Μετάβαση στο περιεχόμενο

dimitra22

Members
  • Περιεχόμενα

    36
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by dimitra22

  1. Καλήμερα, Σύμφωνα με το σώμα επιθεώρησης θα πρέπει να βγει με τις νέες ΤΟΤΕΕ, δεν σου επιτρέπουν να πας σε παλιότερη εκδοσή κενακ, τουλάχιστον αυτή την ενημέρωση είχα κατόπιν συνεννόηση μαζί τους.
  2. αυτο σκεφτηκα κ εγω ,οτι με την τηλεθερμανση ειναι καλυτερα.Δεν ξερω ,εχω βαλει ολα τα στοιχεια συμφωνα με την μελετη εκτος την θερμανση .
  3. Το προβλημα μου ειναι οτι ενω στην μελετη εχει ως συστημα θερμανσης λεβητα πετρελαιου στη πραγματικοτητα εχει τηλεθερμανση δεη και μου βγαινει κατηγορια Γ κ δεν ξερω πως να το ανεβασω
  4. Καλησπερα, χρειαζομαι την βοηθεια σας.Μου ανατεθηκε ΠΕΑ με εφαρμογη του ΚΕΝΑΚ για κλεισιμο της αδειας. πρεπει το ΠΕΑ να βγαινει κατηγορια Β?
  5. καλησπερα, θα ηθελα την βοηθεια σας.. ειναι μια μονοκατοικια, υπογειο και ισογειο οπου στην οικ. αδεια το υπογειο ηταν ως αποθηκη και υπαρχει υπολοιπο δομηση. ενα τμημα του υπογειου εχει γινει κατοικια.οπως επισης εχει γινει και ξεμπαζωμα 1,22μ οποτε: σαν παραβασεις βαζω εναν αναλυτικο για το ξεμπαζωμα και υπερβαση υψους? ευχαριστω..
  6. καλημερα, σε ευχαριστω πολυ .. μηπως ξερεις τι δικαιολογητικα χρειαζονται για καταστημα απο το δημο?
  7. καλησπερα, ασχολουμε με την εκδοση υδρυσης και λειτουργειας αρτοζαχαροπλαστειου... ο χωροσ που μου εχει υποδειξει ο πελατης ειναι μεγαλος και θελει να εχει και εχει : το αρτοζαχαροπλαστειο, τα πρατηρια πώλησης , και καποια καθισματα.. το βιομηχανιας μου λεει οτι δεν επιτρεπετε με την αδεια του αρτοζαχαροπλαστειου να εχω καθισματα και θα πρεπει να βγει διαφορετικη αδεια απο το δημο (για τα καθισματα), ισχυει? ποια διαδικασια πρεπει να ακολουθησω? ευχαριστω επισης στην περιβαλλοντικη μελετη , που χαρης εσας βρηκα, μιλαει απο τα βιομηχανικα αποβλητα, εμεις εχουμε δικτυο αποχετευσης,τι πρεπει να κανω?σας παραθετω το αποσπασμα απο την μελετη: ''Συγκεκριμένα τα βιομηχανικά απόβλητα θα διοχετεύονται μέσω λιποσυλλέκτη, χωρητικότητας 1 μ3 σε ορθογωνική σηπτική δεξαμενή 6 μ3 και στη συνέχεια σε απορροφητικούς βόθρους συνολικής χωρητικότητας 30 μ3.'' ευχαριστω
  8. πολυ καλη δουλεια... μπραβο σας... που το μοιραζεστε και μαζι...
  9. καλησπερα, προσπαθω να ανεβαζω ενα αρχειο xml αλλα δεν μου το δεχεται γιατι (To Αρχείο Ενεργ. Επιθεώρησης που είναι συνδεδεμένο με αυτή την επιθεώρηση ανέβηκε στις: 11/05 21:03:39 Δημιουργήθηκε με την version 1.28.1.70 του ΤΕΕ-ΚΕΝΑΚ. )τι μπορω να κανω?ευχαριστω
  10. καλημερα, το ΖΝΧ στο προγραμμα το βαζουμε σε Kcal/h ?η πρεπει να κανουμε καποια μετατροπη?
  11. καλημερα, συνολικη επιφανεια :ενωουμαι την καλυψη σωστα?η υπολογιζουμε και τις τοιχοποιϊες?
  12. καλημερα, σιγουρα κανω καποιο λαθος , ψαχνω ομως να το διωρθοσω ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας, κατι τελευταιο ως προσ την δημιουργεια των σεναριων,εγω αντιγραφω το υπαρχων κ και κανω τις αλλαγες μου εκει,σε νεο πλεον αρχειο ,αλλα νομιζω ειναι λαθος ,μπορει να μου πει αποιος πως γινονται , ευχαριστω.
  13. ο λεβητας χρησιμοπ. για το ισογειο που δεν μασ ενδιαφερει αν μπορειτε να βοηθησετε? ευχαριστω
  14. Τελική χρήση.......... Κτίριο αναφοράς ...........Υπάρχον κτίριο Θέρμανση .......................72,5 ....................597,9 Ψύξη ................................8,6 ......................24,7 ΖΝΧ ................................0,0..........................0,0 Φωτισμός ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,0,0.........................0,0 Συνεισφορά ΑΠΕ - ΣΗΘ..........0,0.........................0,0.. Σύνολο .........................81,1 ....................622,6 Κατάταξη ...........................-...........................Η αυτα ειναι τα αποτελεσματα απο το σεναριο, οπου προτεινω ηλιακο για ΖΝΧ αλλαγη κουφωματων με U=3.00 κ εξωτερικη θερμομ. με U=0.37 τοιχ.
  15. Τελική χρήση......................Κτίριο αναφοράς.................Υπάρχον κτίριο Θέρμανση..............................72,5 ........................... 889,8 Ψύξη .................................. 8,6.................................. 27,8 ΖΝΧ.................................... 24,1................................... 37,4 Φωτισμός............................. 0,0 .................................... 0,0 Συνεισφορά ΑΠΕ - ΣΗΘ............ 0,0..................................... 0,0 Σύνολο................................ 105,2..................................955,1 Κατάταξη................................ - ........................... Η ψυξη δεν εχω..ο λεβητας εχει ισχυ 33ΚW με βαθμο αποδοσης 0,606.
  16. ξεκαρα στα συστηματα τον ηλιακο συλλεκτη ,εβαλα επιλεκτικο επιπεδο, 3μ2,γ:225,β:30 σκιαση :0
  17. εβαλα 60,6% με βαση τα σωματα στον οροφο. αυτοματισμουσ δεν εχω και την διεισδυση του αερα την πηρα απο τον τυπο στην σελ.77.
  18. σε ευχαριστω και τι μπορω να κανω με την καταναλωση?μου βγαινει πολυ μεγαλη και δεν μου αλλαζει κατηγορια με τις αλλαγες που προτεινω. τον ηλιακο δεν μου το λαμβανει
  19. τους εσωτερικοθσ τουσ εβαλα γιατι ειναι σε επαφη με μη θερμ.χωρο εννοεις''σεντονι '' αν η οψη μου πχ. ειναι 10μ2 περνω το 25% μπετον και το υπολ. τοιχ.?
  20. καλημερα , εχω ενα κτιριο, ισογειο καταστημα, οροφος κατοικια:97,02μ2 και μη θερμ. χωρο:10,80μ2 το κλιμακοστασιο.ο λεητασ πετρελαιου ειναι 33kw με αποδοση 60,60% για τον οροφο ΖΧΝ απο τον λεβητα. το συνολο τον κουφωματων μου ειναι 14,15μ2 και μου βγαζει κατηγ. Η καταν.954,7 και στο σεναριο με αλλαγη κουφωματων,εξωτερικη θερμομ.και ηλιακο μου βγαζει κατ.Η με καταν. 622,6!τα αποτελ. που ειδα δεν μου δεχεται τον ηλιακο . τι να κανω?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.