Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αγορά διαμερίσματος χωρίς ρολόγια ΔΕΗ ΕΥΔΑΠ ΦΥΣ.ΑΕΡΙΟ


Recommended Posts

Προτίθεμαι να αγοράσω διαμέρισμα που δεν έχει ρολόγια ΔΕΗ ΕΥΔΑΠ και Φυσ.ΑΕΡΙΟΥ. Η οικοδομή είχε εργοταξιακες παροχές όσο κατασκευαζόταν και πωλούνται τα διαμερίσματα με τα έξοδα αυτά να επιβαρύνουν τον αγοραστή.

Γνωρίζει κάποιος διαδικασίες και κόστη; 

Link to comment
Share on other sites

Φρόνιμο θα ήταν να μην αγοράσετε διαμέρισμα που εχει ακόμα εργοταξιακές παροχές.

Σε τι φάση είναι η οικοδομή , έχει ολοκληρωθεί; 

Ο δικηγόρος και ο μηχανικός σας που θα αναλάβουν να διασφαλίσουν τα συμφέροντα σας κατα την αγοραπωλησία θα σας συμβουλέψουν κατάλληλα

Link to comment
Share on other sites

Τώρα δεν έχει ούτε εργοταξιακο. Έχει ολοκληρωθεί και έχουν πωληθεί όλα τα διαμερίσματα εκτός από αυτό που προτίθεμαι να αγοράσω εγώ. 

Link to comment
Share on other sites

Είναι λογικό να μην έχει τους συγκεκριμένους μετρητές. Ο πωλητής (κατασκευαστής?) δεν θέλει να πληρώσει αν δεν εξασφαλίσει την πώληση.

Το βασικό είναι να μην έχει πολεοδομικά και κατασκευαστικά προβλήματα το διαμέρισμα, Αυτό, καθώς και την εξασφάλιση των συνδέσεων, μόνον επί τόπου  μηχανικός μπορεί να ελέγξει.

Link to comment
Share on other sites

Τι κόστος???? Ο μηχανικός που έχετε βάλει για τον έλεγχο δεν σας έχει ενημερώσει για το κόστος καθώς και τις διαδικασίες.?

Link to comment
Share on other sites

2 ώρες πριν, Sophia Fragoulopoulou said:

Για τι κόστος μιλάμε; Έχετε μια ιδέα στο περίπου;

Όπως σας προανέφεραν καλό (να μην πω επιτακτικό) είναι να συμβουλευτείτε μηχανικό (θα ελέγξει πολεοδομικά κα) και νομικό (θα ελέγξει συμβολαιογραφικά κα). Εκτίμηση Κόστους δεν επιτρέπουν οι κανόνες του φόρουμ. Αλλά σίγουρα το κόστος θα είναι ένα πολύ μικρό μέρος του κόστους αγοράς αλλά και τυχόν μελλοντικών δαπανών από πρόστιμα ή άλλα τέτοια που θα γλιτώσετε αν πάτε όπως πρέπει - με μηχανικό και δικηγόρο.

 

Link to comment
Share on other sites

Να διευκρινίσω ότι δε ρώτησα για τη διαδικασία αγοραπωλησίας ούτε για τα κόστη του μηχανικού και του συμβολαιογράφου. Για τα κόστη των ρολογιών - μετρητων ρώτησα. Δεν ήξερα ότι δεν επιτρέπεται να αναφερθούν.

Καλή συνέχεια σε όλους. Ευχαριστώ για τις οποίες απαντήσεις σας.

Link to comment
Share on other sites

το κόστος τοποθετησης ρολογιών το μαθαίνετε απ' ευθείας από τη ΔΕΗ (ΔΕΔΔΗΕ) και την ΕΥΔΑΠ. Ισως στοsite τους να έχουν και τιμές

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.