Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΠΕΛΗ

Members
  • Περιεχόμενα

    16
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

ΠΕΛΗ's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Παλι σε ευχαριστώ αλλα το Φεκ το έχω. Δεν βλεπω τη λέξη αποθηκη ουτε στην αμιγη ουτε στη γενικη. Δηλαδη σε καποιο χωριό με γενικη κατοικία δεν μπορει καποιος να χτισει μια μικρή αποθηκη ?
  2. Συναδελφε σε ευχαριστώ αλλα το εγγραφο που ανέβασες αφενος αφορά αμιγη κατοικία και αφετερου δεν αναφερει κατι για αποθήκες . Ευχαριστω παρολα αυτα.
  3. Καλησπέρα συνάδελφοι. Θα ήθελα να ρωτησω εαν επιτρέπεται να εκδοθεί αδεια δόμησης για αποθήκη γενική 9 τμ σε αδομητο οικοπεδο με χρήσεις γης γενικής κατοικίας. Θεωρούσα πως μπορώ , η τοπική πολεοδομία ομως έχει διαφορετική αποψη. Υποστηρίζουν οτι αφού δεν αναγράφεται αυτή η χρήση στο ΦΕΚ 166/87 δεν προβλέπεται η κατασκευή της. Εχει αντιμετωπίσει κανείς το ίδιο πρόβλημα?
  4. Αραγε στο 30% που πρεπει να πληρωθει μεχρι 31-01-2013 συμπεριλαμβανεται και το ποσο του παραβολου?
  5. Καλησπέρα. έχω μια περιπτωση στην οποία έχει εκδοθεί οικοδομικη άδεια το 2007 και τωρα έκανα αναθεώρηση μετατροπής τμήματος κλιμακοστασίου 7 τμ σε καταστημα. η κατασκευή ειναι στο στάδιο της αποπεράτωσης. η πολεοδομία μου ζήτησε νεο εκκο με νεες τιμες για ολη την οικοδομή και ο πελατης εχει φρικάρει. υπάρχει καποια νομοθεσία που μπορώ νσ στηριχτω ?
  6. το ποιημα αυτό το σκάρωσα σε μια στιγμή απελπισίας (την οποία μου προκάλεσε μια άθλια πελάτισα ) . το ονόμασα ( τωρα ) " Ο πνιγμός " και το μοιράζομαι μαζί σας.... τη γυναίκα του ........ίνα ( δεν μπορω να αποκαλυψω το ονομα ) να την ρίξεις στην πισίνα, να της βάλεις και βαράκια να την φάνε τα ψαράκια...
  7. οι πέργκολες μπορουν να κατασκευαστούν και μεσα στο όριο των 15μ. πες τους χαιρετίσματα...
  8. για εγκαταστάσεις εως 20 kw δεν απαιτειται αρτιότητα. (φεκ 344/2009 )
  9. Κατι τέτοια με κάνουν να ντρέπομαι που είμαι μέλος του ΤΕΕ. Είναι ρεζιλίκι. Ντροπή τους.
  10. Φούρνοι Ικαρίας. Περιμένω πως και πως.
  11. zena13, αν μπορούσες να τα στείλεις και σε μένα θα με υποχρέωνες. σε ευχαριστώ προκαταβολικά.
  12. σε ευχαριστώ για την γρήγορη ανταπόκριση palex. έχω ενα μικρό άγχος γιατί το ωράριο μου ειναι λίγο πιεσμένο και δεν ημουν σίγουρη στο κάτα ποσο θα μπορούσα να ανταποκριθώ. εβδομαδιαία πόσες περίπου ώρες απαιτούνται?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.