Μετάβαση στο περιεχόμενο

netshaft

Members
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by netshaft

  1. Και δεν είναι μόνο αυτά συνάδελφε terry. Αν δε γίνουν υποχρεωτικά τα ενεργειακά δε κάνουμε τίποτα. Κανονικά δε θα πρέπει να μπορείς να υποβάλλεις συμβόλαιο αν δεν έχεις συμπληρωμένο το ΠΕΑ στο taxis. Όσο για τις εξετάσεις πιστοποίησης για κτίρια, λέβητες και κλιματισμό κανονικά πάλι δε θα έπρεπε να υπάρχουν αφού έχουμε ήδη παρακολουθήσει σεμινάρια και ήδη εκδίδουμε ΠΕΑ εδώ και χρόνια.
  2. Ποιος ο λόγος να δίνουμε εξετάσεις? Παρακολουθήσαμε σεμινάρια τα οποία πληρώσαμε απο τη τσέπη μας, περιμένουμε ακόμα την ενίσχυση από το κράτος (αυτός άραγε δεν είναι νόμος που θα πρέπει να ισχύσει?), είμαστε διπλωματούχου μηχανικοί που σύμφωνα με το κράτος μπορούμε τόσα χρόνια να εκδίδουμε Μεα & Πεα αλλα τώρα θα πρέπει να περάσουμε εξετάσεις για να πάρουμε τη βούλα του ''καταρτισμένου''?
  3. netshaft

    Cad Templates

    ευχαριστώ
  4. Ένα καλό site με διάφορα tutorial, αλλά κυρίως autocad είναι στη παρακάτω διεύθυνση http://www.cadtutor.net/tutorials/
  5. Μέσα Δεκεμβρίου μου ήρθε εμένα το περιοδικό που μένω στη Θεσσαλονίκη. Από ότι αναφέρει το περιοδικό, διανέμεται δωρεάν σε 8000 συνδρομητές. Οπότε κάντε την αίτηση σας και αναμείνατε. Εξάλλου είναι στην προνομιακή τιμή των 0euro
  6. netshaft

    Inventor Vs Solidworks

    Αν και πολιτικος μηχανικος στο Uni ειχα ενα μαθημα στο 1ο ετος οπου μεσα σε αλλα δουλεψαμε και με το Solidworks. Απ'οτι θυμαμαι ειναι ενα απλο και εύχρηστο προγραμμα με αρκετες δυνατοτητες. Βεβαια δε μπορω να κανω σύγκριση με το Inventor μιας και δεν εχω ασχοληθει καθολου. Καλο θα ειναι να κατεβασεις καποιο demo των 2 προγραμματων και να τα δοκιμασεις ωστε να παρεις μια ιδεα. Οσο για το σεμιναριο, πιστευω οτι ειναι μια καλη επιλογη μιας και θα σε βοηθησουν αρκετα στο να μαθεις το προγραμμα σε καποιο ικανοποιητικό βαθμο (σε βαθος το ψαχνεις και μονος σου) και σε σχετικα λιγο χρονο.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.