Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural


  • Η νέα Διώρυγα του Σουέζ


    Η Αρχή Διώρυγας Σουέζ ανακοινώνει την έναρξη των εορτασμών για τα εγκαίνια της Νέας Διώρυγας του Σουέζ. Οι εορτασμοί αναμένεται να κορυφωθούν την ημέρα των εγκαινίων, 6 Αυγούστου 2015, παρουσία του Αιγύπτιου Προέδρου, Abdel Fattah El-Sisi.

    Η Αρχή Διώρυγας Σουέζ θα επιτηρεί τους εορτασμούς και την παγκόσμια επικοινωνιακή καμπάνια που θα υλοποιηθούν από την κοινοπραξία WPP, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες marketing και επικοινωνίας στον κόσμο με άλλες τοπικές εταιρείες της Αιγύπτου. Την ομάδα της WPP ηγείται η Memac Ogilvy Public Relations με την υποστήριξη των Memac Ogilvy & Mather, Media Waves, Emeco Travel, JWT, Richard Attias και Mindshare.

    "Η Νέα Διώρυγα του Σουέζ δεν είναι μόνο μια διώρυγα και ένα εκπληκτικό κατασκευαστικό επίτευγμα. Για τον Αιγυπτιακό λαό αποτελεί καταλύτη που θα απελευθερώσει ένα ανανεωμένο αίσθημα υπερηφάνειας και ένα μέλλον ευημερίας", δήλωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Αρχής της Διώρυγας του Σουέζ, Ναύαρχος Mohab Mameesh.

    Ακόμη, προσέθεσε ότι "το νέο έργο έχει ολοκληρωθεί κατά 80% και προχωράει καθόσον μιλάμε, με περισσότερο από 210 χιλιάδες τόνους άμμου να έχουν ήδη εκσκαφθεί. Έτσι, η προσοχή μας, πλέον, στρέφεται στον εορτασμό αυτού του επιτεύγματος μαζί με τον λαό της Αιγύπτου, καθώς και στην ευρεία διάδοση της είδησης για το "δώρο της Αιγύπτου στον κόσμο”".

    Η επικοινωνιακή εκστρατεία θα περιλαμβάνει μια σύνθετη και ολοκληρωμένη καμπάνια marketing, η οποία σχεδιάστηκε για να αγκαλιάσει και να εμπλέξει τον αιγυπτιακό λαό στο έργο, καθώς επίσης και για να αφηγηθεί την ιστορία της διώρυγας σε ένα παγκόσμιο ακροατήριο. Η καμπάνια θα υπογραμμίζει την αποφασιστικότητα του Αιγυπτιακού λαού στην οικοδόμηση της νέας διώρυγας, 72 χιλιομέτρων, σε μόλις 12 μήνες, καθώς και την επίδραση που θα επιφέρει η Διώρυγα στη χώρα, την περιοχή και τον κόσμο.

    Η εκστρατεία θα κορυφωθεί με μια εορταστική εκδήλωση στις όχθες της Νέας Διώρυγας του Σουέζ, στις 6 Αυγούστου. Σε αυτή την ιστορική ημέρα, ο πρόεδρος της Αιγύπτου Abdel Fattah El-Sisi μαζί με ηγέτες απ’ όλον τον κόσμο, διαμορφωτές κοινής γνώμης και εκπροσώπους των ΜΜΕ θα παρακολουθήσουν για πρώτη φορά την ταυτόχρονη ροή που υπάρχει προς Βορρά και Νότο, μέσω της διασταύρωσης της Ερυθράς Θάλασσας και της Μεσογείου.

    Όπως δήλωσε ο Ναύαρχος Mameesh: "Η Νέα Διώρυγα του Σουέζ αποτελεί σύμβολο της νέας Αιγύπτου, αντιπροσωπεύει την ενέργεια, την επινοητικότητα και την αποφασιστικότητα των Αιγυπτίων και αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα έργα που θα υλοποιηθεί από τον λαό της Αιγύπτου στη σύγχρονη εποχή. Ακόμη, θα ενισχύσει την οικονομία και την κοινωνία μας για τις επόμενες δεκαετίες".

    f1f797a7a8109f5ab47ff8162ee9ed88_L.jpg

    Το τεράστιο κατασκευαστικό έργο ξεκίνησε με μια μεγάλη εθνική συνδρομή σε μια προσπάθεια να αντληθούν τα απαραίτητα κεφάλαια. Μέσα σε μόλις 6 ημέρες, ο λαός της Αιγύπτου συγκέντρωσε περίπου 8.5 δις δολάρια Η.Π.Α. και οι εργασίες άρχισαν στις 6 Αυγούστου 2014. Παρά τις αρχικές εκτιμήσεις που προέβλεπαν ότι το έργο θα διαρκούσε 3 χρόνια, σήμερα, σε λιγότερο από 12 μήνες, βρίσκεται σε πορεία ολοκλήρωσης.

    Η Διώρυγα του Σουέζ αποτέλεσε για περισσότερα από 150 χρόνια την καρδιά της αιγυπτιακής οικονομίας. Το σχέδιο για την κατασκευή μιας νέας, 72 χιλιόμετρων, διώρυγας θα δώσει τη δυνατότητα αμφίδρομης κυκλοφορίας και θα διπλασιάσει την τρέχουσα ημερήσια δυναμικότητα μεταφοράς εμπορευμάτων. Ως εκ τούτου, η Αρχή Διώρυγας Σουέζ προβλέπεται να αυξήσει τα ετήσια έσοδα από 5.3 δις δολάρια το 2015 σε 13.2 δις δολάρια το 2023, καθώς επίσης θα καταστήσει τη θέση της Διώρυγας ως σημαντικότατη θαλάσσια εμπορική δίοδο, σε ένα περιβάλλον αυξανόμενου ανταγωνισμού.

    Η Νέα Διώρυγα του Σουέζ είναι η καρδιά ενός οράματος για την κατασκευή μιας πλήρως ανεπτυγμένης Βιομηχανικής Περιοχής γύρω από τη Διώρυγα, η οποία θα είναι γνωστή ως η "Ζώνη της Διώρυγας του Σουέζ". Η ζώνη θα αποτελέσει μια βιομηχανική περιοχή, εφαλτήριο προσφοράς υπηρεσιών σε πολυάριθμους τομείς όπως τον κατασκευαστικό κλάδο, τα logistics, την επισκευή πλοίων και πολλά άλλα. Με τη Διώρυγα του Σουέζ να τοποθετείται ως καίρια συνιστώσα του παγκόσμιου εμπορίου, η Ζώνη της Διώρυγας του Σουέζ θα παρέχει πρόσβαση σε 1.6 δισεκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο. Το έργο θα προσφέρει στην Αίγυπτο επενδύσεις και ευκαιρίες εργασίας για τα επόμενα χρόνια.

     

    Πηγή: http://www.ypodomes.com/index.php/ypodomes-exoterikou/item/30685-%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%AF%CE%B3%CE%B5%CE%B9-%CE%B7-%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CE%B4%CE%B9%CF%8E%CF%81%CF%85%CE%B3%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%AD%CE%B6





    Edited by Engineer


    Engineer

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments

    Δεν υπάρχουν σχόλια για προβολή.



    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.