Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα,

Με τι επαγγελματια πρέπει να μιλήσω για να τσεκάρει αν είναι ασφαλής μια πισίνα;  Και που τους βρίσκω;
Βρίσκεται σε μπαλκόνι ρετιρέ; Από κάτω υπάρχει διαμέρισμα. Το κτήριο ειναι περίπου του 2010.
Η πλαστική πισίνα έχει μάλλον 3m διάμετρο και γεμίζει εως και 0.76m ύψος. Υπάρχει περίπτωση να είναι ακόμη μεγαλύτερη κρίνοντας από κάτι φώτο.

Νοικιάζω το σπίτι σε κάποιον, ο οποίος μου το ανέφερε και του είπα αμέσως να μην το κάνει καθώς είναι επικύνδινο. Εξήγησα αρκετά το τι μπορεί να συμβεί ειδικά σε σεισμό. Έκανα τους υπολογισμούς, το βάρος άνετα ξεπερνάει τα 500kg/m2. Παίζει να έχει μέσα 4.5 τονους νερό. Φυσικά και το έκανε. Αναρωτιεμαι τώρα τι πρέπει να κάνω (δεν θέλω να χαλάσω τις σχέσεις μου μαζί του ακόμη) και αν είναι άκρως επικυνδινο, μη σκοτωθεί και κανείς.

Τώρα, αν είμαι λάθος και τεσπά δεν υπάρχει πρόβλημα, δε θέλω να του τη χαλάσω...

Ευχαριστώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.