Μετάβαση στο περιεχόμενο

koutsmichael

Members
  • Περιεχόμενα

    17
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by koutsmichael

  1. Το καλύτερο είναι να πάς ο ίδιος να καταγράψεις τα δεδομένα σου ...με υποθέσεις δεν θα βγάλεις άκρη.
  2. Λιγο ρητορικη η ερωτηση και η απάντηση νομιζω....Για οποιαδήποτε εφαρμογή και αν ειναι αυτή απο στομια αεραγωγών προσαγωγή-απαγωγή μέχρι και στα παντζούρια ανοιγμάτων, γρίλλια μπορεί να νοηθεί το σταθερό αυτό τμήμα διακένου π.χ. μια τρυπιτη λαμαρίνα ή πλέγμα με οπές σε σχήμα κυψέλης ομοίως και η περσίδα ώς σταθερό τμήμα...αλλα κατά την γνώμη μου η περσίδα μπορεί να είναι και κινητή , να αλλάζει η γωνία κλήσης της π.χ εσωτερικη κουρτινα με περσιδες ή ακόμα το στομιο του αεραγωγού της καμπίνας του αυτοκινήτου.
  3. τον καλύτερο φρέσκο αέρα εχει.....κάνει εξαγωγή αερίων το λιοντάρι της Νεμέας που είναι δίπλα...και αμα πάει να πέσει ο βαθμος απόδοσης του κάνει γκρρρρ και ανεβαίνει... Συγνωμη για το αστειο αλλα δεν γινόταν να μη σχολιάσεις τέτοια φωτο.
  4. καλα δεν ζητάνε κιολας Υ.Δ του πελατη οτι το κατασκευασε ο ίδιος..γι αυτό και λέγετε ιδιοκατασκευή.Οσο για το ζυγολόγιο - ζυγαριά...εεεε...ενταξει τι να πώ 5κιλα πανω 5 κιλα κατω δεν τρεχει τιποτα.Αμαθες κάνε και κατοψη, ή καλυτερα να φτιάξεις μια πλάγια όψη του τρειλερ που να φαίνονται οι διαστάσεις του , όπως επίσης και τον τυπο της ροδας...μια φορα μου εχουν ζητησει το σχεδιο, αλλωστε τις διαστασεις τις αναφερεις στην εκθεση.Ελπιζω να βοηθησα
  5. Πολύ μπερδευεσαι....Λοιπον,δεν μας απασχολει αν ο προηγούμενος ιδιοκτήτης δεν εχει βγάλει αδεια ή καιν το τρειλερ κατασκευαστηκε στη ΝΑSΑ.Σημασια για αρχη...ετσι για τα τυπικα εχει οτι υπάρχει μια αποδειξη αγορας....(αν δεν υπηρχε ακομα και αυτη η αποδειξη θα εμπαινε στον κοπο ο πελατης σου να πληρωνε ένα τυπικο ποσο , μικρουλι κιολας, ισα το φπα μιας αποδειξης απο ενα μαγαζι που πουλαει σιδερα, μη νομιζεις κανα αναλυτικο τιμολογιο μια απλη αποδειξη προσκομιζεις στον φακελο.Αυτο βασικα κανουν οι περισσοτεροι που ξερω, οταν δλδ εχουν ενα τρειλερ κατι χρονια ή το εφτιαξαν μονοι τους ή τους το δώσανε).Ακομα....οπως ειπες παραπανω για το αν δεν μπορεί να ενταχθει στην αγορά μεταχειρισμένου τρέιλερ, καθώς ο προηγούμενος ιδιοκτήτης δεν είχε βγάλει άδεια και έτσι δεν έχουμε στα χέρια μας το πρωτότυπο σημείωμα έλξης.....δεν το λαμβανεις καθολου υπ οψιν ειναι σαν να το πηρες- εφτιαξες τωρα.Απλα φτιαχνεις μια καινουργια δηλωση-τεχν.εκθεση...καταλαβες.και η αποδειξη ακομα αν ειναι 10 χρόνων και τι εγεινε δεν σου λέει κανεις τιποτα, διοτι νομικά είναι μια απλη αγορα και εφ οσον κατα τη γνωμη σου δεν ειχε αδεια περα του παρανομου σημαινει ακομα οτι δεν υφιστααι σαν οχημα .....και θα αρχισει να υπάρχει μολις του βγαλεις την αδεια.
  6. 1, Εφ΄όσον δεις οτι το τρέιλερ ειναι ενταξει απο άποψης κατασκευης, δλδ. δεν έχει κατσκευαστικα προβλήματα όπως(κάποια αστοχια στις κολλήσεις , μεγάλη διάβρωση των μετάλλων,σπασμένα φωτα, να μην λειτουργουν κιολας,τα λάστιχα να ειναι τελειως φθαρμενα, οσυνδεσμος να μην εφαρμοζει στη μπίλια...κλπ κλπ)...εεεε...δεν νομιζω να εγκυμωνεις κινδύνους ως μηχανικος.Απλά το μόνο που αλλάζεις στις βεβαιώσεις είναι τα τεχνικά χαρακτηριστικά του του καινουργιου ρυμουλκου...TOYOTA, οπου στην ουσία τα πέρνεις έτοιμα απο την αντιπροσωπεια και εκτος αυτου δε νομίζω να εμπλεκετε μηχανικός σε αυτη τη περιπτωση, μόνο ο πελάτης...με κάθε επιφυλαξη το λέω.Για όλο το πακέτο έγκριση κλπ τότε μπαίνει ο μηχανικός. 2, Αμοιβή ότι νομίζεις...άλλο ενα τρειλερ μηκους 1,5 m που κουβαλάει 5 τελάρα πορτοκάλια και άλλο 6m που κουβαλάει σκάφος....καταλαβες πιστευω τη σύγκριση ανάμεσα είδος μεταφοράς- ¨"οικον. άνεση πελάτη", 3, Σε νομικά πλαίσια...ΝΑΙ...πρέπει να κοπεί ΑΠΥ. 4, Οχι, δεν περνάει απο σύστημα αμοιβών.
  7. Εφ΄όσον θέλεις να κατεβάσεις τα λύματα και όχι να τα ανεβάσεις...τότε δεν χρειάζεται αντλια, τι να την κάνεις? αν είναι τοοοοοσο απομακρισμένο το μπάνιο σου (είτε είναι τυφλό, ειτε διπλα εχεις όμμορους τοιχους, ειτε δεν θες να κατεβάσεις καθετη στηλη που να περναει απο αλλη ιδιοκτησια κτλ. κτλ. )...βάλε αντλια. Αν είναι μονο για ένα μπανιο δεν καταλαμβάνει μεγάλο χωρο.μια απλη διαστασιολογικά μικρη αντλία είναι. Αντε μαζί με το κουτι να την καλύψεις, θα ειναι περιπου μισο τετρ.μετρο το πολύ και μπορεις να τη βαλεις μεσα στο wc αν θες, πισω απο τη λεκανη.
  8. Για ψάξε κάπου αριστερα-δεξια -πάνω-κάτω απο τη δεξαμενη, μήπως έχει χαραγμένο ή ανάγλυφο των αριθμό λίτρων ή όγκου.Οι περισσότερες το γράφουν
  9. Μια τέτοια περίπτωση την έχω δεί στη πράξη,τα ίδια τετραγωνικα με εσένα κιόλας και με 12αρι κλιματιστικο....για επιπλο ήταν το λεγόμενο σύνθετο.Να φανταστείς το καλοκαίρι που έδεινε ψύξη το κλιματιστικό, πάγωνε σχεδόν το μισό συνθετο και δροσιζε το μισο σαλόνι....Οπότε καλό είναι να βρείς άλλο χωρο τοποθέτησης του κλιματιστικού.
  10. Για την ερώτησή σου σχετικα με το πώς θα το δείξεις στη κατοψη, (εφ΄όσον συννενοήθηκες και το μπάνιο του 1ου θα μετακινηθεί) απλά.....η κάθετη στήλη που θα φεύγει απο το μπανιο του 1ου ορόφου θα έρχετε σε επαφή-σύνδεση με την έξοδο σωλήνα αποχετευσης ιδίου διαμετρήματος (λογικά) του μπανιου του ισογείου...Ως κάτοψη αν θυμάσαι δείχνετε με τη ΄΄διέλευση στήλης ΄΄ (το κυκλάκι-σωλήνας με δύο βελάκια)....επισύναψε κιόλας με ένα κουτάκι με βέλος προς τη ΄΄διέλευση στήλης΄΄ οτι...διέλευση κάθετης στήλης απο ισόγειο....αυτό....τωρα ως σχεδιο πιστευω ειναι σωστη πρόταση , επειδή όμως εχεις υπάρχον το μπανιο ισογείου απο κατασκευαστική άποψη θα είναι λίγο πακετάκι όπως καταλαβαίνεις, πακετάκι απο τη μεριά του ατόμου που μένει στο ισόγειο.
  11. εφ΄όσον δεν αλλάζει ο όγκος της αποθήκης η παθητική πυρασφάλεια μενει ώς είναι .τωρα επειδη θέλεις αλλαγή χρήσης ....λογικά θα πρέπει να γίνει καινούργια ενεργητική.....αν κανω λάθος συγνωμη εκ το προτέρων.
  12. mechgiann σχετικά με αυτό που θέτεις, σου έστειλα PM, μήνυμα...ελπίζω να βοηθησα λιγο.Οτι θές εδώ ήμαστε
  13. Γιατι να σε δυσκολέψουν?....σιγά...μπάνιο ειναι στο κάτω κάτω...πόόόόσα πολλα Watt θα του βάλεις εκει...''είπαμε''!!! και στη τελικη αν ''φοβασαι'' για το τι θα προκύψει στο ΚΕΝΑΚ, απλα παιξε με τον ετυεροχρονισμο του συγκεκριμενου μερους-μπάνιου.βαλε ενα πολύ μικρο.
  14. nick_nick, όντως ..γιατι δεν μπορείς να δειξεις ΘΨΚ με Α/Θ ???????....μια ενναλακτικη μεθοδος ΘΨΚ ειναι και αυτη, μερικες μελετες που εχω παραδωσει σε τετοιου ειδους θΨΚ δεν μου εχουν πει κατι...μια καλη λύση ειναι και αυτη που λέει πάνω απο μενα ο dib...και νομιμη σε αποψη αδειας και οικονομικη, που το προβλημα?...
  15. Σχετικά ...ναί, θα μπορούσε να βηθήσει οικονομικά όπως λές.Εγω το προτιμώ αυτο το σύστημα. Πρωτού πράξεις σκέψου και λίγο το ρευμα(μια οικονομοτεχνική)...οπου απο σήμερα αν ακουσες ανεβαίνει σε ένα ποσοστο...
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.