Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Χρόνια πολλά & Καλή μας Χρονιά!!!

Σε εκτός σχεδίου αγροτεμάχιο, μη άρτιο και μη οικοδομήσιμο πλέον, επιτρέπεται Άδεια Μικρής Κλίμακας για λιθόκτιστη αποθήκη 25 τμ & h<3.00μ  (παρ. κγ, άρθρου 29, ν4495/17);

• Απαντήσεις 1,8k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσιεύτηκε (edited)

Καλησπέρα συνάδελφοι και χρόνια πολλά!
Θέλω να κάνω αλλαγή χρήσης ενός καταστήματος, από κατάστημα σε γραφείο καθώς μου ζητήθηκε από την πυροσβεστική προκειμένου να μου εκδώσουν το πιστοποιητικό πυρασφάλειας για κέντρο φυσικοθεραπείας. Η ερώτηση μου είναι η εξής:

Όταν κάνουμε ΕΕΔΜΚ για αλλαγή χρήσης από κατάστημα σε γραφείο, χωρίς να γίνουν επιπλέον εργασίες, στον προυπολογισμό εργασιών τι βάζουμε;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Edited by John61Kf
Δημοσιεύτηκε
On 5/1/2026 at 12:36 ΜΜ, athanasanas said:

Σε εκτός σχεδίου αγροτεμάχιο, μη άρτιο και μη οικοδομήσιμο πλέον, επιτρέπεται Άδεια Μικρής Κλίμακας για λιθόκτιστη αποθήκη 25 τμ & h<3.00μ  (παρ. κγ, άρθρου 29, ν4495/17);

Η παρ.κγ) αναφέρει 15 μ2 και όχι 25. Ως προς το μη άρτιο και μη οικοδομήσιμο δεν έχω άποψη. Διαβάζω (και εδώ και αλλού) και ότι γίνεται και όχι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.