sundance Δημοσιεύτηκε April 6, 2009 at 05:39 μμ Δημοσιεύτηκε April 6, 2009 at 05:39 μμ τριοροφη κατασκευη. αγορα διαμερισματος με αποκλειστικο δικαιωμα χρησης μιας υπαιθριας θεσης σταθμευσης στον ακαλυπτο χωρο (συνολικα διατιθενται 8 ). επειδη ειδα το συμβολαιο ερωτω: 1.για αυτες τις θεσεις δεν προβλεπεται καποια αντικειμενικη αξια ουτε αναφερεται καποιο αντιτιμο στο συμβολαιο.φυσικα σιγουρα ανεβασαν την τελικη τιμη πωλησης του πακετου 'διαμερισμα-υπαιθρια θεση σταθμευσης'.ΑΡΑ ειναι τελικα νομιμως αφορολογητες,ετσι? 2.πρεπει να πληρουν καποιες αποστασεις κλπ βασει ΓΟΚ ή μπαινουν ετσι αυθαιρετα στον ακαλυπτο?
adadim Δημοσιεύτηκε April 6, 2009 at 06:28 μμ Δημοσιεύτηκε April 6, 2009 at 06:28 μμ 1.Δεν τα είδες σωστά μάλλον sundance ή δεν είδες καθόλου τα έντυπα υπολογισμού αντικειμενικής αξίας του ακινήτου που κατατίθονται στην εφορία και προσαρτώνται σε κάθε συμβόλαιο . Εκεί θα δεις πως οποιαδήποτε αποκλειστική χρήση (π.χ. θέση στάθμευσης ή τμήμα του ακαλύπτου ή τμήμα της στέγης ή τμήμα της ταράτσας) συνυπολογίζεται στη συνολική αντικειμενική αξία του ακαλύπτου . Κάτι παρόμοιο γίνεται και με τον ημιυπαίθριο χώρο που όταν δηλώνεται στην εφορία έχει δικό του ξεχωριστό έντυπο . Δυστυχώς είμαι σπίτι τώρα και δεν έχω κάποιο υπόδειγμα να σου ανεβάσω για να το δεις . 2.Δεν γνωρίζω να υπάρχει κάποιος περιορισμός (αρκεί να έχεις εξασφαλίσει την απαραίτητη φύτευση)εκτός και αν αναφέρεται στους όρους δόμησης της περιοχής πως απαγορεύονται στην πρασιά .
sundance Δημοσιεύτηκε April 6, 2009 at 08:50 μμ Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε April 6, 2009 at 08:50 μμ μπροστα μου εχω το εντυπο για οριζοντια.δεν λεει κατι. βασικα ειναι στο πισω μερος του οικοπεδου οι θεσεις,οποτε δεν τιθεται θεμα πρασιας.
adadim Δημοσιεύτηκε April 7, 2009 at 05:50 πμ Δημοσιεύτηκε April 7, 2009 at 05:50 πμ Είναι άλλο το έντυπο σου είπα βρε sundance.
Jimmy Δημοσιεύτηκε April 7, 2009 at 06:24 πμ Δημοσιεύτηκε April 7, 2009 at 06:24 πμ Προσμετρώνται στην Κάλυψη του οικοπέδου, αλλά με δικαίωμα +10% σε αυτήν, σε περίπτωση που ο κανονικός Συντελεστής Κάλυψης δεν επαρκεί. Η προσαύξηση αφορά μόνο στις θέσεις στάθμευσης, και όχι να το χρησιμοποιήσουμε ως τέχνασμα για να αυξήσουμε την Κάλυψη για το ίδιο το Κτίριο.
sundance Δημοσιεύτηκε April 7, 2009 at 11:02 πμ Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε April 7, 2009 at 11:02 πμ ευχαριστω!
jbosdas Δημοσιεύτηκε April 7, 2009 at 02:39 μμ Δημοσιεύτηκε April 7, 2009 at 02:39 μμ 2. πρέπει να πληροί όλες τις υποχρεωτικές που αφορούν στις θέσεις σταθμευσης: ελαχ ακτινα στροφής, χωρος ελιγμών, διαστάσεις κλπ. "Προσμετρώνται στην Κάλυψη του οικοπέδου":confused: απο που προκύπτει? ειναι ανοιχτες ειπαμε... ετσι?
erling Δημοσιεύτηκε April 7, 2009 at 02:44 μμ Δημοσιεύτηκε April 7, 2009 at 02:44 μμ Αυτό που μάλλον ήθελε να πει ο Jimmy, είναι πως μειώνεται η υποχρεωτική φύτευση. Υποχρεωτική φύτευση είναι τα 2/3 του υποχρεωτικού ακάλυπτου χώρου. Κάνοντας θέσεις στάθμευσης στον ακάλυπτο, η υποχρεωτική φύτευση μειώνεται κατά 10%.
roka Δημοσιεύτηκε April 7, 2009 at 03:12 μμ Δημοσιεύτηκε April 7, 2009 at 03:12 μμ Προσμετρώνται στην Κάλυψη του οικοπέδου, αλλά με δικαίωμα +10% σε αυτήν, σε περίπτωση που ο κανονικός Συντελεστής Κάλυψης δεν επαρκεί. Η προσαύξηση αφορά μόνο στις θέσεις στάθμευσης, και όχι να το χρησιμοποιήσουμε ως τέχνασμα για να αυξήσουμε την Κάλυψη για το ίδιο το Κτίριο. Αυτό που μάλλον ήθελε να πει ο jimmy, είναι πως μειώνεται η υποχρεωτική φύτευση.Υποχρεωτική φύτευση είναι τα 2/3 του υποχρεωτικού ακάλυπτου χώρου. Κάνοντας θέσεις στάθμευσης στον ακάλυπτο, η υποχρεωτική φύτευση μειώνεται κατά 10%. μπορούμε να έχουμε διευκρίνιση;
pk10gr Δημοσιεύτηκε April 7, 2009 at 04:34 μμ Δημοσιεύτηκε April 7, 2009 at 04:34 μμ Μπορουμε οντως να εχουμε διευκρινισεις.. Καποια ερωτηματα που μου ερχονται στο μυαλο.. Απο που προκυπτει? Ισχυει παντου ή σε ορισμενες περιοχες και υπο ποιες προυποθέσεις? Η τελικη δηλαδη φυτευση θα ειναι (2/3) Χ 0,9?
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Συνδεθείτε τώρα