Μετάβαση στο περιεχόμενο

Σκέψεις για την παγκόσμια φοιτητική σταθερά


mred-akias

Recommended Posts

Αυτό εννούσα και εγώ όταν είπα ότι δεν κατάλαβα πως πέρασα διαφορικό λογισμό Ι!!!

 

Και τον ΙΙ τον πέρασα με τσαμπουκά, είχε αντιγράψει όλο το τμήμα (και εγώ σε εκείνο το μάθημα...:oops:) και είχαμε παραδώσει 3 άτομα τα ίδια σχεδόν θέματα (ίδιες λύσεις τις οποίες ανταάξαμε μεταξύ μας και λογάκια έκαστως τα δικά του). Πέρασε τους άλλους δυο με 5 και εμένα με έκοψε (με 4 αν θυμάμαι καλά). Πήγα και τον βρήκα και τελικά με πέρασε με λέγοντάς μου ότι με καταλαβαίνει και ότι γνωρίζει πως όλοι είχαμε αντιγράψει. Απλά επειδή εχώ είχα διατυπώσει λίγο στραβά την εξήγηση πιθανολόγησε ότι ξέρω λιγότερα:rolleyes:

 

Ότι να ναι λίγο η κατάσταση αλλά προς τιμήν του, έδειξε κατανόηση.

 

TheoTDM900 φαντάζεσαι να περιμένεις 2 και να πάρεις 8 με βαθμό άλλου? Γελάς ή κλαις?

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 32
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ξάνθη τελείωσε κανείς?

Ή να σας πω για το πώς περάσαμε Στατική 1 - 2 και Κ.Ο.Σ. 1β.

 

1) Κ.Ο.Σ. 1β: Θέμα - γραπτή εξέταση - προφορικά (με αυτή τη σειρά).

Αφού έχω κάνει ο θέμα ολόκληρο (επιτυχία), έχω γράψει σύμφωνα με τους δικούς μου υπολογισμούς τουλάχιστον 6 στα γραπτά, κατεβαίνω για προφορικά.

1η ερώτηση: Πόσες φορές έδωσες το μάθημα?

Απ.: Η πρώτη φορά είναι.

Καλά, μπορείς να φύγεις, τελείωσαμε.

Αποτέλεσμα?? 'Ενα μεγαλοπρεπέστατο 4.

Γενικά υπήρχαν πολλά ευτράπελα με 3-4 συγκεκριμένους καθηγητές.

Link to comment
Share on other sites

Ναι και σε μας τσακίζουν όσους δίνουν πρώτη φορά το μάθημα... Τώρα πέρασα ένα που είχα γράψει χειρότερα από την πρώτη που το έδωσα...και είμουν και σίγουρς ότι είχα κοπεί...

Link to comment
Share on other sites

TheoTDM900 φαντάζεσαι να περιμένεις 2 και να πάρεις 8 με βαθμό άλλου? Γελάς ή κλαις?

 

 

Να πώ κ εγώ το απίστευτό μου,ώς συνήθως (η τύχη παίζει παιχνίδια μαζί μου)

 

Στη σχολή υπήρχε συμφοιτητής με ίδιο επώνυμο με εμένα,ίδιο πατρώνυμο κ το καλύτερο έρχεται,ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΟΡΙΑ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ!!Ως αποτέλεσμα αυτού (των μορίων),είχαμε κ διαδοχικούς αριθμούς μητρώου.:o:o.Μας ξεχώριζαν μόνο από το μικρό μας όνομα,που συνήθως όλοι μας γνωριζόμαστε με επίθετα τα πρώτα χρόνια.....

 

Θυμάμαι μία φορά να έχω γράψει 7 στις 10 ερωτήσεις ΑΚΡΙΒΩΣ όπως το έλεγε το βιβλίο (διότι ήμουν μαέστρος στο σκονάκι),αυτός να παίρνει 7 κ εγώ 3.Το μάθημα το έδωσα άλλες 6 φορές μέχρι να το περάσω εν τέλει....

Link to comment
Share on other sites

Αυτά παντού γίνονται στα ελληνικά ιδρύματα. Βέβαια όχι από όλους αλλά από πολλούς που νομίζουν ότι κάτι ξέρουν. Έχω πει όμως αν τολμάνε ας έρθουν έξω. Θα τους έχουν για καφέδες. Τι να τους κάνω...τα βρίσκουν και τα κάνουν.

Κρίμα για τους φοιτητές και για το διάβασμα που ρίχνουν. Τους ρίχνουν το ηθικό με την μία.

Link to comment
Share on other sites

Ωραίο το θέμα πραγματικά! Η δική μου εμπειρία είναι μία από τις πολλές τραγελαφικές που έχουν γίνει σε όλες τις ελληνικές σχολές. Δίνω μάθημα στη σχολή και ένας φίλος κάθεται δίπλα μου. Έχω διαβάσει αρκετά αλλά ο φίλος όχι. Για να τον βοηθήσω μου δίνει το πρόχειρό του και του γράφω τις λύσεις. Αυτός τις γράφει, φυσικά όχι με τα ίδια λόγια αλλά οι λύσεις είναι οι ίδιες. Το αποτέλεσμα; Αυτός παίρνει 7,4 και εγώ 4!!! Σημειωτέον ότι δεν ήξερε κανένα θέμα και ότι έγραψε ήταν αυτά που του έδωσα. Ήθελα να τον πίασω και να του πω το σκηνικό έτσι για να δω την έκφρασή του. Δεν πιστέυω ότι το έκανε επειδή θεώρησε ότι αντέγραψε κάποιος από τους δύο. Η πολιτική στο τμήμα μου ήταν να κόβονται και οι δύο σε αυτές τις περιπτώσεις.

Link to comment
Share on other sites

Για να τον βοηθήσω μου δίνει το πρόχειρό του και του γράφω τις λύσεις. Αυτός τις γράφει, φυσικά όχι με τα ίδια λόγια αλλά οι λύσεις είναι οι ίδιες. Το αποτέλεσμα; Αυτός παίρνει 7,4 και εγώ 4!!! Σημειωτέον ότι δεν ήξερε κανένα θέμα και ότι έγραψε ήταν αυτά που του έδωσα.

 

Η πολιτική στο τμήμα μου ήταν να κόβονται και οι δύο σε αυτές τις περιπτώσεις.

 

Καλά τέτοια έχω να σου πω πολλά. Αντοχή Υλικών είχαμε καθήσει ένα παρεάκι 5 ατόμων πίσω δεξία γωνία στο αμφιθέατρο και εγώ ήμουν ο μόνος που είχε ασχοληθεί με το μάθημα και μάλιστα ήμουν και άνετος. Ένας παλιότερος κολητάρι έγραφε άλλο ένα μάθημα και δεν είχε ασχοληθεί και ο άλλος κολητός δεν την πάλευε με το πως έκανε μάθημα ο καθηγητής οπότε αποφάσισε να διαβάσει κατευθείαν για το επόμενο -όπου και μας βοήθησε- μάθημα (ο παναγιώτης θα θυμάται ίσως ένα ευχαριστήριο πμ για τον κύκλο του mohr που του είχα στείλει τότε, έτσι το εξήγησα εκ των υστέρων αποτελεσματικά στους άλλους 2 γτ κανείς μας δεν το κατάλαβε όπως το έιπε ο καθηγητής, και εγώ έλιωσα στην βιβλιοθήκη πρώτα). Οι άλλοι 2 ήταν ξέμπαρκοι συμφοιτητές του έτους μου.

 

Μας έβαλε 2 θέματα μόνο και με αυτήν την δικαιολογία μας έκοψε την διαθέσιμη ώρα στο 1/3, βαριά 1/2 μετά από διαμαρτυρίες (βαρίοταν πολύ φαίνεται). Πέρνω τα θέματα, τα λύνω γρήγορα γρήγορα και τα πασάρω στους άλλους 4 με την σειρά. Στο τέλος είχαμε τα ίδια θέματα με διαφορετικά λογάκια (σιγά τα λόγια που γράφεις αντοχη-στην ουσία ίδια γραπτά με αλαγμένα 1-2 σύμβολα).

 

Βγαίνουν τα αποτελέσματα και ο πεμπτοετής παίρνει ένα ωραίο 8 (αν θυμάμαι καλά), εγώ ένα ταπεινό 6, ο άλλος κολητός 5 και οι άλλοι δύο κομένοι με 2 και 4.

 

Το τι βρισίδι έριχνα εκείνη την μέρα...το ίδιο γραπτό βαθμολογήθηκε ως 8,6,5,4,2....

 

 

Άλλο ωραίο. Γτ οι Μηχ.Ο.Π. 2ου έτους δεν μπορούν να πάρουν τις εργαστηριακές εργασίες τους από την Φυσική? Γτ τις έχασαν οι εργαστηριακοί!

Link to comment
Share on other sites

Να πω κι εγώ ένα απλό παράδειγμα για "καθηγητές"...

Ένας από τους υπεύθυνους της Εγνατίας οδού που εμφανιζόταν αγκαζέ με τον πρωθυπουργό όταν επισκεπτόταν το έργο για να δει την πορεία του συνέχιζε να κατέχει έδρα στο ΑΠΘ στους μηχανολόγους, χωρίς να έχει πατήσει ποτέ το πόδι του. Μόνο κάτι απογεύματα (1-2 το μήνα) εμφανιζόταν για δικές του δουλειές.

Link to comment
Share on other sites

Όλα μπορούν να συμβούν παιδία.

Στατιστική περίμενα βαριά βαριά 4-4.5 και πήρα 7.Το ίδιο και Δομικές.

Παραστατική Γεωμετριά ήμουν σε φάση χριστιανού-φανατικού ότι έχω πάρει 9+ και πείρα 6.5 και ο δίπλα μου που του έδωσα 2 θέματα πείρε 7.5.

Μόνο στα μαθηματικά παίρναμε αυτο που γράφαμε.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.