Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

panos-vicious

Core Members
  • Περιεχόμενα

    3.644
  • Εντάχθηκε

  • Days Won

    35

Everything posted by panos-vicious

  1. Διακόσια χρόνια Ελλαδίτσα λέει φέτος. ό,τι μισήσαμε βρίσκεται εδώ 200 χρόνια Διακόσια χρόνια επιβολής, καταπίεσης, επίθεσης και καταστολής προς ό,τι που υπονομεύει τις κυρίαρχες αφηγήσεις. Διακόσια χρόνια εθνικισμού, πατριαρχίας και εκμετάλλευσης. Διακόσια χρόνια ελληνικής υπερηφάνειας και εθνικής ενότητας. Διακόσια χρόνια φυλλετικών, έμφυλων και ταξικών διαχωρισμών. Διακόσια χρόνια σαπίλας. να καούν όλου του κόσμου οι ελλάδες
  2. Κορονοχτυπημένοι καρεκλοκένταυροι και η πειθαρχία, η υπακοή, η μούγκα καλά κρατούν. Και η βλακεία πρωτίστως.
  3. Και μια απάντηση, εδώ: https://sxoleio12.wordpress.com/2020/05/04/από-τον-εκσυγχρονισμό-της-περιβαλλον/
  4. Ας φέρουν πίσω στα ταμεία όλα τα ληστευμένα, από τα προσωπικά τους ταμεία όμως, όλες οι διοικήσεις ας καταργήσουν - ζητώντας ταυτόχρονα ενα τεράστιο δημόσιο συγγνώμη- από τα δια νόμου προβλεπόμενα προς κλοπή (π.χ. "αναδρομικά"), κι ας αφήσουν κατά μέρος τις π...ιές περί συνέπειας στην επιστροφή των διαφορών λόγω εκκαθάρισης. Γιατί αυτή είναι η ουσία του άρθρου. Διότι ένα μη ληστρικό κράτος -εάν βέβαια μπορεί να υπάρξει τέτοιο, καθώς η ληστεία είναι εγγενές χαρακτηριστικό κάθε εξουσίας, αλλά αφήνω και μια πιθανότητα να λαθεύω, οπότε σε αυτή την περίπτωση ένα τέτοιο κράτος- δεν έχει κανέναν λόγο να ανακοινώνει κάτι που έτσι κι αλλιώς προκύπτει ως υποχρέωσή του εκ της νομοθεσίας.
  5. Ρε παιδιά, τον κωδικό πληρωμής RF και το ίδιο το ειδοποιητήριο πρώτα απ' όλα, γιατί δεν το βλέπω; Κι αν κάνω κάτι λάθος, ποιο μπορεί να είναι αυτό; Στην αρχική καρτέλα "Με ματιά, Οικονομικές Εκκρεμότητες" μου εμφανίζει μεν ένα αστείο ποσό 3,58€, (που όμως επί 36 δόσεις βγάζει ~129€. αλλά <<ευτυχώς>> χρωστώ μόνο για το πρώτο δίμηνο του 2017), ωστόσο ο "ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ" απλώς δεν υπάρχει. Και στην καρτέλα "Υποχρεώσεις Κοινωνικής Ασφάλισης/Ασφαλιστικές Εισφορές/Ιστορικό Εκδοθέντων Ειδοποιητηρίων από 1/1/2017" γράφει "Δε Βρέθηκαν Ειδοποιητήρια". Τι στα κομμάτια; Δεν θα με χαλούσε καθόλου να τα "ξεχάσουν" στην πορεία, αλλά το ποιόν τους δεν αφήνει τέτοια περιθώρια αισιοδοξίας.
  6. Ω ναι! Αναρωτιέμαι όμως επίσης, αν ο κωδικός πληρωμής στις ειδοποιήσεις της καρτέλας μου του ετεαεπ, χρειάζεται γνώση κάποιου κώδικα αποκρυπτογράφησης για να μου εμφανισθεί. Τέτοιον που εγώ ο αδαής δεν τον γνωρίζω. Μην με πούνε και μπουμπούνα οι ξύστες φορομπήχτες. Υ.Γ.1: Είδα την ανακοίνωση για την έναρξη πληρωμής (4 δόσεων σε 8 ημέρες) από τις 5 Απριλίου, αλλά αυτό δεν αλλάζει κάτι όσον αφορά στις οφειλές. Απλώς είναι μια παράταση χρόνου μέχρι τη θανή. Υ.Γ.2: Με παραστάσεις και νομικές οδούς δεν κατακτήθηκε ποτέ τίποτα. Άλλου είδους δράση χρειάζεται αλλά απαγορεύεται από τους κανόνες των φόρουμ (γενικά) η πρότασή τους.
  7. Σ' ευχαριστώ! Οπότε, μαζί με στικάκι bt, βγαίνει 55 με 60€. Υ.Γ.: Windows 7 έχω.
  8. Ψάχνω για headset με τις δυνατότητες που λέει ο τίτλος. Εάν έχει κάποιος/α κάτι υπόψη του/της, θα το εκτιμούσα εάν απαντούσε. Να διευκρινίσω ότι θέλω, πέρα από την ομιλία, και ακρόαση ήχου (από μουσική, βίντεο κλπ). Ευχαριστώ
  9. galeos & Alex259, σας ευχαριστώ! Όντως δουλεύει (όταν το θυμάται).
  10. Παιδιά, έχει δοκιμάσει κανείς να μπει στην λειτουργία "Ειδοποίηση πληρωμής" του ΤΣΜΕΔΕ (ΕΦΚΑ λέει πλέον αλλά ίδια χάλια είναι); Θέλω να δω αν βγήκαν τα ραβασάκια των αναδρομικών του Β' 2013, που υποτίθεται ότι θα εκδίδονταν το Β' του 2018, αλλά δεν μπορώ. Δηλαδή, ναι μεν μπαίνω όμως, ενώ συμπληρώνω τα στοιχεία σωστά, δεν προχωρά όπως παλιά να εμφανίσει είτε το ειδοποιητήριο είτε κάποιο κείμενο που να λέει ότι δεν έχει εκδοθεί εντολή πληρωμής (ακόμη).
  11. Ταλαντευόμουν ανάμεσα στην αρχική , πιο "τεχνική", και σ' αυτήν την χωρίς ...φρίλια από το Schoolwave του '14. Το κέρμα έκατσε στη δεύτερη Magic De Spell ακούγατε; Λάκη, που κοίταζα να μην χάσω συναυλία του στη Λέσχη (του ΑΠΘ); Τ' ακούω συχνά. Στα ράδια κάνουν σαν να μην υπήρξε ποτέ...
  12. Πάνος Καπαδέλης ονομάζομαι.

    Επειδή θέλω να ξέρει κάποιος που με διαβάζει ποιος ονομαστικά και συγκεκριμένα και όχι ένα ψευδώνυμο, είπε/έγραψε κάποτε κάτι, κι επειδή -για την ώρα τουλάχιστον- δεν ζούμε και λειτουργούμε σε συνθήκες παρανομίας.

  13. Ένα αγαπημένο, απ' όταν πρωτοκυκλοφόρησε. Γιατί υπάρχουν κι αυτά μες στην ζωή μας, κι είναι -το ξέρετε άλλωστε- δυστυχώς, πολλά.
  14. Με αφορμή τον πόλεμο στην γειτονία μας <<...αξίζει να ζουν σαν παιδιά εκείνοι που έχουν καρδιά. Τον πόλεμο ζητώ για μια ζωή που δεν τη ζω, να μην μου μείνει μόνο το παράπονο κι ας ήταν μια φορά να δεις μικρέ μου φουκαρά, πως μαλακώνω σαν δε μου μιλάς σκληρά. Τον πόλεμο μισώ κι απ’ τη ζωή αποζητώ, να μη μου μείνει μόνο το παράπονο κι ας ήταν μια φορά να μ’ είχες πάρει αγκαλιά, το ξέρω σου ζητώ πάρα πολλά>>. Και
  15. Καλημέρα παίδες! Μπας κι έχει κανείς ίδιο πρόβλημα με το παρακάτω; Μπήκα πριν λίγο στην ιστοσελίδα του ΤΣΜΕΔΕ να δω αν έχει βγάλει κανένα ειδοποιητήριο και ενώ συμπλήρωσα και διπλοτσεκάρισα τα στοιχεία (Α.Δ. ΤΣΜΕΔΕ, Α.Μ. ΤΕΕ, ΑΜΚΑ), μου βγάζει κατ' επανάληψη το μήνυμα <<Λάθος στην εισαγωγή των στοιχείων>>. Δοκίμασα και το "0" στην θέση του Α.Μ. ΤΕΕ (καθώς έχω διαγραφεί εδώ και καιρό), αλλά μια απ' τα ίδια. Δοκίμασα και μπήκα και στο η "Η καρτέλα μου" κι εκεί μου βγάζει άλλο φρουτάκι <<Καρτέλα Ασφαλισμένου. Συνέβει κάποιο σφάλμα. Σφάλμα: Καρτέλα Ασφαλισμένου δεν είναι προς το παρόν διαθέσιμο>>. Τι στα κομμάτια κάνουν αυτοί οι μπαγλαμάδες εκεί πέρα; Γιατί καλά θα ήταν να με είχαν σβήσει απ' τα κιτάπια τους κι ας μην με ειδοποιούσαν, αλλά όταν τους χρωστάς (τα αναδρομικά εν προκειμένω, δηλαδή τα εντελώς ληστρικά λεφτά), δεν σε αφήνουν να φύγεις αν δεν σε στραγγίξουν πρώτα. update 31-3-2018, 13:36: Αποκαταστάθηκε. Κάποιος έπαιζε με τα κουμπάκια.
  16. Ως ύμνο στην ζωή και περιγέλασμα εντέλει του θανάτου, νιώθω και τους "Ελεύθερους Πολιορκημένους". Ως τέτοιο και σαν συνέχεια στον μέγιστο ύμνο που έβαλε πριν ο imho, αλλά και για να μην ξεχνάμε και τον ρόλο των "φίλων μας" Γάλλων πολιτικών στη διάρκεια της οθωμανικής κατοχής, βάζω να ακούσουμε μαζί το <<Μες τα χαράματα συχνά και μες τα μεσημέρια κι όταν θολώσουν τα νερά κι όταν πληθύνουν τ' άστρα..>>. Αλήθεια, δυο πράγματα. 1. Πόσοι θυμούνται την "Τολμηρή Επικοινωνία" του Μαρκόπουλου; Και 2). τι να σκέφτεται άραγε ο στιχουργός και πρόεδρος της ΑΕΠΙ, όταν ακούει να παίζει (όταν παίζει...) στα ραδιόφωνα το "Άν"; Κανείς δεν γνώριζε τίποτα, ε;;;
  17. Μην χε με τα τσαρούχια της google στο google.gr! Έλεος ρε με τις αμερικανίες.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.