Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

σχετικά με τους όρους δόμησης σε εντός ζώνης οικισμών περιοχές ο περιορισμός των 200μ2 που αναφέρθηκε παραπάνω ισχύει για χρήση κατοικίας ή και για επαγγελματικούς χώρους??

Δημοσιεύτηκε

Όπως και για όλες τις περιπτώσεις των παρεκκλίσεων πας ανάλογα με τους όρους δόμησης του κάθε άρθρου.

• 7 years later...
Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα συνάδελφοι

Επαναφέρω αυτό το θέμα γιατι μετα από τηλεφωνικη μου επικοινωνια με υπαλληλο τεχνικης υπηρεσίας για γεωτεμάχιο 6 στρεμμάτων εντός ζώνης 500 μέτρων του οικισμού, μου δόθηκε το ΦΕΚ 138Δ/81 για όρους δόμησης το οποίο αφορά σε εντός του οικισμού οικόπεδα(σδ 0.8, καλυψη 60% κλπ). Ειναι δυνατόν να ισχύει? Του επανελαβα αρκετες φορές ότι δε με ενδιαφέρει η αρτιοτητα καθως είναι άρτιο σε κάθε περίπτωση και θελω ΦΕΚ όρων δόμησης.

Ευχαριστω για οποιαδηποτε βοηθεια.

Δημοσιεύτηκε

"2.Κατά παρέκκλιση από την προηγούμενη παράγραφο θεωρούνται άρτια και
οικοδομήσιμα τα γήπεδα:
  α) Τα κείμενα εντός της ζώνης των πόλεων, κωμών, και οικισμών, τα
οποία είχαν κατά την 24.4.1977 ημέρα δημοσίευσης του από 5.4.77 π.δ/τος
(ΦΕΚ 133 Δ`) ελάχιστο εμβαδόν 2000 μ2."

Εσυ  δεν ανηκεις στο παραπανω

Εχεις ενα γηπεδο  6 στρ. με   ενα μερος του να ειναι στη ζωνη

και χτιζεις με το Δ 270/85

• Upvote 1
Δημοσιεύτηκε

Δημήτρη σε ευχαριστώ πολυ,

Μετα απο επικοινωνια μου με την Πολεοδομία Καλαμάτας μου επιβεβαίωσαν ότι ισχύει το 270Δ όπως και εγώ υποψιαζόμουν. 

• 4 years later...
Δημοσιεύτηκε (edited)

Καλησπέρα γήπεδο 2500 τμ εντός ζώνης οικισμού προ 23, χτίζει 186τμ; Από ότι καταλαβαίνω απο Δ270 1985 τα γήπεδα με εμβαδόν 2000-4000 χτίζουν 186 έτσι; η 200 όπως ίσχυαν παλια;

είτε πάρουμε την περίπτωση κατα παρεκκλιση σε ζώνη ή κατά παρεκκλιση λόγω Κοινοτικής οδού με εμβαδόν 2500τμ χτίζουμε το ίδιο έτσι;; :)

Edited by Architect90

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.