔΟΥ 83787 ΚΑΕ

ΤΠΔΥ/ΤΑΔΚΥ 0.5%.............ΔΟΥ 83781 ΚΑΕ

Δημοσιεύτηκε

Δε ξερω τι παιζει απο Δημο σε Δημο, εμενα μου ειπε ο Δημος μου το ενα να το πληρωσω στην Πειραιως και το αλλο στην Εθνικη.

Εφορια πηγα 2 φορες δεν πληρωνονται εκει μου ειπαν.

• 4 months later...
Δημοσιεύτηκε

Παιδιά από 1-1-2015 έχουν καταργηθεί αρκετές από τις κρατήσεις που πληρώναμε έως τώρα.

Γνωρίζει κάποιος τι έχει απομείνει τελικά?

Υπέρ ΤΑΔΚΥ 1,50% και 0,50% έχουν καταργηθεί.

Υπέρ ΤΥΔΚ 1,00% ισχύει?

Το 0,20% υπέρ ΤΕΕ το πληρώνουμε?

Το 1,00% υπέρ ΤΣΜΕΔΕ καταργήθηκε. Το 0,60% υπέρ ΤΣΜΕΔΕ συνεχίζουμε να το πληρώνουμε?

Το 1,00% υπέρ ΤΠΕΔΕ?

Το 0,50% υπέρ ΕΜΠ?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.