Μετάβαση στο περιεχόμενο

foteini_emm

Members
  • Περιεχόμενα

    10
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

453 profile views

foteini_emm's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Reacting Well Rare
  • Week One Done

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα συνάδελφε, Από που προκύπτει ΄πως οφείλει να γίνει υπαγωγή για ότι δεν φαίνεται στα σχέδια, ακόμη κι αν με τους ισχύοντες κατά την άδεια κανονισμούς επιτρεπόταν; Αντιμετωπίζω σήμερα μια περίπτωση διαμερίσματος με τζάκι στο σαλόνι και bbq στη βεράντα, τα οποία δεν φαίνονται στην κάτοψη της άδειας με ημερομηνια 01-1987 (ούτε φυσικά και η καπνοδόχος τους η οποία αναιβαίνει από την πίσω όψη του κτιρίου). Σ' ευχαριστώ.
  2. foteini_emm

    Νόμος 4495/2017

    Σ' ευχαριστούμε πολύ!
  3. Καλημέρα σας, Από αυτό το σχόλιο σας καταλαβαίνω ότι αναφέρεστε στο άρθρο 96, παρ. δβ) (..) Δεν συνυπολογίζονται επιφάνειες εντός του περιγράμματος του κτιρίου σε εντός σχεδίου περιοχές που δεν δημιουργούν αυτοτελείς χώρους, όπως σοφίτες, εσωτερικοί εξώστες και υπόγεια. Πάνω σε αυτό θα ήθελα να σας ρωτήσω για την εξής περίπτωση: Εξετάζω τους κοινόχρηστους χώρους διώροφης οικοδομής με τη συναίνεση όλων των ιδιοκτητών, όπου υπάρχει αυθαίρετο διαμέρισμα στην πυλωτή, εντός σχεδίου και εντός νομίμου περιγράμματος, και αυθαίρετη αποθήκη στο δώμα εκτός νομίμου περιγράμματος. Το διαμέρισμα είναι αυτοτελής χώρος αλλά όχι αυτοτελής ιδιοκτησία, ως κοινόχρηστος χώρος και συναινούν όλοι οι ιδιοκτήτες. Για την επιλογή κατηγορίας 4 ή 5, προστίθεται στην επιλογή η επιφάνεια του διαμερίσματος; Σκοπός είναι στο μέλλον να γίνει τροποποίηση σύστασης και να πάρει χιλιοστά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  4. foteini_emm

    Νόμος 4495/2017

    Σ' ευχαριστούμε πολύ!
  5. BAS σ' ευχαριστώ πολύ! Το οικόπεδο είναι εντός σχεδίου, έχει κτίσμα παλιό, εμβαδόν 158τμ. και βρήκα τοπογραφικό διάγραμμα του 1993 στο οποίο αναφέρεται ότι είναι άρτιο και οικοδομήσιμο κατά παρέκκλιση.. Το ερώτημα μου είναι αν ισχύει η κάλυψη ποσοστού 40% σήμερα; Τα γειτονικά οικόπεδα έχουν κάλυψη σχεδόν 80% και ορισμένα είναι κτισμένα μετά το 90 πιθανότατα.. Έχω βρει στο FEK-14-D-1973 ότι επιτρέπεται κάλυψη μέχρι 80% και μέχρι του μεγέθους των 100τμ. Ισχύει αυτό σήμερα για τον Δήμο Χαλανδρίου, όπως αναφέρει το συγκεκριμένο ΦΕΚ; Ευχαριστώ! FEK-14-D-1973_marked.pdf
  6. Γεια σας, Από το σάιτ του Δήμου Χαλανδρίου ( https://gis.chalandri.gr/?tab=viewport_maptab ) βλέπω ότι το οικόπεδο μου ανήκει στην Πολεοδομική Ενότητα 10 και στους όρους δόμησης αναγράφεται η κατηγορία Ι-Νομισματοκοπείο. Γνωρίζει κάποιος τι σημαίνει αυτή η κατηγορία ή σε ποιο ΦΕΚ θα βρω τους όρους δόμησης; Ευχαριστώ!
  7. Σ' ευχαριστώ πολύ Παύλο για την άμεση απάντηση σου. Ψάχνοντας όμως να το επιβεβαιώσω με βάση την υπόδειξη σου, βρήκα ΤΖ του 2007 για την περιοχή αυτή στον Άγιο Δημήτριο στα 1.150 ευρώ, και με βάση το ΦΕΚ του 2016 πέφτει στα 1000. Καλή συνέχεια!
  8. Καλημέρα σας, Γνωρίζει κάποιος την τιμή ζώνης σε αυτήν την περιοχή του Αγίου Δημητρίου;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.