Μετάβαση στο περιεχόμενο

annaki

Members
  • Περιεχόμενα

    15
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αγρονόμος & Τοπογράφος Μηχ/κός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

618 profile views

annaki's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΣΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ. Παρακαλώ μη γράφεις με κεφαλαία. Στο φόρουμ είναι σαν να φωνάζεις και μετά τόσα χρόνια γάμου δεν αντέχουμε πια φωνές. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, Didonis
  2. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΝΝΟΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ. ΔΕΝ ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΤΟ Ε1
  3. ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΕΚΕΙ?Η ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 3 ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 19 ΙΣΧΥΕΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΟΤΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΕΝΕΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΕΧΕΙ Κ ΑΛΛΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΤΑ 70 Τ.Μ?
  4. ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!ΔΕΝ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΚΕΙ! ΑΠΛΩΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ 50/50. ΕΧΟΥΝ ΟΜΩΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΠΙΤΙ 50 ΚΑΙ 60 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ!ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΒΑΖΩ ΑΛΛΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ? ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΣΤΑ 130 Τ.Μ?? ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ!!!!
  5. εχω μια υπαγωγή που αφορά 130 τ.μ. στο ακινητο αυτο υπάρχει συγκυριότητα. τα δυο αδερφια που θελουν να κάνουν τακτοποιήση στο συγκεκριμένο ακίνητο εχουν ο καθένασ απο ενα διαμέρισμα. ο ένασ εχει 60 τ.μ. και ο άλλοσ 50 τ.μ. , δηλαδή κάτω από 70 τ.μ.. Στο ακίνητο που θα κανω υπαγωγή θα βάλω κύρια και μοναδική κατοικια??
  6. εχω κανει τακτοποιηση αλλαγησ χρησης στον 4178. εχει πληρωθει το 30 % και ο πελατησ θελει βεβαιωση για μεταβιβαση. ξερετε αν πρεπει στη προκειμενη φαση να δωσω σχεδια στν συμβολαιογραφο περα απο τη βεβαιωση???
  7. και αν πεσω σε δειγματοληπτικο ελεγχο τοτε τι γινεται??δεν θα μ ζητησει το συστημα καποιο αποδεικτικο για το ποτε εγινε η διαμερισματωση??
  8. απο 2 καταστηματα εγιναν ενα. Συμφωνα με τα εγκεκριμενα σχεδια και συμφωνα με την πραγματικοτητα υπαρχει αλλαγη στα μηχανολογικα. μ ειπαν να βρω το μισθωτηριο και αν τα νοικιαζε στον ιδιο ιδιοκτητη και τα 2 μου ειπαν οτι καλλιστα θα μπορουσα να το χρησιμοποιησω απο εκεινη την ημερομηνια και επειτα(απο 2 τα χρησιμοποιουσε ως 1). το θεμα ειναι οτι οντωσ τα νοικιαζαν στον ιδιο ιδιοκτητη αλλα το μισθωτηριο εγινε τον νοεμβριο του 11, δηλαδη μετα την 28.7.2011. τι κανουμε σε αυτη την περιπτωση?υπαγεται 'η οχι? παιρνω και στο ΤΕΕ και στο ΥΠΕΚΑ αλλα προφανως και δεν το σηκωνει κανεις. ελπιζω να εγινα κατανοητη.
  9. Γεια σας, θα ηθελα να ρωτησω κατι. αν η διαφορετικη διαμερισματωση εχει γινει μετα την 28.7.2011 τοτε δεν μπορει να υπαχθει στο νομο και συνεπωσ δεν μπορσ να παρω βεβαιωση για διακαιοπραξια? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
  10. ΣΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΚΠΤΩΣΗ???ΕΧΩ ΕΝΑ ΣΤΕΓΑΣΤΡΟ ΤΟ ΒΑΖΩ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 3 ΑΛΛΑ ΕΚΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ.
  11. Δεν εχει ταυτιση το τοπογραφικο της οικοδομικης αδειας με την πραγματικη κατασταση και εκ των πραγματων η οικοδομη ειναι διαφορετικη σε περιγραμμα. Το λαμβανω υποψη??Η' δεν του δινω σημασια?και αν του δωσω πως το δηλωνω???? Για να κανω εγω αλλαγη χρησης με αναλυτικο πρεπει να ειμαι εντος περιγραμματος τωρα π δεν ειμαι εντος περιγραμματος???
  12. Το νομιμο περιγραμμα ομως δεν ειναι το ιδιο. Τι κανω σε αυτη την περιπτωση?????
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.