Μετάβαση στο περιεχόμενο

Beelze

Members
  • Περιεχόμενα

    9
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονίκη
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Beelze's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα και ευχαριστώ apier πολύ για την απάντηση! Η κατασκευή είναι ικανή [ με οπτικό έλεγχο, εμπειρικά] να δεχτεί φορτία. Τελικά όμως δεν θα χρησιμοποιηθεί η κατασκευή σαν πατάρι και θα μείνει ο χώρος κενός και χωρίς πρόσβαση. Αν κατάλαβα καλά, δεν χρειάζεται να τακτοποιήσω την κάτι [ η παθητική δεν επηρεάζεται, απλά έχει μειωθεί το ύψος του καταστήματος από τα 5,80 στα 2,80 μ.] Αφού δεν έχει πρόβλημα και στα τετραγωνικά μέτρα του μπορώ να δώσω ΒΧΚΧ χωρίς πρόβλημα? και μια τελευταία ερώτηση για το υφιστάμενο σύστημα εξαερισμού τελικά χρειάζεται να κάνω κάτι? [ τακτοποιούνται?] ή [ μια και θα γίνει κάποια συντήρηση] να βγάλω μια έκριση εργασιών μικρής κλίμακας ..
  2. Καλησπέρα συνάδελφοι! Έχω την παρακάτω περίπτωση [ δεν έχω πρόσφατη εμπειρία σε άδεια ΚΥΕ] και ελπίζω κάποιος να μπορεί να με βοηθήσει. Σε χαρακτηρισμένο από την ΟΑ [ισόγειο χώρο] κατάστημα [και μετά από αποτύπωση είναι μια χαρά στις διαστάσεις του], έχουμε ύψος 6μ. Η προηγούμενη επιχείρηση κατασκεύασε ψευδοροφή στα 3μ. Η κατασκευή έγινε με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι βατή για να συντηρούν τους εξαερισμούς [ δεν υπάρχει κάποια μόνιμη πρόσβαση στην ψευδοροφή / σκάλα]. Ο τωρινός ιδιοκτήτης θέλει να κάνει μια μεταλλική σκάλα και να χρησιμοποιήσει 20τμ σαν αποθηκευτικό χώρο. Η ψευδοροφή από μόνη της [ χωρίς σκάλες, μόνιμη πρόσβαση και κάποια χρήση] θέλει τακτοποίηση? Μπορώ να πάρω άδεια για να κατασκευαστεί η σκάλα και να κάνω χρήση ενός μέρους σαν αποθηκευτικό χώρο? Για την άδεια λειτουργίας η ΒΧΚΧ επηρεάζεται από το θέμα του παταριού?
  3. Καλησπέρα! Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση που αφορά την διαδικασία ενημέρωσης φακέλου. Έχουμε να κάνουμε μια μεταβίβαση [ το διαμέρισμα δεν έχει παρανομίες ως προς τα μέτρα , περίγραμμα κλπ, αλλά έχει μικρο-αλλαγές σε ότι αφορά την εσωτερική διαρρύθμιση - έχει φύγει μια τοιχοποιία ] και θέλω να ενημερώσω το φάκελο με την σημερινή κάτοψη . Κάποια ιδέα για το ποια είναι η καλύτερη λύση? Ευχαριστώ !
  4. Καλησπέρα Θα ήθελα τη βοήθειά σας στο παρακάτω θέμα : Θέλω να κάνω αλλαγή χρήσης στην πρασιά μιας οικοδομής στη Θεσσαλονίκη και από παρτέρι [ διαστάσεις: 3,50Χ10,00 ] να γίνει κοινόχρηστη θέση στάθμευσης για όλη την οικοδομή. Συναίνεση ιδιοκτητών υπάρχει. Ξέρετε αν γίνεται? Ευχαριστώ πολύ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.