Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας

Έχω ένα σπίτι 50-50 και θέλουμε να το νοικιάσουμε. 

Πώς μπορώ να κάνω μακροχρόνια μίσθωση; Στο ταξισ στο ποσοστό που μου ανήκει θα βάλω 50% ή 100%? Αν βάλω 50% είναι έγκυρο το συμβόλαιο; 

Πώς φτιάχνονται αυτά τα συμβόλαια;

Ευχαριστώ

Δημοσιεύτηκε (edited)

Είναι το σπίτι των γονιών μου και το έχουν 50-50 και θέλουμε να το νοικιάσουμε με 3 ετες συμβόλαιο σε κάποιον που θα πατήσει αποδοχή. Διαμέρισμα σε πολυκατοικία είναι. 

Edited by Pavlos33
Δημοσιεύτηκε
2 λεπτά πριν, AthenianTraveler said:

Είναι το σπίτι των γονιών μου και το έχουν 50-50 και θελουμε να το νοικιάσουμε με 3 ετες συμβόλαιο σε κάποιον που θα πατήσει αποδοχή.* Διαμέρισμα σε πολυκατοικία ειναι. 

*τι σημαινει αυτο για την αποδοχη;

κατα τα λοιπα,

ενα απλο μισθωτηριο ειναι, υποβαλλεται ηλεκτρονικα. Υπαρχουν αναρτημενες σχετικες οδηγιες

Δημοσιεύτηκε (edited)

Όταν κάνεις συμβόλαιο με κάποιον, συνδέεται ο ενοικιαστής στο τάξις του και πατάει αποδοχή συμβολαίου λύση κλπ.. οδηγίες που υπάρχουν; 

Edited by Pavlos33
Δημοσιεύτηκε
45 λεπτά πριν, AthenianTraveler said:

Γεια σας

Έχω ένα σπίτι 50-50 και θέλουμε να το νοικιάσουμε. 

Πώς μπορώ να κάνω μακροχρόνια μίσθωση; Στο ταξισ στο ποσοστό που μου ανήκει θα βάλω 50% ή 100%? Αν βάλω 50% είναι έγκυρο το συμβόλαιο; 

Πώς φτιάχνονται αυτά τα συμβόλαια;

Ευχαριστώ

Καλησπέρα. Οι ερωτήσεις που κάνεις αφορούν φόρουμ λογιστών και όχι μηχανικών.

• Upvote 1
Δημοσιεύτηκε
1 hour ago, AthenianTraveler said:

Όταν κάνεις συμβόλαιο με κάποιον, συνδέεται ο ενοικιαστής στο τάξις του και πατάει αποδοχή συμβολαίου λύση κλπ.. οδηγίες που υπάρχουν

Ενεργειακό πιστοποιητικό να βγάλεις...

Δημοσιεύτηκε
5 ώρες πριν, Bill22 said:

Ενεργειακό πιστοποιητικό να βγάλεις...

Αυτό είναι υποχρεωτικο να δηλωθεί; Σε τι εξυπηρετεί; Έχω ενεργειακό πιστοποιητικό κατηγορία Η 

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.