Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πρόγραμμα OΑΕΔ για νέους ελεύθερους επαγγελματίες - επιστήμονες (2009 & 2010)


Recommended Posts

  • Απαντήσεις 1,5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Συνάδελφοι να ρωτήσω και εγώ με τη σειρά μου. Εγώ έκανα έναρξη σε ένα γραφείο όπου συστεγαζόμουν μαζί με ένα παλιό μηχανικό. Νοίκιασα χώρο και έκανα αλλαγή έδρας και έκανα την αίτηση για την επιδότηση. Θα έχω κανένα πρόβλημα ?δεν διάβασα πουθενά τπτ σχετικό.

Link to comment
Share on other sites

εφοσον εκανες εναρξης μετα την1.1.2009 δεν εχεις κανενα προβλημα.κι εγω ακριβως ιδια περιπτωση ειμαι.

 

εκανα εναρξη το 2009 σε συστεγαση.εκανα μεταβολη εδρας το 2011 κι εχω υποβαλλει αιτηση στο νεο χωρο που νοικιασα μονος μου.

 

Κ επειδη δεν ειναι ολοι οι υπαλληλοι του ΟΑΕΔ ενημερωμενοι πληρως μην σε μπερδεψουν με το εαν εκανες εναρξη στο σπιτι σου κλπ. Η προυποθεση να λαβεις μερος στην επιδοτηση, μονο και εφοσον εκανες εναρξη στο σπιτι σου (και μετα εκανες μεταβολη εδρας) θα σε αφορούσε εφόσον ειχες κανει εναρξη το 2008.

 

Εφοσον εκανες εναρξη το 2009 οσες μεταβολες εδρας και να εχεις κανει μεχρι σημερα ειναι αδιαφορο.Προχωρας κανονικα.

Link to comment
Share on other sites

Υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί πρόβλημα αν δούν ίδια διεύθυνση κατοικίας και γραφείου. Υπάρχει πάντα η πιθανότητα κάποιος να διαθέτει χώρο για γραφείο στην ίδια πολυκατοικία που μένει και σε ξεχωριστό διαμέρισμα.

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα,ανακάλυψα σήμερα μια πρόσφατη ανακοίνωση του ΟΑΕΔ η οποία ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους για το πρόγραμμα επιχορήγησης νέων μηχανικών ότι η λήξη της προθεσμίας για την επιβολή των αιτήσεων για το πρόγραμμα ΕΣΠΑ είναι στις 7 Ιουνίου,δηλαδή σε μια εβδομάδα.Γνωρίζει κανείς κάτι επιπλέον σχετικά με αυτή την ανακοίνωση;; Συγκεκριμένα το πρόβλημά μου είναι ότι δεν έχω βρει ακόμη επαγγελματικό χώρο και δεν ξέρω αν θα προλάβω να το κάνω μέσα σε μια βδομάδα.Πιστεύετε ότι προλαβαίνω να συγκεντρώσω τα απαραίτητα για να κάνω την αίτηση;; Επίσης για την επιβολή της αίτησης απαιτείται να έχω πάρει και τον εξοπλισμό του γραφείου;;

Link to comment
Share on other sites

Χρειάζεται απλά να κάνεις έναρξη στην εφορία. Βάλε διεύθυνση επιχείρησης το σπίτι σου και βρίσκεις στην πορεία

Link to comment
Share on other sites

Έχω κάνει έναρξη στην εφορία με τη διεύθυνση κατοικίας,αν κάνω την αίτηση και αλλάξω μετά διεύθυνση (πριν τον έλεγχο για την έγκριση της πρώτης δόσης) δεν θα δημιουργηθεί πρόβλημα με το ΕΣΠΑ;;

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.