Μετάβαση στο περιεχόμενο

Dimitris1450

Members
  • Περιεχόμενα

    18
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

561 profile views

Dimitris1450's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα, έχουμε τιμή ζώνης για Αθήνα (κάτω Πατήσια) Επιδάμνου 51;
  2. Καλησπέρα, προσπαθώ να υποβάλω μια αναθεώρηση έντυπης με βεβαίωση όρων δόμησης κατ. Ι, από την βεβαίωση είναι κλικαρισμένο στο σύστημα -άλλες εγκρίσεις- και χωρίς αρχείο δεν προχωράει, έχεις κανείς ιδέα τι να ανεβάσω, εφόσον όλες οι εγκρίσεις έχουν ανέβει σε διαφορετικά πεδία; Επίσης βγάζει παρατήρηση ---Να επιβεβαιώσετε την πληρότητα των μελετών και λοιπών δικαιολογητικών σε Άδεια με βεβαίωση όρων δόμησης, η οποία αποτελεί ευθύνη του διαχειριστή της αίτησης. Που υπάρχει στο σύστημα η επιλογή;
  3. Αν κατάλαβα κάλα ο έλεγχος είχε καταχωρηθεί σε ένα κτίριο και αφορούσε όλα τα κτίρια που στεγάζεται η υπηρεσία, δηλαδή η διόρθωση έγινε μετά τον έλεγχο. Στην περίπτωση αυτή θα έπρεπε να είναι δύο ελεγκτές σωστά; Αντιλαμβάνομαι μια προχειρότητα και βιασύνη για να γίνουν οι έλεγχοι. Πιστεύω το πόρισμα να σου βγήκε και να μην χρειάστηκε και δεύτερη επίσκεψη. Ευχαριστώ για τις αναλυτικές οδηγίες.
  4. Καλημέρα, έχω κληρωθεί και εγώ στον πρώτο έλεγχο και πιθανόν να συναντήσω παρόμοια περίπτωση,τελικά πως το αντιμετώπισες; Επίσης δεν ξέρω αν διευκρινίστηκε, τελικά δεν εκδίδουμε κανένα παραστατικό για την αμοιβή;
  5. Είναι κατηγορία 3, το θέμα είναι το ιδιοκτησιακό των θέσεων. Εφόσον αναφέρεις πως υπάρχει σύσταση , πρέπει να καταλήξεις σε ποιόν ανήκει και αν είναι σε κοινόχρηστο,θα κάνεις υπαγωγή ξεχωριστά για τα κοινόχρηστα. Ίσως αν δεν ήταν υποχρεωτικές οι θέσεις, για να εκδοθεί η άδεια και δεν αναφέρονται στους τίτλους,πιθανόν να μην χρειάζεται υπαγωγή.
  6. Δεν είπα πως συμφωνώ με συγκεκριμένη άποψη,έχω καταλήξει πως η συγκεκριμένη περίπτωση υπάγεται στην κατηγορία 3. Θεωρώ όμως, πως και η άποψη συναδέλφων για υπέρβαση, δεν είναι λάθος επιλογή με βάση την κρίση του καθενός, εφόσον δεν υπάρχει νομοθεσία που να το απαγορεύει.
  7. Οπότε καταλήγουμε οτι υπάρχει η δυνατότητα επιλογής, κατηγορία 3 ή ΥΚ-ΥΔ, ανάλογα με την κρίση του καθενός. Θεωρώ οτι στην συγκεκριμένη περίπτωση και οι δύο επιλογές είναι σωστές.
  8. Στην περίπτωση του 2% στις άδειες, ισχύει πως η απόκλιση δεν πρέπει να ξεπερνάει τα 10 εκ. στις διαστάσεις του κτιρίου,αν δεν έχει αλλάξει κάτι. Στην περίπτωση αυθαιρεσιών για υπαγωγή στην κατηγορία 3, αναφέρεται μόνο το 5% απόκλιση, οπότε δεν μπορώ να διακρίνω άλλο περιορισμό στο νόμο. Στην συγκεκριμένη περίπτωση που αναφέρθηκα δημιουργείται ασάφεια, λόγω σπασιμάτων στο κτίριο; Δηλαδή αν ήταν συνεχόμενη η πλευρά δεν θα υπήρχε αμφιβολία για την υπαγωγή κατηγ. 3, οπότε καταλαβαίνω πως μπορείς να το ερμηνεύσεις όπως θέλεις.
  9. Είναι η ασφαλέστερη προσέγγιση, αλλά αν αντιμετωπίζονται όλες οι περιπτώσεις κατά αυτόν τον τρόπο, δεν θα είχε λόγω ύπαρξης η κατηγορία 3. Δηλαδή θα το αντιμετώπιζες ως ΥΔΚΧ, χωρίς δεύτερη σκέψη;
  10. Το κατάλαβα, αλλά ο τρόπος αντιμετώπισης, όπως το παρέθεσες στην συγκεκριμένη περίπτωση, δεν είναι γενικά αποδεκτός; Διαφορετικά οι περιπτώσεις με αποκλίσεις εντός του 2 ή 5 %, θα ήταν πολύ συγκεκριμένες.
  11. Καλησπέρα, μια βοήθεια για τιμή ζώνης Ναυάρχου Νοταρά 12 Εξάρχεια Αθήνα;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.