Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αγορά από e-shop


artpave

Recommended Posts

Ναι.

 

Να ρωτήσω τώρα κ εγώ? Όταν λες επάγγελμα τεχνική εταιρεία τι ακριβώς εννοείς? Χρησιμοποιείτε όλα τα μέλη μια εταιρείας το ίδιο username για να συνδεθείτε στο forum?

Link to comment
Share on other sites

yes και καλή η παρατήρηση του apstruct!!!;)

απλά να ξέρουμε αν μιλάμε με εταιρεία ή πρόσωπο-ιδιώτη ή συνάδελφο μηχανικό!;)

Link to comment
Share on other sites

γιατί... υπάρχει κάποιος με υπολογιστη και internet που ΔΕΝ αγοράζει?

και ποιος ο λόγος? μη μου πεις ασφάλεια....

για intenet banking το σκέφτεσαι?

Link to comment
Share on other sites

Αγοραζω απο νετ εδω και λιγα χρονια. Δεν εχω χασει λεφτα μεχρι στιγμης. Εντος Ελλαδας εχω μεινει δυσαρεστημενος πολυ λιγες φορες (αργοπορεια, κοροιδια κτλ).

 

Και απο ebay εχω αγορασει. Δεν εχω χασει τιποτα. Μια φορα που μου εστειλαν με ems 1 ζευγαρι παπουτσια πληρωσα τελωνειο 3 ευρω. Κατα τα αλλα ΟΚ.

 

Εκει που πηγα να την πατησω ηταν φετος το Σεπτεμβρη. Παρηγγειλα απο Αγγλια εξαρτηματα αυτοκινητου, απο 2 διαφορετικους πωλητες. Ο ενας μου ειπε (αφου ειχε εγκριθει και ολοκληρωθει η αγορα,και η χρεωση μου 30λιρες) οτι δεν στελνει Ελλαδα. Περιμενω και εγω να μου δωσει πισω τα λεφτα. 2,3 μερες τιποτα. Στελνω μειλ. Απανταει οτι ειναι απασχολημενος με μια εκθεση, οτι εχει και αλλες δουλειες και οτι θα με αποζημιωσει. 10 μερες, 15 μερες.... Εγω εστελνα μειλς και αυτος με ειχε κανει απο ενα σημειο και περα ignore και δεν δεχοταν τα μειλ μου. Ανοιγω dispute στο paypal και σε μιση μερα με πληρωσε ο ####. Οποτε ειμαι πεσμενος και θελω να ξεδωσω του στελνω κανενα μειλ:D

 

Του αλλου Αγγλου η παραγγελια εκανε 40 μερες να ερθει. Θεωρουσα οτι ο ταχυδρομος εκανε το θαυμα του :-xκαι ειχε γυρισει η παραγγελια πισω Αγγλια. Ευτυχως ΟΚ. Εκανε και 180 ευρω...

 

Οι αγορες θελουν προσοχη γενικα. Ειναι καλο να αγοραζεις απο μαγαζι με φυσικη εδρα, να προσεχεις τις καρτες σου (καλυτερα ακομα να εχεις paypal) και να εισαι υποψιασμενος.

Link to comment
Share on other sites

Paypal ΣΤΑΝΤΑΡΤ. Και εγώ που έχω πιστωτική (χρεωστική) ποτέ δεν δίνω τα στοιχεία της, απευθείας. Προτιμώ να περνάω τα λεφτά στην prepaid που έχω εκδόσει και συνδέσει με το PayPal και να πραγματοποιώ τις αγορές μέσω αυτής. Ούτε και εγώ έχω χάσει λεφτά. Έχει τύχει να γλυτώσω (σε αξεσουάρ αυτοκινήτου, όπως και ο παραπάνω συνάδελφος) μέχρι και τα μισά λεφτά.

Link to comment
Share on other sites

:shock:

να πάρουμε και μεις...

 

Μα καλά κ συ ρε GRTOPO, δεν ηξερες, δεν ρωταγες?

Δε σου ξεφεύγει τίποτα από τα ψιλά γράμματα στις νομοθεσίες και την πατάς σε κάτι τόσο απλό?

-με το συμπάθιο... από που ψώνισες?

Link to comment
Share on other sites

με τη δική μου έβγαζαν εισιτήρια αεροπορικά στην Ινδία γιατί η συναλλαγή έγινε με Ινδικές Ρουπίες. είχα άνω όριο στην κάρτα και είχε πιστωτικό υπόλοιπο 260€ το οποίο εξάντλησαν. Τράπεζα Αττικής/VISA. έκανα γραπτή αναφορά αμφισβήτησης συναλλαγών Δευτέρα πρωί και Τετάρτη μου επέστρεψαν τα χρήματα από την κάρτα

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.