Μετάβαση στο περιεχόμενο

ilmar

Members
  • Περιεχόμενα

    16
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by ilmar

  1. Ωραία οπότε αν δικαιολογούνται όλες οι εξετάσεις δεν πληρώνω κατι? Η θεώρηση πρέπει να γίνει εντός 5 ημερών και οι εξετάσεις εντός 30? Υπάρχει περίπτωση το διαγνωστικό κέντρο να μην το δεχθεί? όπως κάποιοι γιατροί που σου λένε εγώ κόβω απόδειξη δεν γράφω το νεο βιβλιάριο. Για καλό και για κακό θα τους ενημερώσω πριν παω νομίζω.
  2. Μήπως γνωρίζει κάποιος ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω για μικροβιολογικές εξετάσεις? Εχω το νέο βιβλιάριο. Ευχαριστώ
  3. πηγα σε έναν συμβεβλημένο γιατρό σύμφωνα με αυτούς που γράφει το site ο οποίος μου πήρε 20 ευρώ με απόδειξη και μου είπε ότι έτσι ειναι η σύμβαση του με το ταμείο μας γτ αυτός ειναι μέλος του εοπυυ. Αλήθεια μου είπε ή με κορόιδεψε? Μου είπε οτι με την απόδειξη μπορω να παω στο ταμείο και να τα παρω πισω κανονικά όπως γινόταν μεχρι σημερα. Στο νέο βιβλιάριο δεν μου έγραψε κατι. εχει συμβεί σε κάποιον κάτι παρόμοιο? Αν παω στο ταμείο θα μου τα δώσουν πίσω? ευχαριστω
  4. ξερει κανεις τι γινεται αν εχουν περασει 3 μηνες απο την ημερομηνια της αποδειξης του γιατρου? την χανω ή υπάρχει κάποια διαδικασία? κ για ποσο χρονικο διαστημα μετα τη ληξη? ευχαρισω
  5. 5 μηνες ε? ευχαριστώ πολυ για τις πληροφορίες.
  6. Δεν εχω βρει κατι σχετικό με το θέμα. Έχω την εξής απορία. Η διαδικασία για ένα φβ 40kw σε κτίριο τι διαδικασία χρειάζεται? Η σύμβαση πώλησης γίνεται με τον ΔΕΣΜΗΕ? Υπάρχει καθυστέρηση? Αποσα έχω καταλάβει δεν χρειάζεται αδειες κτλ..Μονο σύμβαση σύνδεσης με τη ΔΕΗ. Και μετά ΔΕΣΜΗΕ? Επειδή θέλω να ξεκινήσω τη διαδικασία σύντομα αν κάποιος εχει καποια εμπειρία επί των διαδικασιών μπορεί να με συμβουλέψει πως ακριβώς να το προχωρήσω για να έχω τα συντομότερα αποτελέσματα? Ευχαριστώ πολυ.
  7. αν σε ενα φβ συστημα χρησιμοποιηθεί αντιστροφεας χωρις μετασχηματιστη ενω τα πανελ (μονοκρυσταλλικα) στις προδιαγραφες θέλουν γειωση θετικού ειτε αρνητικου πόλου τι προβλήματα μπορουν να παρουσιαστουν? ευχαριστω.
  8. Αν σε ενα string συνδέσω πανελ ιδιας κλισης κλπ αλλα τα 10 πχ ειναι landscape και τα 5 portrait θα έχω καποιο προβλημα? Ευχαριστώ πολυ!
  9. πρεπει να γινει λογω αλλαγης πανελ..γνωριζει κανεις την διαδικασια?
  10. εγω θελω να κανω αλλαγη απο 41Χ235 σε 41Χ240...Τι πρέπει να κανω? δεν εχει υπογραφει ακομα καμια συμβαση..αλλα έχουν πληρωθει οι οροι συνδεσης. μπορει καποιος να με βοηθησει?
  11. επειδη δεν εχω κανει εγω τη μελετη. εγω απλα θα παω να καταθεσω το φακελο..υποθετω πως γινεται, δεν χρειαζομαι καποια εξουσιοδοτηση..
  12. δυστυχως πρεπει να πας απο εκει..μου συνέβει ακριβώς το ίδιο... εξηγησα στην κοπελα εκει και ηταν πολυ εξυπηρετικη. το τσεκαρε εκατο φορες και μονο συγγνωμη δεν μου ζητησε..πληρωσα κανονικα τη συνδρομη μου χωρις την προσαυξηση. δεν νομιζω να βγαλεις ακρη διαφορετικα....
  13. επειδή και εγώ είμαι νέα στο χώρο θα ηθελα λιγη βοηθεια. η αίτηση για την αδεια κατεδαφισης υπάρχει κάπου στο ιντερνετ ή την κάνεις εκεί επιτόπου? αν την κάνεις εκεί τι στοιχεία χρειάζεται να έχω μαζί μου? ευχαριστώ...
  14. Ανατολικό και δυτικό. Τα πανελ ειναι σε αναλογία 40% δυτικό και 60% ανατολικο.
  15. Αν μπορεί καποιος να με βοηθήσει.. Έχω μια διριχτη στέγη στην οποια θα εγκαταστήσω πανελ συνολικής ισχύος 7,2MW. Έχω επιλέξει να βαλω τριφασικο αντιστροφέα 8KW για να βάλω στη μία εισοδο τα πανελ της μιας στέγης και στην αλλη είσοδο τα πανελ της αλλη στεγης. Μπορει να μου πει καποιος αν ειναι σωστή η επιλογη μου? Διαφορετικά θα μπορουσα να χρησιμοποιήσω 3 αντιστροφεις? Λόγω του διαφορετικού προσανατολισμού και κλίσης δεν θα έχω προβλημα διακύμανσης? Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.