Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

με 12 κλινες και άνω σίγουρα με άρθρο 19 και επίσης άρθρο 18.

Με <12 κλίνες σύμφωνα με άρθρο 18 (ισχύει για όλα τα υφιστάμενα ξενοδοχεία), τουλάχιστον αυτό αναφέρει στο άρθρο 17 του Π.Δ. 71/88

• 4 weeks later...
Δημοσιεύτηκε

Συνάδελφοι καλησπέρα  ξέρετε αν υπάρχουν κάπου διαθέσιμα δωρεάν  τα πρότυπα ΕΛΟΤ ;

Από την Πυροσβεστική μου είπαν ότι πωλούνται. Μια τιμή που μου είπαν ( περίπου 420 €, για τον ΕΛΟΤ που αφορά τον ΕΛΟΤ ΕΝ 12845 ), κάνει σχεδόν απαγορευτική την αγορά τους

• 2 months later...
Δημοσιεύτηκε

Νέα νομοθεσία για υφιστάμενα εκπαιδευτήρια Π.Δ. 16/2015 και υπόδειγμα μελέτης

http://www.fireservice.gr/pyr/site/home/LC+Primary+Menu/Nomothesia/Piroprostasia/Ifistamena/Educational_buildings.csp

Μόλις το είδα και το ανεβάζω, τώρα θα ρίξω μια ματιά

• 1 month later...
Δημοσιεύτηκε

Συνάδελφοι ερώτηση:

Η εγκύκλιοςμε ΑΔΑ: 4Α8ΟΙ-7ΙΚ και θέμα:

«Προϋποθέσεις έγκρισης μελέτης πυροπροστασίας και καθορισμός διαδικασιών

χορήγησης πιστοποιητικού πυροπροστασίας εγκαταστάσεων-τροποποίηση και

κατάργηση διευκρινιστικών-ερμηνευτικών εγκύκλιων διαταγών Α.Π.Σ.»

και κυρίως η παράγραφος 2.Ειδικότερος καθορισμός περιπτώσεων που απαιτείται χορήγηση πιστοποιητικού πυροπροστασίας σε συνδυασμό με την εγκύκλιο που την ακολουθεί με ΑΔΑ: ΒΟΝ2Ι-7ΦΝ, εξακολουθεί και είναι σε ισχύ ή οχι?

Ποιά νομοθεσία καθορίζει πότε απαιτείται μελέτη ενεργητικής?

Επίσης η τροποποίηση της Πυρ.Διάταξης 12/12 με την 13/13, αναφέρει στο Άρθρο 1:

1. Η Πυροσβεστική Αρχή χορηγεί πιστοποιητικό πυρο−
προστασίας στις επιχειρήσεις− εγκαταστάσεις που από
άποψη πυροπροστασίας εμπίπτουν στα παραπάνω (1θ),
(1ι), (1ια), (1ιβ), (1ιγ), (1ιδ), (1ιε) και (1ιστ) σχετικά χωρίς τη
διενέργεια αυτοψίας, με την υποβολή:

=> που τα βρίσκω αυτά τα 1θ κτλ? Κοίταξα την 12/12 και δεν υπάρχει κατι...

Τέλος σε κάθε περίπτωση Χώρου συνάθροισης κοινού (ΚΥΕ) είτε υφιστάμενο είτε νέο, πρέπει πλέον να γίνεται μελέτη ενεργητικής συμφωνα με  την 3/15 (υφιστάμενα) και το Άρθρο 10 του Π.Δ. 71/88 για τα νεα?

Σε περίπτωση αλλαγής χρήσης απο κατάστημα σε ΧΣΚ (ΚΥΕ), μπορώ να πάω σαν υφιστάμενο ή θεωρείται νέο και πάει με άρθρο 10?

• 2 months later...
Δημοσιεύτηκε

Έπεσε στην αντίληψή μου η κάτωθι απόφαση και νομίζω πως στο παρόν θέμα θα βρει την φιλοξενία που της αρμόζει:

• Upvote 3
  • 9 months later...
Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα, τα αντλιοστάσια λυμάτων που ανήκουν ως προς την πυρασφάλεια; Με ποιες διατάξεις μελετούνται; Καμία ιδέα;

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα

Εχω αναλαβει τα Η/Μ για ενα οινοποιειο.Γνωριζει καποιος την κειμενη νομοθεσία?Χρειαζεται μελετη ενεργητικης η πιστοποιητικο?

ευχαριστώ

Δημοσιεύτηκε

Πας με ΚΥΑ Φ15/1589/104. Τα οινοποιεία είναι στην κατηγορία Αα μικρού κινδύνου (Κ.Α. 21). Δες στο άρθρο 3 της ΚΥΑ σε ποια περίπτωση ανήκεις.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.