Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 85
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• 3 years later...
Δημοσιεύτηκε

καλημέρα σε όλους 

Συμπληρώνω μια Η.Τ.Κ σε κτίριο ρυθμισμένο από άλλον συνάδελφο. Έχω την δήλωση του συν/φου και ενώ φαίνεται εξοφλημένη (και όπως διαπιστώνω αριθμητικά πράγματι είναι εξοφλημένη) όταν πατάω οριστική μου βγάζει το μήνυμα 

Να λάβετε υπόψη σας ότι για τη δήλωση 11333519 αυθαιρέτου δεν έχει εξοφληθεί το 30% του προστίμου

Γνωρίζετε αν μπορώ να το παραβλέψω ή μήπως αν το παραβλέψω θα το εμφανίσει κάπου μέσα στο Πιστοποιητικό που θα εκδώσω οπότε θα έχω πρόβλημα στη μεταβίβαση (καθώς η Συμβ/φος θα πρέπει να το συμπεριλάβει στην πράξη της)??

Δημοσιεύτηκε

Ίσως έχει γίνει κάποια μεταγενέστερη αλλαγή στη δήλωση με αριθμό 11333519, την οποία δεν έχετε δει. Μπορείτε να συμπληρώσετε τα στοιχεία της δήλωσης στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://services.tee.gr/authpublic/faces/DilosiBeb.jspx και να βεβαιωθείτε ότι έχετε την πιο πρόσφατη περαιωμένη δήλωση.

Δημοσιεύτηκε (edited)

Ευχαριστώ πολύ συνάδελφε για την άμεση απάντηση.

Τελικά δεν φταίει η δήλωση! αλλά το ότι στις "ΠΡΑΞΕΙΣ" επέλεξα αντί για το σωστό  "ρύθμιση με το Ν 4495/17" -εσφαλμένα "ρύθμιση με το Ν 4178/13"

και πάλι σε ευχαριστώ

Υ.Γ απορώ όμως πως δεν μου έβγαλε σαν μήνυμα"ότι δεν συμπίπτει ο γεωγραφικός προσδιορισμός δήλωσης και Η.Τ.Κ" που πάμπολλες φορές μας βγάζει εδώ στον Έβρο λόγω απόκρυψης  τοπικής γεωναφοράς 853546003_.JPG.5eb8a5fcc9ea94a432af68c2ad55cbb6.JPG

Edited by ΚΑΝΑ
Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.