Μετάβαση στο περιεχόμενο

dimitra22

Members
  • Περιεχόμενα

    36
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

2 Ακόλουθοι

Profile Information

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

dimitra22's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλήμερα, Σύμφωνα με το σώμα επιθεώρησης θα πρέπει να βγει με τις νέες ΤΟΤΕΕ, δεν σου επιτρέπουν να πας σε παλιότερη εκδοσή κενακ, τουλάχιστον αυτή την ενημέρωση είχα κατόπιν συνεννόηση μαζί τους.
  2. αυτο σκεφτηκα κ εγω ,οτι με την τηλεθερμανση ειναι καλυτερα.Δεν ξερω ,εχω βαλει ολα τα στοιχεια συμφωνα με την μελετη εκτος την θερμανση .
  3. Το προβλημα μου ειναι οτι ενω στην μελετη εχει ως συστημα θερμανσης λεβητα πετρελαιου στη πραγματικοτητα εχει τηλεθερμανση δεη και μου βγαινει κατηγορια Γ κ δεν ξερω πως να το ανεβασω
  4. Καλησπερα, χρειαζομαι την βοηθεια σας.Μου ανατεθηκε ΠΕΑ με εφαρμογη του ΚΕΝΑΚ για κλεισιμο της αδειας. πρεπει το ΠΕΑ να βγαινει κατηγορια Β?
  5. καλησπερα, θα ηθελα την βοηθεια σας.. ειναι μια μονοκατοικια, υπογειο και ισογειο οπου στην οικ. αδεια το υπογειο ηταν ως αποθηκη και υπαρχει υπολοιπο δομηση. ενα τμημα του υπογειου εχει γινει κατοικια.οπως επισης εχει γινει και ξεμπαζωμα 1,22μ οποτε: σαν παραβασεις βαζω εναν αναλυτικο για το ξεμπαζωμα και υπερβαση υψους? ευχαριστω..
  6. καλημερα, σε ευχαριστω πολυ .. μηπως ξερεις τι δικαιολογητικα χρειαζονται για καταστημα απο το δημο?
  7. καλησπερα, ασχολουμε με την εκδοση υδρυσης και λειτουργειας αρτοζαχαροπλαστειου... ο χωροσ που μου εχει υποδειξει ο πελατης ειναι μεγαλος και θελει να εχει και εχει : το αρτοζαχαροπλαστειο, τα πρατηρια πώλησης , και καποια καθισματα.. το βιομηχανιας μου λεει οτι δεν επιτρεπετε με την αδεια του αρτοζαχαροπλαστειου να εχω καθισματα και θα πρεπει να βγει διαφορετικη αδεια απο το δημο (για τα καθισματα), ισχυει? ποια διαδικασια πρεπει να ακολουθησω? ευχαριστω επισης στην περιβαλλοντικη μελετη , που χαρης εσας βρηκα, μιλαει απο τα βιομηχανικα αποβλητα, εμεις εχουμε δικτυο αποχετευσης,τι πρεπει να κανω?σας παραθετω το αποσπασμα απο την μελετη: ''Συγκεκριμένα τα βιομηχανικά απόβλητα θα διοχετεύονται μέσω λιποσυλλέκτη, χωρητικότητας 1 μ3 σε ορθογωνική σηπτική δεξαμενή 6 μ3 και στη συνέχεια σε απορροφητικούς βόθρους συνολικής χωρητικότητας 30 μ3.'' ευχαριστω
  8. πολυ καλη δουλεια... μπραβο σας... που το μοιραζεστε και μαζι...
  9. καλησπερα, προσπαθω να ανεβαζω ενα αρχειο xml αλλα δεν μου το δεχεται γιατι (To Αρχείο Ενεργ. Επιθεώρησης που είναι συνδεδεμένο με αυτή την επιθεώρηση ανέβηκε στις: 11/05 21:03:39 Δημιουργήθηκε με την version 1.28.1.70 του ΤΕΕ-ΚΕΝΑΚ. )τι μπορω να κανω?ευχαριστω
  10. καλημερα, το ΖΝΧ στο προγραμμα το βαζουμε σε Kcal/h ?η πρεπει να κανουμε καποια μετατροπη?
  11. καλημερα, συνολικη επιφανεια :ενωουμαι την καλυψη σωστα?η υπολογιζουμε και τις τοιχοποιϊες?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.