Μετάβαση στο περιεχόμενο

Απο Απρίλιο υποχρεωτικά μέσω Διαδικτύου η υποβολή ΑΠΔ Οικοδομοτεχνικών Έργων στο ΙΚΑ


Engineering News

Recommended Posts

Τροποποιείται η διαδικασία υποβολής των τριμηνιαίων Αναλυτικών Περιοδικών Δηλώσεων (ΑΠΔ) προς το ΙΚΑ και καθιερώνεται η υποχρεωτική υποβολή τους μέσω Διαδικτύου, για το σύνολο των εργοδοτών Κοινών Επιχειρήσεων, το Δημόσιο, τα ΝΠΔΔ και τους ΟΤΑ (Α' και Β' βαθμού), για περιόδους απασχόλησης από 1η Ιανουαρίου 2010 και εντεύθεν.

 

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, καθιερώνεται υποχρεωτική υποβολή Αναλυτικών Περιοδικών Δηλώσεων (ΑΠΔ) Οικοδομοτεχνικών Έργων μέσω Διαδικτύου από εργοδότες που εκτελούν Ιδιωτικά Οικοδομικά Έργα με το σύστημα της αντιπαροχής, Ιδιωτικά Τεχνικά Έργα με ανάθεση ή εργολαβία, καθώς και Δημόσια Έργα με αυτεπιστασία ή με ανάθεση ή εργολαβία στα οποία (Δημόσια Έργα) απασχολούνται περισσότεροι από τρεις εργαζόμενοι.

 

Η υποχρεωτική υποβολή μέσω διαδικτύου ΑΠΔ Οικοδομοτεχνικών Έργων, για όσους έχουν την υποχρέωση αυτή, θα έχει εφαρμογή από απασχολήσεις μηνός Απριλίου 2010 και μετά.

 

Πηγή: in.gr

Link to comment
Share on other sites

αποκτουμε πλεονεκτηματα εναντι των παλαιων μηχανικων χαχαχα

 

καναμε τις αμοιβες, αντε και το ΙΚΑ, το μονο που μενει ειναι να υλοποιηθουν της μπιρμπιλενας τα σχεδια για ηλεκτρονικη υποβολη σχεδιων στις πολεοδομιες και ολα κομπλε!

Link to comment
Share on other sites

Εγώ που το κάνω εδώ κ 3 χρόνια,σας λέω ότι είναι ΜΟΥΦΑ.Αυτό το ταμείο είναι για τον π@@@@ο.........

 

Θέλουν λένε,να καταθέσεις ηλ/κά τη δήλωση,αλλά πρέπει να τους την πας ΕΠΙΤΟΠΟΥ για να τηρήσουν την καρτέλα,αλλιώς δεν περνάνε τα ένσημα!!!!!

 

Στέλνουν λοιπόν ενημερωτικό email να καταθέσεις την ΑΠΔ Online ,να πληρώσεις με ebanking δηλώνοντας τον ΑΜΟΕ του έργου,αλλά παρόλα αυτά τα ένσημα δεν περνάνε!!!!!

 

Πώς το ''ένιωσα''?????

 

Ξεκίνησα να το κάνω Online από το σπίτι,κατέθετα τη δήλωση,πλήρωνα από ebanking,κ μετά από 5 μήνες τρώω καταγγελία!!!!!Πάω στο ΙΚΑ,ρωτάω τί τρέχει,κ μου εξηγούν ότι ακόμα τηρείται η καρτέλα.......:lol:Τρώω κ ένα ωραίο τρέξιμο να ακυρώσω το πρόστιμο κ έκτοτε καταθέτω online,πηγαίνω ΚΑΝΟΝΙΚΑ στο τμήμα οικοδομών,τους καταθέτω την εκτυπωμένη ΑΠΔ με το αποδεικτικό υποβολής,την περνάνε στην καρτέλα,μου κόβουν το ταμειακό παραστατικό,καθομαι στην ουρά στο ταμείο κ βουαλά!!!Ορίστε τεχνολογία!!!!!!

Μα είναι απαράδεκτοι ρε π@@@η μου...........ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ........

Link to comment
Share on other sites

Δεν δέχονται τη διαδικτυακή πληρωμή!Παρόλο που στο ebanking την έχουν ως επιλογή!

 

Θέλουν να πας να στηθείς σαν να την έκανες τη δήλωση χειρόγραφα,να στην περάσουν στην καρτέλα,να σου κόψουν το ταμειακό παραστατικό,να πας στο ταμείο κ να δώσεις τραπεζική επιταγή!

 

ΚΑΡΑΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΟ!!!Σου λέω,μείναι για τον π@@@ο.......η διαδικτυακή υποβολή απλά το μόνο που έκανε είναι ότι αντικατέστησε τη δισκέτα-αν την πρόλαβες.......

Link to comment
Share on other sites

zavi με κουφανες ρε φιλε!!!!!!!!!!!!!!! μα με κουφανες ρεεεεεε!!!!!

Εγω φταιω, μαλλον το δημοσιευμα με επιασε σε στιγμη αδυναμιας και πιστεψα οτι κατι αλλαξε!!

Τι μ@λ@κ@ς ειμαι!!

Γραφειοκρατες για παντα!! Στην Ελλαδα η καρτελα δεν θα πεθανει ποτε ρε!

Link to comment
Share on other sites

οχι οι περισσοτεροι εχω δει εγω οτι κανουν οτι κι εγω, διαδικτυακα την υποβολη της δηλωσης και αυτοπροσωπως την πληρωμη..... τους δινεις την εκτυπωση της ηλεκτρονικης δηλωσης, βγαζουν την χαρτονενια καρτελλα, σου κοβουν το διπλοτυπο και πας ταμειο.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.