Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

human

Members
  • Περιεχόμενα

    17
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by human

  1. το έχω δουλέψει παλιότερα αυτό το σκάνερ και υποθέτω ότι έχεις πρόβλημα με τους οδηγούς (drivers) του. Πήγαινε εδώ (http://www.mustek.com.tw/Support/) και κατέβασε αυτούς που νομίζεις οτι θα δουλεψουν. Αν συνεχίζεις να έχεις ίδια προβλήματα...Στείλε μου για να σε βοηθήσω
  2. γενικά δεν πιστεύω πως υπάρχει καλύτερο και χειροτερο απο προγράμματα της ίδιας κατηγορίας. Απλά είναι διαφορετικά για χρήστες με διαφορετικά γούστα.
  3. γειά σου Χάρη χαίρομαι που σε βλέπω . Εγώ δεν ξέρω να σου πω ακριβώς το κόστος τους αλλα φανταζομαι ότι το All Plan είναι πιο φτηνό. Για το 2ρο που είπες πάλι δεν είμαι σίγουρος αλλά αμφιβάλλω γιατί η μία λέγεται Nemetchek και η άλλη Graphisoft (η τελευταία έχει το archicad).
  4. αγαπητέ θανάση έχεις λάθος εντυπώσεις για το πρόγραμμα. Απλά κάθε πρόγραμμα έχει τα κουμπιά του. Υπάρχουν και το Αrchicad και άλλα πολλα προγραμματα που μπορεις να δοκιμασεις και ίσως τα συμπαθήσεις περισσότερο. Και όταν αποφασίσεις ίσως να ήταν καλύτερο να κάνεις είτε μαθήματα σε αυτό, είτε να εξασκηθείς καλά με τα βοηθηματα που έχει. To Revit για μένα είναι ένα πολύ απλό αλλά συναμα δυσκολο πρόγραμμα αμα δεν μπείς στην λογική του. Η Αutodesk βασίζεται στα training centers σε καθε πόλη και ανταλλάζει 'ψωμί'. Ο Λουλάκης που λες ότι είναι γνώστης έχει τμήμα για το Revit. γιατι δεν πας? μπορείς να δοκιμάσεις επίσης και το all plan της nemetchek που έχω ακούσει πολλούς ευχαριστημένους. Δες τα όλα και μετα εσύ και μόνο ξέρεις τι σου ταιριάζει καλύτερα.
  5. Πολύ σωστά τα λες Χάρη. Από άλλες εταιρίες έχει κανείς εμπειρίες με το Service? H HP έχω ακούσει οτι μπορείς να της δώσεις το πλοττερ το παλιό που διαθέτεις (της ΗP εννοειται) και να παρεις το πιο καινουργιο μοντελο που θες με έκπτωση... Αληθεύει? Ξέρει κανείς?
  6. δεν ξερω κατι το ιδιαιτερο, αν και εγω θα ηθελα να μάθω αν υπάρχει, αλλα μπορεις να το κανεις και με προγραμματα οπως το Archicad,Nemetschek All Plan, 3d Studio Max κ.α. προγραμματα γενικως που σου επιτρεπουν τον 3δ σχεδιασμο και τον μοντελισμο.
  7. Σε ευχαριστω Adavis για την προταση. Το εχεις εσυ ο ιδιος και εισαι ευχαριστημενος? (ηταν η πιθανοτερη επιλογη μου παντως)
  8. Χαιρεται, ενδιαφερομουν για αγορα πλοττερ σε μεγεθος Α0. εχετε να μου προτεινεται κατι συγκεκριμενο? με νοιαζει πρεπει να πω πολυ η υποστηριξη που δινει η εταιρια γιατι στο μερος που θα παει δεν θα υπαρχει σερβις και η μεταφορα δεν θα ειναι ευκολη. Περιμένω προτάσεις. Ευχαριστω!
  9. αν δουλευε...η ιστοσελιδα λεει ειναι υποκατασκευη. Ανακατασκευαζεται?
  10. Απορία: πως μπορει να εχει προσβασει κανεις στα UCLASS των πανεπιστημιων αν δεν ανηκεις εκει?
  11. Αγαπητε Χάρη σ'ευχαριστώ, καλώς σας βρήκα. Σε αυτο το φορουμ ειμαστε για να συζητάμε και να ανταλλάσουμε γνώμες και όχι για να αντιδικούμε. Κάθε αποψη είναι δεκτή και εμένα προσωπικά δεν με θίγεις. Λεγοντας αξιοκρατία ενοουσα οτι ο κάθε επαγγελματίας θα κάνει αυτο που ειδικεύεται και μόνο από τον νόμο. Τελειόφοιτος ειμαι και εγώ από Τει, και δεν αρνουμαι οσα ειπες κρινοντας απο το επιπεδο της πλειοψηφιας των καθηγητών μας κ μονο. Το θεμα ομως δεν ειναι η συγκριση. Ποιο πανεπιστήμιο ειναι καλύτερο κτλ... Το σύστημα παιδείας μας αναγκάζει όλους τους 'μη τυχερους' ή τους 'κακούς' μαθητές να πηγαινουμε σε σχολες που δεν επιθυμουμε ειτε γιατι δεν μας αρεσουν, ειτε γιατι θελουμε ενα καλυτερο επιπεδο για τον εαυτο μας. Δεν αδικώ αυτό που συμβαίνει γιατί δίνει την ευκαιρία σε αύτους που ξερουν και μπορούν να κανουν τι δουλεια, να δουλεψουν. Ο μπάμπης πριν μίλησε για τα 'παιδάκια' των Τει που δεν έχουν γνώσεις. Που δεν αρνούμαι την διαφορα του επιπεδου, (για αυτο υπαρχουν και σημαντικες διαφορες στις μελετες που μπορει να αναλαβει ο καθενας.) , αλλα για αυτους που ξερουν? πως το παιδι των Τει βγαζει τα στατικα αφου ειναι τοσο ασχετο? Δεν θελω να θιξω κανεναν και σεβομαι τον κοπο του καθενος και πανω απο ολα σεβομαι τον εαυτο μου που δεν θελω να εχω σκυφτο το κεφαλι επειδη δεν καταφερα να περασω πολυτεχνειο. Πιστεύω Χάρη πως το υπουργείο παιδείας πρεπει να κανει κατι για αυτό για να μπορεί καθε παιδι που πιστεύει στο εαυτο του και στο ονειρο του να διαλέγει τον δρομο που θελει, οπως μπορει και γινεται και σε αλλες χωρες. Οσο για την πρόβλεψη σου, λες καλυτερα να μην παω πολυτεχνειο αργοτερα? Γιατι αυτο είχα σκοπό να κάνω θελοντας να αναβαθμίσω τα δικαιωματά μου.
  12. Δεν κανει το πτυχιο τον μηχανικο... Σιγουρα πολυτεχνειο με Τει υπαρχει διαφορα, αυτο δεν σημαινει οτι οι αποφοιτοι του Πολυτεχνειου ειναι και πιο καλοι επαγγελματιες. Απλα μην τους βαζουμε ολους στο ιδιο τσουβαλι. Και δεν ειναι σωστο να προσβαλετε φοιτητες που επειδη δεν ηταν τοσο 'εξυπνα' οσο εσεις περασαν σε μια σχολη που τυχαινει πλεον και τους δινει επαγγελματικα δικαιωματα. Αμα ο ανταγωνισμος ειναι αυτος που φοβιζει, ας αφηνε το κρατος τον καθε εππαγλματια στο ειδος του και μονο. αξιοκρατικα! 'Εσεις' δεν θελετε να μοιρασετε την πιτα και ...δικαιωμα σας. Αλλα οταν θελετε αξιοκρατια, οχι μονο οπου σας συμφερει!!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.