thomas Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2008 Μπορώ να βρώ κάπου ορθοφωτοχάρτη περιοχής σε ψηφιακή μορφή δίνοντας απλά ένα ζεύγος συντεταγμένων και την έκταση που θέλω να έχει ; και με τι ακρίβειες ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΒΑΣΙΛΗΣ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2008 ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΤΩΝ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΩΝ . ΙΣΩΣ ΕΧΩ Κ ΕΓΩ ΚΑΤΙ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΒΑΣΙΛΗΣ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2008 ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΗ ΓΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΚΧΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΤΙ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ. ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ. ΕΙΔΙΚΑ Ο ΟΚΧΕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris_anst Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2008 Βασίλη σε παρακαλώ να γράφεις με μικρά γράμματα γιατί φαίνεται ότι φωνάζεις. Υπάρχουν όλα αυτά αλλά τι να τα κάνεις για να βρείς τα όρια ενός οικισμού? Αφού υπάρχει η περιγραφή της οριοθέτησης μπορείς με άλλους τρόπους να το κάνεις χωρίς να χρειαστεί να αγοράζεις ορθοφωτοχάρτες Link to comment Share on other sites More sharing options...
xeniatouratzidou Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2008 γεια σας.. Ψαχνω για εναν πολεοδομικο χαρτη σε ψηφιακή μορφή (cad,gis klp) για το νομο Αττικης για όσους δημους γινεται.. Γνωρίζει κανεις που μπορώ να απευθυνθώ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aggelos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2008 Επί πληρωμή σίγουρα βρίσκεις... Καπρανίδης κτλ.. Θυμάμαι από μία αναζήτηση που είχα κάνει από το ΤΕΙ πειραιά έχουν αναπτύξει μία βάση GIS την οποία και πουλάνε... Με λίγη αναζήτηση στο google και θα το πετύχεις..! Ελπίζω να βοήθησα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xeniatouratzidou Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2008 Ευχαριστώ πολύ Αγγελε Bασικα είμαι μεταπτυχιακή κ θέλω τους χάρτες για τη μεταπτυχιακή μου διατριβή, επομένως θέλω κατι δωρεάν.. Στο ΤΕΙ Πειραιά δε βρήκα κάτι.. Στο google βρίσκω πολλούς αλλά σε εικόνα που θέλει πολύ χρόνο για να περαστεί στο autocad.. Μήπως υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να διαβάζει την εικόνα κ να τη σχεδιάζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιώργης Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2008 στην κορινθία υπάρχουν όλα τα σχέδια πόλης και οικισμών σε geotiff Mπες στο nakorinthias.gr/poleodomia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Architect90 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2019 (edited) Καλησπέρα.. Μπορώ να βρω κάπου το ρυμοτομικο σχεδιο σε ηλεκτρονική μορφή της Ακτής νηρέως Ευβοίας; Edited Μάρτιος 7 , 2019 by Architect90 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2019 εδω απο την 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα