Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural


  • Οι φιναλίστ των φετινών βραβείων real estate MIPIM


    Ανακοινώθηκαν οι φιναλίστ των φετινών βραβείων MIPIM 2017 Η 11 μελής επιτροπή με πρόεδρο τον John Forrester, CEO EMEA της Cushman & Wakefield επέλεξε 44 έργα από 22 χώρες από Ασία / Ειρηνικό, Βόρεια και Λατινική Αμερική, Αφρική και Ευρώπη για την τελική ψηφοφορία.

     

    Εξετάστηκαν 214 συμμετοχές από 46 χώρες και επελέγησαν για το τελικό στάδιο τέσσερα έργα σε κάθε μία από τις 11 κατηγορίες του διαγωνισμού.

     

    Οι νικητές θα ανακοινωθούν στην τελετή MIPIM Awards την Πέμπτη 16 Μαρτίου στις 18:30 στο Μεγάλο Αμφιθέατρο του Palais des Festivals στις Κάννες.

     

    "Κάθε χρόνο παρατηρείται βελτίωση της ποιότητας και στροφή προς περισσότερο βιώσιμες βασισμένες σε αρχές αειφόρου σχεδιασμού κατασκευές ." ανέφερε σχολιάζοτας τα αποτελέσματα κατά την παρουσίαση των φιναλίστ ο John Forrester, επισημαίνοντας οτι "σε κάθε μέρος του πλανήτη είδαμε έργα τα οποία πραγματικά δημιουργούσαν κοινωνική αναγέννηση πέρα από την οικονομική αναβάθμιση της περιοχής στην οποία είχαν αναπτυχθεί".

     

    Δείτε τους φιναλίστ εδώ: http://www.reedmidemphotos.com/fr/mipim/mipim-awards-2017-finalists-frx5889fb0e049bc929aa73d538.htm

     

    Πηγή: http://www.ered.gr/el/content/Oi_finalist_ton_fetinon_brabeion_MIPIM_/#.WIpUdVN97Dc





    Engineer

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments

    Δεν υπάρχουν σχόλια για προβολή.



    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.