Μετάβαση στο περιεχόμενο

HQ7

Core Members
  • Περιεχόμενα

    700
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Days Won

    1

Everything posted by HQ7

  1. Αν έχεις 3 εργοδότες με μπλοκάκι και έχεις και έναν πελάτη για οικοδομική άδεια αυτό θεωρείται 4ος εργοδότης;;; και χάνεις το δικαίωμα φορολόγησης ως μισθωτός;;; Δυστυχώς δεν έχω το 75% από εναν...
  2. Μπορώ να χρησιμοποιήσω δηλαδή το μπΛόκ ΔΠΥ για τον Ιανουάριο του 2022;;
  3. Μπορώ με το RF του 10/21 να πληρώσω και τους 2 μήνες 11/21 και 12/21;;;
  4. Didonis Bάσει του πίνακα που έχω συντάξει οι αποθήκες κλπ ανήκουν σε οριζόντια ιδιοκτησία είτε ως παρακολουθήματα είτε ως αποκλειστικές χρήσεις ekechagi Σωστά η σύσταση δεν έχει γίνει ακόμη.
  5. Χαιρετώ το φόρουμ μετά από πολύ καιρό. Νέα πολυκατοικία με 4 οριζόντιες ιδιοκτησίες χωρίς σύσταση ,ενός ιδιοκτήτη. Γιά την σύσταση οριζοντιων ιδιοκτησιών απαιτείται βεβαίωση μηχανικού από την συμβολαιογράφο. Κάνω 1 βεβαίωση για το όλον ή 4 βεβαιώσεις ανά οριζόντια ιδιοκτησία??
  6. Κοινόχρηστοι χώροι είναι κλιμακοστάσια ,ασανσέρ ,μηχανοστάσια , ανοιχτοί χώροι υπογείου κλπ , και υπολογίζονται αντίστοιχα στον όγκο αναλογίας κοινοχρήστων. Οι αποθήκες υπογείου που έχουν χιλιοστά ιδιοκτησίας και είναι παρακολουθήματα ενός διαμερίσματος ΣΥΜΕΤΈΧΟΥΝ ;;;; στην αναλογία όγκων ;;;; Επίσης ποιά η διαφορά κοινόκτητου και κοινόχρηστου χώρου;; Εχει παρατηρηθεί σε πίνακες αναλογίας χιλιοστών να χρησιμοποιούνται και οι 2 όροι.
  7. 1.Γαρμπιλομπετόν αρκετά ρευστό 2.Τοιχείο 0,25 με οπλισμό Φ 10/15 3.Λόγω ειδικής σύνθεσης σκυροδέματος μπούμα Φ 80 σχεδόν συνεχώς μέσα στο σκυρόδεμα και ανεβαίναμε (συνολικό ύψος 3,55) 4.Μπετοφόρμ ενιαία καινούρια 5.Μόνο χρωματική αποτύπωση
  8. Σε εμφανές μπετόν με επικάλυψη 30mm μου παρουσίασε ¨ακτινογραφία¨ τον οπλισμό. Τι μπορεί να έγινε?? Σκυρόδεμα C30/37 ειδικής σύνθεσης για ομοιόχρωμο και εξαιρετικά ρεοπλαστικό... Απόψεις??
  9. Ο πιο βασικός παράγοντας στην τελική και ομοιόμορφη ξήρανση είναι Η απουσία ρεύματος αέρα στην οικοδομή , κάτι που μάλλον δεν ΄έγινε ,βάσει της περιγραφής.
  10. Απλά θα επιβεβαιώσει το ΚΕΚ την παρακολούθηση..........αυτό καταλαβαίνω από την στιγμή που δεν αμφίδρομη η διαδικασία...
  11. Επιλέγεις ένα ΚΕΚ να σου δώσει τους κωδικούς ένταξης. Το παρακάτω είναι αρκετά γρήγορο και αξιόπιστο (το έχουν προτείνει και σε προηγούμενες σελίδες του τόπικ) Το επέλεξα και εγώ και έβγαλε αυθημερόν κωδικούς https://www.anaptixi-exelixi.gr/ypovoli/
  12. Επειδή υπήρξαν αρκετοί που σχολίασαν σκωπτικά την παραπάνω τοποθέτηση μου σας παραθέτω και το μέιλ που έστειλα στα αρμόδια όργανα του τεε και κινητοποιήθηκαν κάπως ΑΛΛΑ και πάλι με πενιχρά αποτελέσματα........... Κυρ, 15 Μαρ, 1:55 μ.μ. (πριν από 5 ημέρες) προς president, gramproedrou, grmde, president-antip, gram-antip Καλημέρα σας. Παρακαλώ στο πακέτο μέτρων που ανακοινώθηκαν να συμπεριληφθούν και οδηγίες-προτάσεις , για την αντιμετώπιση του κορονοιού στα εργοτάξια ,εν δυνάμει χώροι συνάθροισης ατόμων για μεγάλο χρονικό διάστημα.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.