Μετάβαση στο περιεχόμενο

Γερμανοί βουλευτές:«Σας δίνουμε χρήμα,μας δίνετε την Κέρκυρα»


sundance

Recommended Posts

εγώ λέω όλοι οι πικραμένοι να την κάνουν για το εξωτερικό... καλά δεν ντρέπεστε να τα λέτε αυτά? "δώστε την κέρκυρα".. ντρέπομαι για λογαριασμό σας..

 

Eγώ προτείνω να δώσουμε την Κρήτη γιατί

1. Θα πιάσει πιο πολλά αφού είναι μεγαλύτερο νησί.

2. Τόσα χρόνια μας κλέβουνε στις επιδοτήσεις ( λάδι κτλ...)

3. Είναι η γενέτειρα του Μητσοτάκη (αυτόν ας τον χαρίσουμε)

4. Ούτως ή άλλως έχουμε φυλετικές διαφορές ( Μινωίτες , Φοίνικες αυτοί , Αχαιοί ,Δωριείς, Ίωνες εμείς).

5. Θα γλιτώσουν οι Αθηναίοι τις μεταθέσεις στο Ναυτικό και θα πηγαίνουν πλέον μόνο Πειραιά.

6. Ας τη βγάλουμε στο ebay για να δούμε πόσο πιάνει.

7. Θα γλιτώσουμε από τα Ζωνιανά κτλ...

 

Για να μιλήσουμε σοβαρά γιατί δεν πουλάμε τη Μύκονο που είναι και ένα ξερονήσι.

.......Μου θυμίζει Μονόπολη αυτό το πράγμα (να μια ιδέα να κάνουμε την Γραικόπολη).

 

Στην τελική , το νεοΕλληνικό Κράτος δεν ήταν ποτέ αυτόνομο. Υποθηκευμένο είναι από τα ''δάνεια της Αγγλίας''.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 80
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

και το Ανατολικό Αιγαίο γιατί να μείνει πικραμενο?να το δωσουμε στην ΟΥΚΡΑΝΙΑ.φανταστείτε Δημοσιες Υπηρεσιες με υπαλληλους Ουκρανες.Ασχημα θα είναι?

Link to comment
Share on other sites

Εγώ λέω να τους δώσουμε Ανατολικό Αιγαίο... την Μικρά Ασία που μας την χρωστάνε οι Τούρκοι. Έτσι δουλεύει το οικονομικό σύστημα ανα τον κόσμο με διακίνηση του χρέους.

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα, τα διάβασα μαζεμένα σήμερα και γέλασα με την ψυχή μου με μερικά.

 

Έχω δυό παρατηρήσεις (στα σοβαρά όμως):

Σε όσα με πίκρα αναφέρει ο zavi, πράγματι δεν είχαμε κυβερνήσεις που να δουλεύουν για το συμφέρον της χώρας. Άλλες λόγω διαφθοράς και ανικανότητας και άλλες γιατί ίσως υπακούουν σε ξένα συμφέροντα.

 

Συμπληρωματικά και η αριστερά λειτούργησε ως πράκτορας-δολιοφθορέας στη χώρα.

Από τη μιά αποθαρρύναμε τις επενδύσεις με γραφειοκρατία και λαμογιά και από την άλλη όσες γινόντουσαν τις διαβρώναμε από μέσα.

Διαβάζω τώρα σε κανα τοίχο το σύνθημα "Θέλουμε δουλειά και όχι ανεργία" και δε μπορώ να μη σκεφτώ πόση υποκρισία υπάρχει γύρω μας.

Ακόμα και σήμερα: Κατάληψη στο Υπ.Οικ. από το ΠΑΜΕ, μπράβο μεγάλη επιτυχία ρε παιδιά, να χάσουμε και το τελευταίο ίχνος σοβαρότητας.

 

Συμπληρωματικά και οι συνδικαλιστικές οργανώσεις που πρόσκεινται στην κυβέρνηση που είναι να πέσει, ζητούν προσλήψεις χιλιάδων στο δημόσιο για να κρατηθούν στην εξουσία ή για να ξανάρθουν γρήγορα. Το επιχείρημα είναι πως οι "άλλοι", διόρισαν 400.000 τη δεκαετία του '80 -παράδειγμα λέμε τώρα- και έτσι κυβερνούν 20 χρόνια.

 

Όλα αυτά μαζί δημιουργούν το κοκτέιλ που σκοτώνει και κάπως έτσι φτάσαμε ως εδώ.

 

--edit- να ξεκαθαρίσω πως θεωρώ ότι η κύρια ευθύνη είναι των κυβερνήσεων, τα συμπληρωματικά όμως τα αναφέρω γιατί διαμορφώνουν κλίμα και νοοτροπία σε τμήματα της κοινωνίας, το οποίο επανατροφοδοτεί και επηρεάζει προς το χειρότερο τη συμπεριφορά των κυβερνήσεων.. βρόχος όνομα και πράμα

 

Η δεύτερη παρατήρηση:

 

Επίσημες (πιο επίσημες δε γίνεται) δηλώσεις προχθές: Πήραμε όλα τα μέτρα, τώρα είναι η σειρά της Ευρώπης.

Ποιάς Ευρώπης δηλαδή, της Γερμανίας, αυτή είναι η Ευρώπη..

και τι ζητάμε; να μας σώσουν, δηλαδή λεφτά, δηλαδή να δουλεύουν αυτοί και να δίνουν σε μας.

 

Εμείς θα το δεχόμασταν;;; αν μπορούσαμε λόγω της οργανωτικότητας μας και της εργασίας μας, θα δεχόμασταν να δίνουμε σε μερικούς ανοργάνωτους ή λαμόγια ή χαραμοφάηδες;;;

Και αν (λέμε αν) το κάναμε και τους πληρώναμε τους ανοργάνωτους ή λαμόγια ή χαραμοφάηδες, θα το κάναμε αδιαμαρτύρητα; δε θα γκρινιάζαμε καθόλου;; Θα είχαμε άδικο να γκρινιάζουμε όταν μας περνάνε για κορόιδα;;

 

Γιατί οι δηλώσεις αυτές που σχολιάζουμε, είναι γκρίνια και δυσαρέσκεια κάποιας μερίδας γερμανών γι'αυτά που ακούγονται για βοήθεια στην Ελλάδα.

 

Γιατί μας βγαίνει τώρα το υπερπατριωτικό στοιχείο;

Link to comment
Share on other sites

συγγνωμη αλλα να λεμε μερικα πραγματα σωστα. Κανεις δεν ζηταει λεφτα. Το ελληνικο κρατος δεν ζηταει λεφτα απο κανεναν αυτη τη στιγμη. Το μονο που ζηταμε ειναι να δανειστουμε με φυσιολογικο επιτοκιο και οχι 6,23%.

 

Αλλα οταν βλεπεις οτι η Γερμανια επιβαρυνει με δηλωσεις την κατασταση και την μερα εκδοσης των ομολογων τα παιρνει ολα εκεινη, ολα γινονται ξεκαθαρα. Βγηκε προχθες η χοντρελω και ελεγε "λεφτα δεν θα δωσουμε στην Ελλαδα" μια μερα πριν την εκδοση των ομολογων. Λες και της ζητησε κανενας λεφτα.

 

Εκει φαινεται και η αποτυχια της ΕΕ σε πολιτικο επιπεδο. Γιαυτο και εχει πεσει πολυ σοβαρα στο τραπεζι η προσφυγη στο ΔΝΤ γιατι θα εχουμε τα ΙΔΙΑ μετρα, αλλα με δανεισμο με μικρο επιτοκιο και καλως ή κακώς, μας αρέσει δεν μας αρέσει, σε 10 χρονια η οικονομια θα ειναι πρωτον εξορθολογισμενη, και δευτερον δεν θα εχουμε να ξεπληρωσουμε τα κερατιατικα ομολογα που κοβουν Αλογοσκουφης, Παπαθανασιου και Παπακωνσταντινου απο το 2005 και μετα.

Link to comment
Share on other sites

Πίστεψε το πως ζητάμε λεφτά για να σωθούμε.

Το τι λέει η κυβέρνηση σε μας, δεν έχει σχέση με αυτό που συμβαίνει και δεν είναι αυτό που αντιλαμβάνονται στον υπόλοιπο κόσμο.

 

Δεν υπάρχει περίπτωση να ξεμπερδέψουμε με τέτοιο χρέος, δε ζητάμε αναχρηματοδότηση του χρέους όπως λες με λογικά επιτόκια, εδώ που έφτασε και με το ρυθμό που μπορούμε να δίνουμε θα αυξάνει από μόνο του, ζητάμε λεφτά χωρίς να μας το λένε και στο βάθος φαίνεται και η κατάρρευση του Ευρώ.

 

Μπορώ να δεχτώ πως και λιγότερα να κάναμε, παρόμοιου ύφους αλλά μικρότερης έντασης σχόλια θα ακούγαμε.

Όπως το ότι μπήκαμε στην ΟΝΕ με πλαστά στοιχεία, δεν είπαν και πολλά γι'αυτό.

 

Φιλικά

Link to comment
Share on other sites

Η Ελλάδα είναι χώρα της ΕΕ,μέλος της ΟΝΕ,κ παρόλα αυτά μας αντιμετωπίζουν σαν πιθήκους.

 

Να δεχθώ ότι η ΕΕ απέτυχε.Οκ.

 

Γιατί όμως σαν μέλος της ΟΝΕ δεν τη στηρίζουν?Δεν καταλαβαίνουν ότι τους κρατάμε από τα @@?Τα P.I.G.S. (Portugal Italy Greece Spain) ή αλλιώς ''γουρούνια'' ρίχνουν το ευρώ στο δευτερόλεπτο αν τους κάνεις κ πολύ το μάγκα.

 

Αλλά οι φανταστικοί πολιτικοί μας δεν τολμάνε,γιατί άπαξ κ το κάνουν αυτό χάνουν τις μίζες τους,άρα κ το τζάκι τους μια για πάντα.Φάτε λοιπόν Jeffrey κ ξερό ψωμί άθλια ανθρωπάκια νοσταλγοί του Αντρέα (απευθύνομαι ΜΟΝΟ σε αυτούς κ όχι σε καθένα συνάδελφο προσωπικά) , φάτε κ Αβορίν που τον δοξάζετε για το χρηματιστήριο , φάτε κ τον Αλή που θα πάταζε τη διαφθορά ωσάν σύγχρονος Δων Κιχώτης.

 

ΑΥΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ.

 

Αν ενδιαφέρονταν για το καλό της χώρας,δεν θα σας μπούκωναν με ένα ξεροκόμματο μισθό,θα σας έβαζαν να δουλέψετε τον εθνικό πλούτο.

 

howard,τί να δανειστούμε πλέον ρε φίλε,κ σε ποιό ΔΝΤ προσεύχεσαι?Θα κάνουμε τις κόρες μας πόρνες για να ζήσουμε άπαξ κ αναλάβει το ΔΝΤ...Εδω μιλάμε για εθνική κατάρρευση του χρηματοπιστωτικού συστήματος ΜΟΝΟ στην Ελλάδα.Όσο συνεχίζουμε να δανειζόμαστε για να ξοδέψουμε,τόσο πιό βαθιά βουλιάζουμε.Δεν υπάρχει αξιοποίηση του εθνικού πλούτου,τα έχουν τάξει σε άλλους.

 

Εναλλακτικά,μπορείτε στις επόμενες εκλογές να ψηφίσετε Τούρκογλου,ο οποίος παρόλο που υιοθέτησε το ίδιο όνομα με τους απόγονους του Μπεν Ζελόν δεν έχει καμία σχέση με τους Ζελόν (κατ' άλλους Venisthal).

Link to comment
Share on other sites

η ενημερωση μου εδω και 10 χρονια γινεται απο το εξωτερικο και οχι απο τις φυλλαδες και τα γελοια καναλια που εχουμε και σιγουρα οχι απο το τι μπουρδες λεει καθε κυβερνηση.

 

Εγω δεν συνωμοσιολογω ποτε. Υπαρχουν συγκεκριμενα θεσμικα πλαισια εντος ευρωζωνης. Δεν υπαρχει μηχανισμος ουτε τροπος η ΕΕ να δωσει λεφτα στην Ελλαδα παρα μονο με το να αγοραζει καθε χωρα ομολογα μας. Διαφοροι πονηροι οδηγησαν τα επιτοκια στο 6 και στο 7 για να τα κονομησουν και βουλιαζει η Ελλαδα για τα επομενα, οχι 5 ή 10 αλλα 20 και 30 χρονια αφου δεν αποπληρωνονται αυτα τα επιτοκια πουθενα στον κοσμο. Παραταση παιρνουμε αν δανειζομαστε με 6%. Το κανονι δεν το γλυτωνεις. Ειναι οπως ο μεσος ελληνας με τις καρτες που εχουν παει στο 12% και δεν μπορει να τις πληρωσει.

 

Μηχανισμος δανεισμου με σκληρο χρημα και χαμηλα επιτοκια (αλλα σκληρα μετρα) υπαρχει μονο μεσω ΔΝΤ. Η Ελλαδα δεν εχει παει ακομη εκει αλλα μας βλεπω να πηγαινουμε γυρω στο καλοκαιρι, αν συνεχισει η ΕΕ να σφυριζει αδιαφορα. Το ευρω δεν κινδυνευει παντως απο εμας γιαυτο και ειμαι απαισιοδοξος για οποιαδηποτε βοηθεια απο ΕΕ. Οταν ομως γυρισουν τα αμερικανακια την απληστη χερουκλα τους προς Ισπανια θα εχουμε κατι να περναμε τουλαχιστον την ωρα μας αφου δουλεια και λεφτα δεν θα εχουμε. Γιατι τοτε θα δειτε πραγματικη τσοντα, οχι οπως εχθες.

 

edit τα σχολια ειναι για τον προηγουμενο φιλο, οχι τον ζαβι. θα επανελθω.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.