Μετάβαση στο περιεχόμενο

sarcs

Core Members
  • Περιεχόμενα

    1.077
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Days Won

    6

File Comments δημοσιεύτηκε από sarcs

  1. Καταρχήν η Εγκύκλιος δε προσθέτει νομιζω κατι καινουργιο ιδιαίτερα σε αυτά που ήδη εφαρμόζουν υποθηκοφυλακειο και συμβ/φοι.

    Και συμφωνώ με Δημήτρη ότι δεν υπάρχει λογος να απαιτείται τροποποίηση για 1 τμ καταληψης κοινοχρήστου κλιμακοστασιου που εξ αρχής κατασκευάστηκε έτσι.

    Γιατί? για τον απλο λόγο ότι όλοι οι κατοικουντες 50 χρόνια εκει έχουν αποδεχτει την κατάληψη! και επίσης για το λογο ότι σε οικοδομες των 30 σπιτιων (γιατι σε αυτες τις παλιες μεγαλες προκυπτουν αυτά) δε θα υλοποιηθεί ποτέ τροποποιηση σύστασης. άρα έτσι διαιωνίζεται το προβλημα απλα.

    επίσης, δεν είανι δυνατόν να ζητειται τροποποιηση συστασης με σύμπραξη όλων ("εκτος αν αναγράφεται ...." ) όταν υπάρχει διαμερισμάτωση που επηρεάζει μονο 2 ιδιοκτησίες και όχι κοινοχρηστα. και όμως απατείται!!

    εχω 2 υποθεσεις επαγγελματικων χωρων που κολλάνε ενώ οι γειτονες-εμπλεκομενοι μεταξυ τους τα βρισκουν, τα κτιρια ειναι μεγαλα και δε μπορεσουν ποτέ να συμπραξουν ολοι οι συνιδιοκτητες μαζι για να διορθωθει το θέμα σωστα.

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.