koulosb Δημοσιεύτηκε May 19, 2025 at 06:11 πμ Δημοσιεύτηκε May 19, 2025 at 06:11 πμ On 4/28/2025 at 7:49 PM, ΜιχάληςΣπ said: Αν και καθυστερημένα συνάδελφε, δε φορτώνεται η πόλη καν και δε με αφήνει να προχωρήσω. Σε επικοινωνία με τον ΕΦΚΑ μου είπαν να βάλω της κοντινότερης πόλης και να γράψω στη θέση και στα σχόλια την ακριβή θέση του έργου Καλημέρα....έχω το ίδιο πρόβλημα...σε απογραφή δεν μπορώ να περάσω την Πόλη και τον Νομό...ούτε αποθήκευση δεν μπορώ να κάνω...δοκίμασα και άλλους ΤΚ αλλά τίποτα....έχετε βρει την λύση?...δοκίμασα και άλλον browser αλλά και πάλι τα ίδια... μήπως έχει πρόβλημα το σύστημα γενικά.
ppanag Δημοσιεύτηκε May 19, 2025 at 05:57 μμ Δημοσιεύτηκε May 19, 2025 at 05:57 μμ Ποιός ή ποιοί είναι οι ΤΚ που δεν περνάνε?? Για δώστε να δοκιμάσουμε
koulosb Δημοσιεύτηκε May 20, 2025 at 06:07 πμ Δημοσιεύτηκε May 20, 2025 at 06:07 πμ On 5/19/2025 at 8:57 PM, ppanag said: Ποιός ή ποιοί είναι οι ΤΚ που δεν περνάνε?? Για δώστε να δοκιμάσουμε 22300 και 22131
ppanag Δημοσιεύτηκε May 20, 2025 at 09:46 πμ Δημοσιεύτηκε May 20, 2025 at 09:46 πμ @koulosb Το 22300 δουλεύει κανονικά... Προτείνω μετά την καταχώρηση του ΤΚ να πατάτε το Tab στο πληκτρολόγιο ή να κλικάρετε σε ένα κενό λευκό σημείο της οθόνης ώστε να ενεργοποιηθεί η αναζήτηση και να συμπληρωθεί το DROP DOWN MENU του πεδίου "Πολη". Στη συγκεκριμένη περίπτωση πρκύπτουν οι εξής μια επιλογές: "ΛΕΩΝΙΔΙ"... Το επιλέγουμε και μετά επιλέγουμε νομό ΑΡΚΑΔΙΑΣ (γειά σου πατριώτη ... έχω και καταγωγή από εκεί ... Αγρίδι) ... Στην οδό βάζουμε παύλα ή συμπληρώνουμε την ακριβή θέση ή οικισμό ή χωριό του έργου Το 22131 δεν λειτουργεί... μήπως έχει αλλάξει; Δοκίμασε με 22100 μήπως κάνεις τη δουλειά σου ...
koulosb Δημοσιεύτηκε May 20, 2025 at 07:35 μμ Δημοσιεύτηκε May 20, 2025 at 07:35 μμ On 5/20/2025 at 12:46 PM, ppanag said: @koulosb Το 22300 δουλεύει κανονικά... Προτείνω μετά την καταχώρηση του ΤΚ να πατάτε το Tab στο πληκτρολόγιο ή να κλικάρετε σε ένα κενό λευκό σημείο της οθόνης ώστε να ενεργοποιηθεί η αναζήτηση και να συμπληρωθεί το DROP DOWN MENU του πεδίου "Πολη". Στη συγκεκριμένη περίπτωση πρκύπτουν οι εξής μια επιλογές: "ΛΕΩΝΙΔΙ"... Το επιλέγουμε και μετά επιλέγουμε νομό ΑΡΚΑΔΙΑΣ (γειά σου πατριώτη ... έχω και καταγωγή από εκεί ... Αγρίδι) ... Στην οδό βάζουμε παύλα ή συμπληρώνουμε την ακριβή θέση ή οικισμό ή χωριό του έργου Το 22131 δεν λειτουργεί... μήπως έχει αλλάξει; Δοκίμασε με 22100 μήπως κάνεις τη δουλειά σου ... Καλησπέρα και σε ευχαριστώ πολύ.... τελικά το πρόβλημα ήταν ο μεγάλος τίτλος που έβαζα στο έργο....αυτό δημιουργούσε κάποιο πρόβλημα στην πλατφόρμα όπου όλα κόλλαγαν...ούτε αποθήκευση δεν μπορούσα να κάνω... οπότε όταν έβαλα μικρότερο τίτλο πήρε και το ΤΚ....!!
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα