Μετάβαση στο περιεχόμενο

Θέμα από μη μηχανικό: Αυθαιρεσίες γονέων παιδεύουν τέκνα


giamara

Recommended Posts

Γεια σας θα ηθελα ορισμενες πληροφοριες πως πρεπει να κινηθω να νομιμοποιηθουν τα παρακατω και αν θα πληρωσω αρκετα σε προστιμα

Σε οικοπεδο εκτος σχεδιου αλλα εντος οικισμου στο οποιο εχει

ανεγερθη σπιτι με αδεια απο τη χωροφυλακη το 1971 κεραμοσκεπους δωματιου 7χ4 χωρις τη χρηση μπετον αρμε ειναι χτισμενο με τσιμεντολιθους αυτο το εγγραφο εχω μονο στη κατοχη μου εκτος απο το συμβολαιο του οικοπεδου το εμβαδον του οικοπεδου ειναι 206τμ

Εχουν γινει απο τους γονεις οι κατωθι παρανομιες στην ουσια το σπιτι

ειναι 45 τμ αντι 27 στην εφορια το δηλωναν 35τμ καθως και στο Δημο

καθως και στην δηλωση φορου κληρονομιας στην εφορια

 

Επισης υπαρχει βεραντα 3χ9 με ελενιτ σκεπασμενη μονο απο πανω η οποια

δεν αναφερετε πουθενα

Ευχαριστω εκ των προτερων

Link to comment
Share on other sites

Η καλυτερη και πιο ολοκληρωμενη απαντηση θα σας δωθει απο εναν μηχανικο ο οποιος θα εξετασει την περιπτωση σας αφου δει ακριβως τα πεπραγμενα..

Link to comment
Share on other sites

...διότι η δυνατότητα (περιθώριο) νομιμοποίησης εξαρτάται και από τους όρους δόμησης που ισχύουν στη περιοχή για τους οποίους ο κάθε ενδιαφερόμενος απευθύνεται στην οικεία Πολεοδομία.

Link to comment
Share on other sites

Σε οικοπεδο εκτος σχεδιου αλλα εντος οικισμου

 

???????

 

σπιτι με αδεια απο τη χωροφυλακη το 1971 κεραμοσκεπους δωματιου 7χ4 χωρις τη χρηση μπετον αρμε ειναι χτισμενο με τσιμεντολιθους

 

Γιατί παιδάκι μου να το νομιμοποιήσεις αυτό το πράγμα??

 

Επισης υπαρχει βεραντα 3χ9 με ελενιτ σκεπασμενη μονο απο πανω η οποια

δεν αναφερετε πουθενα

 

Επιμένω,γιατί παιδάκι μου να το νομιμοποιήσεις αυτό το πράγμα?Η διαδικασία νομιμοποίησης θα σου κοστίσει 2 φορές την αξία της οικίας!!!!!!!!!!

 

Γεια σας θα ηθελα ορισμενες πληροφοριες πως πρεπει να κινηθω

Βάλε μια μπουλντόζα d990 κ θα στο κάνει κουκλίστικο σε λιγότερο από λεπτό!!!!Η δική μου συμβουλή είναι νσ μαζέψεις άλλα τόσα χρήματα απ' όσα θα δώσεις για νομιμοποίηση για να φτιάξεις ένα ωραίο ξύλινο σπιτάκι............Προκατασκευή,θα τελειώσει σε 10 ημέρες κ θα είσαι καθαρός κ σένιος...........

Link to comment
Share on other sites

Λάβε υπόψην επίσης, ότι το ελενίτ είναι ένα ιδιαίτερα επιβλεβές υλικό για τον άνθρωπο και για το περιβάλλον. Συγκαταλέγεται στα επικίνδυνα στερεά απόβλητα. Η απομάκρυνσή του πρέπει να γίνει με συγκεκριμένο τρόπο και χωρίς να σπάσει. Τέλος, δεν μπορούμε να το πετάξουμε όπου κι όπου, αλλά ούτε σε χωματερές. 8-)

Link to comment
Share on other sites

Γιατί να νομιμοποιηθούν?

 

----------------------------------------------------

Α, συμφωνώ με το ελενίτ, άμμεση αποξήλωση και ιδανική απομάκρυνση αφού συνενοηθείς ποιό ειδικούς (ίσως οι συνφορουμίστες ξέρουν να σου προτείνουν ένα τόπο ιδανικής απομάκρυνσης) μια Ρόδο έχω αποτυπώση, είναι υλικό ιδιαίτερα επιβλαβές για το περιββάλον, καρκινογόνο και για τους ανθρώπους όπου κατοικούν κοντά.

Επίσης μην μολύνεις υδροφόρους ορίζοντες απομακρύνοντας το όπου να ναι - επίσης με τα νερά της βροχής και μια μάντρα που φαίνεται ασφαλής μπορεί να κατασταθεί επιβλαβείς για τους υδροφόρους ορίζοντες.

 

--------------------------------------------------------

Η ερώτηση ισχύει. Γιατί να νομιμοποιηθούν ?

Link to comment
Share on other sites

Επειδή το κόστος είναι τεράστιο και υπάρχουν λίγες πιστοποιημένες εταιρείες ειδικής αφαίρεσης και απομάκρυνσης αμιάντου (ειδικά συνεργεία με εξοπλισμό το αφαιρούν και το πάνε Γερμανία, όπου το διαχερίζονται )και επειδή ξέρω τη νοοτροπία του Έλληνα:

 

προσοχή πολύ μην τυχόν και το κόψετε ή το σπάσετε. 8-)

Link to comment
Share on other sites

Οσον αφορά το κόστος - Εγώ λέω για την κατασκευή. Γιατί να την νομιμοποιήση έχει φάει καταγγελία? Εχει κάποιο πρόβλημα? Πιστευω πως όχι γι αυτό και λέω ας το αφήσει όπως έχει.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.