Μετάβαση στο περιεχόμενο

Προσχέδιο Επαγγελματικών Δικαιωμάτων Πτυχιούχων Μηχανικών


Recommended Posts

εμένα πάντως επι της ουσίας μου φαίνεται λογικό. Τουλάχιστον κάτι παρόμοιο ισχύει και έξω στην αγορά. Νομικά πάντως δεν ξέρω αν στέκει.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 91
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Εμένα πάλι δεν μου φαίνεται λογικό. Για να λέμε και τα πράματα με το όνομά τους. Βαθμίδα 6 και μετά ίσως, ίσως λέω, ξεκινήσουμε να συζητάμε.

Νομικά εννοείται ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Αρμόδιο για θέματα παιδείας είναι το Υπουργείο και όχι ο κάθε πρύτανης της κάθε σχολής.

Link to comment
Share on other sites

Από το προηγούμενο Link που έδωσες έπεσα σε αυτό μετά : http://www.civil.ntua.gr/docs/comments010708.pdf

Ρε παιδιά μη τρελαθούμε κιόλας. Είπαμε πολύ δύσκολη σχολή και με ανεβασμένο επίπεδο η σχολη ΠΜ ΕΜΠ, σεβασμός, αλλά όλα κι όλα. Γενικά οι ΠΜ έχουν επαγγαλματιά δικαιώματα από χίλιες ειδικότητες και βγήκανε να κράξουνε το προσχέδιο για τα επαγγελματικά δικαιώματα των Μηχανικών Μεταλλείων-Μεταλλουργών γιατί μπαίνει στα δικά τους χωράφια. Σχεδόν όλο το ακυρώσανε. Έλεος δηλαδή!

Link to comment
Share on other sites

Προφανώς αφού είναι συνδικαλιστικό "τσιτάτο"

 

Αν υπήρχαν των ΤΕΙ θα έβαζαν στο 6 όλους και στο 7 την ιατρική που έχει 6 χρόνια .

 

Και μετά μιλάμε γιά πνευματικούς "ταγούς" :confused:

 

Οι "θύρες" σε όλο τους το "μεγαλείο"

Link to comment
Share on other sites

Οι προεδροι των τει ανακοινωσαν την αναστολη λειτουργιας ολων των τμηματων μεχρι να ολοκληρωθει η εκδοση των εκκρεμων Π.Δ αλλα πουθενα δεν αναφερουν την κλιμακα 1-8 και κανενας δεν εχει ενημερωσει κανενα φοιτητη.......γιατι δεν ασχολητε κανενας με αυτο το θεμα μεσα στις ιδιες τις σχολες??δεν ξερω τη ενημερωση εχουν οι φοιτητες στα πολυτεχνεια παντως οι φοιτητες στα τει καμια......

Link to comment
Share on other sites

Και στα πολυτεχνεία Konst επίσης καμιά ενημέρωση δεν έχουν.

Οι φοιτητές Πολυτεχνείων και ΤΕΙ είναι στη συντριπτική τους πλειοψηφεία άσχετοι με το θέμα, παντελώς ανενημέρωτοι και αδιάφοροι και καλό είναι να σιωπούνε διότι όταν μιλάνε μάλλον ανοησίες λένε (με εξαιρέσεις βέβαια). Έχω δει και ακούσει φοιτητες του ΕΜΠ, των ΤΕΙ κλπ να λένε πράγματα που είναι για γέλια διότι αμφότεροι δεν έχουν μπει καν στο κόπο ούτε τη νομοθεσία, ούτε και την ιστορική διαδρομή της τριτοβάθμιας στην Ελλάδα και την Ευρώπη να μελετήσουν. Και είμαι σχεδόν βέβαιος ότι παρόμοια φιλοσοφία ακολουθούν και με τις σπουδές τους (να τελειώσουμε με κάθε τρόπο κι ότι μάθουμε, αλλά το προφιλ, προφιλ, θα έχουμε και άποψη, διπλωματοπτυχιουχοι γαρ).

 

Εις ότι αφορά τώρα στην απόφαση των Προέδρων ΤΕΙ, όπως σωστά είπε ο Stavros, το αναφέρουν. Επίσης, το κλείσιμο επ αόριστο των ιδρυμάτων είναι πλέον μονόδρομος προκειμένου να σταματήσει ο εμπαιγμός και η κοροϊδία 30 ετών, καθώς φτάσαμε στο σημείο να αναγνωρίζονται με δικαστικές αποφάσεις (τόσο Ελληνικών δικαστηρίων όσο και του Ευρωπαϊκού) τα κολλέγια και την ίδια στιγμή να συνεχίζεται η ομηρία και η κοροϊδία σε βάρος των δημόσιων τεχνολογικών ιδρυμάτων της χώρας και των αποφοίτων τους.

Link to comment
Share on other sites

Πρεπει να ενημερωθουν και οι φοιτητες ομως καποτε...τωρα για το θεμα της κλιμακας αν υπαρξει διαχωρισμος στην 6 κλιμακα του τυπου 6α 6β τοτε δεν υπαρχει λογο να φωναζουν οι προεδροι των ατει γιατι δεν πιστευω πως θα υπαρχει διαφορα στο να μας καταταξουν στο 6β απο το 5 η 4....

Link to comment
Share on other sites

Στο 5 η στο 4 δεν μπορεί να καταταχθεί το βασικό πτυχίο , αλλά μόνο στο 6 .

Στο 6 θα μπαίνουν επίσης τα 3ετή βρετανικά πτυχία .

 

Οπότε η συζήτηση είναι περιττή γιατί ασχολείται με παράνομα πράγματα .

Τώρα το λένε οι καρεκλοθήρες και ψηφοθήρες , εμάς δεν μας αφορά .

Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.