Μετάβαση στο περιεχόμενο

Fespa και αναβάθμιση σε EC


sundance

Recommended Posts

Δε ρωτάω ποιο πρόγραμμα να πάρω.Εχω αποφασίσει για το Fespa χωρίς να το έχω δουλέψει προσωπικά.Μόνο με συστάσεις συναδέλφων.Απλά ήθελα μια επιπλέον γνώμη γιατί κατάλαβα μια κάποια αγανάκτηση για την τιμή.

Πάντως η πωλήτρια μου είπε πως ακόμη δεν είναι ετοιμο το πακέτο με EC.

Link to comment
Share on other sites

Η τελευταία εξέλιξη είναι ότι για τους υπάρχοντες χρήστες εάν γίνει αναβάθμιση από Φεσπα 7 σε Φεσπα 10+Pushover γίνεται έκπτωση 20%.

Link to comment
Share on other sites

Εγω με την εχω καταβρει με αλλο λογισμικο..αν εξοικιωθω αρκετα θα το φανε το ακυρο τους....δες και το θεμα που ειχα ανοιξει καποτε "δωρεαν συνδρομη και στασιμοτητα ή συνδρομη και εξελιξη" και θα καταλαβεις.... Αυτα τα νταβατζιλικια δε μαρεσουν.... (γιαυτο εφυγα και απο τη civil)...προτιμω καθε χρονο να τα σκαω παρα τωρα που τους εχω αναγκη να μου λενε "Ξερεις εγω τοσο θελω, εκπτωσεις δεν κανω γτ το προιον ειναι κανουριο"

Link to comment
Share on other sites

Εγώ αγόρασα το Fespa πριν 6 μήνες και τώρα μου ζητάνε να το ξαναπληρώσω σχεδόν ολόκληρο για να μπορώ να δουλεύω. Δηλαδή πλήρωσα τόσα λεφτά μόνο για 6 μήνες!

Link to comment
Share on other sites

αν συνταξει καποιος επιστολη διαμαρτυριας, ας την δημοσιεύσει ωστε να την στείλουμε μαζικά.

 

θα είμαστε πολλοί!

 

 

 

ΥΓ. αν δεχθουμε οτι 10.000 πολ. μηχανικοί κάνουν στατικά για Ω/Σ και το 30% έχει fespa και πρόκειται να κανει την αναβάθμιση σε EC (χωρίς pushover), ΤΟΤΕ:

 

10.000x0,30=3.000 χρηστες fespa

 

3.000x1500=4.500.000€

 

ακόμη και 5.000 μηχανικοι να είναι, μιλάμε για 2.250.000€ και αν συνυπολογίσουμε ότι το 1/3 από αυτούς (τους χρήστες fespa) θα βάλει και pushover, φτάνουμε στα 3.000.000€

 

αν πεσουμε στους 3.000 μηχανικους με την ιδια ως ανω λογική (όλοι EC και το 1/3 pushover) καταλήγουμε στα 1.800.000€

 

Αν δεχτουμε οτι ισχυει το ανω ποσο και οτι η εξελιξη των module στοιχισε συνολικα 300.000€, το 1.500.000€ είναι τεράστιο ποσό.

 

τα σχόλια δικά σας...

Link to comment
Share on other sites

Μίλησα με Χαραμιδόπουλο. Του ανέφερα ότι το κόστος αναβάθμισης είναι πολύ υψηλό. Κατηγορηματικά μου είπε ότι η δουλειά που έχει προηγηθεί όσον αφορά τους EC + Pushover ήταν πολύ μεγάλη και βασικά πρόκειται για νέο πρόγραμμα. Και όταν του είπα ότι συγκρίνοντας τιμές με άλλες εταιρείες και ελέω κρίσης ότι είστε ακριβοί μου είπε ότι καμία εταιρεία στην ελλάδα έκανε την δουλειά που έγινε στην LH και πρόκειται δια υποδιαίστερων μονάδων από αυτές του ΦΕΣΠΑ (ισάξιο του SAP!!!!!?). Τελειώνοντας μου είπε ότι αναλόγως της ζήτησης θα αναβαθμιστούν και τα πεπερασμένα σε μή επίπεδους φορείς (είναι ήδη έτοιμοι).

 

Με αυτή τη λογική πιστεύω ότι είναι αδύνατον να πειστούν για κατέβασμα των τιμών. 'Αρα παίδες ή προχωράμε σε αναβάθμιση είτε αναζητάμε άλλες πορτοκαλιές. Ο καθένας κρίνει και αποφασίζει. Το θετικό της LH πάντως είναι η καλή (μέχρι στιγμής) υποστήριξη και τα πολύ καλά Manual που εκδίδει μαζί με τα λογισμικά της.

Link to comment
Share on other sites

Ο,τι δουλεια και να εγινε αξιζει στην χειροτερη 2,000,000 ευρω????????

Μην τρελαθουμε!!!

Χρονο για να μαθουμε αλλα προγραμματα εχουμε αυτην την εποχη...

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.