Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενστάσεις - ΕΣΠΑ


Recommended Posts

Προσπάθησε να την υποβάλλεις. Δε χάνεις τίποτα. Κάπου έχει πεδίο για να συμπληρώσεις ημερομηνία παραλαβής της απορριπτικής. Δοκίμασε να βάλεις την πραγματική (αν τη θυμάσαι) και αν χτυπάει και δεν τη δέχεται βάλε ψεύτικη (<15 ημέρες από την έναρξη υποβολής). Αμφιβάλλω αν μπορούν να διασταυρώσουν πότε πραγματικά παραλάβαμε τις αποφάσεις. Κάθε τράπεζα χρησιμοποιούσε και διαφορετικό τρόπο αποστολής εξάλλου.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 119
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Εμένα παντως που θέλω να κανω ενσταση παλι αυτο το μηνυμα βγάζει.

 

"Πρόβλημα κατά την αυθεντικοποίηση του χρήστη - Μήνυμα συστήματος: Δεν βρέθηκε χρήστης με αυτά τα στοιχεία. Παρακαλώ δοκιμάστε ξανά ή επικοινωνήστε με το διαχειριστή του συστήματος."</SPAN>

Link to comment
Share on other sites

Κάνε αυτό που λέει ο slalom. Το έκανα κι εγώ όταν μου το πρότεινε στο μήνυμα #79, και μου απάντησαν την άλλη μέρα ότι με ξεμπλόκαραν.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ εν τω μεταξύ, δε μπορώ (πάλι) να κάνω έστω login στο ependyseis.

"Πρόβλημα κατα την αυθεντικοποίηση του χρήστη - Μήνυμα συστήματος: Δεν βρέθηκε χρήστης με αυτά τα στοιχεία" μου βγάζει. Με βαρέθηκαν φαίνεται και με πέταξαν έξω εντελώς. Α ρε χάλια...

Είχα το ίδιο πρόβλημα, έστειλα μήνυμα στους mods και πήρα την απάντηση ότι πρέπει να χρησιμοποιώ τον Internet Explorer και μόνον αυτόν ως περιηγητή.

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα. Έχω υποβάλλει ένσταση από τις 7 του μήνα και ακόμη είναι σε αξιολόγη. αναριωτιέμαι αν και άλλοι από εσάς περιμένετε τόσο πολύ. Έπειτα σκέφτομαι οτι αν καθυστερήσουν και άλλο, ακόμα και αν γίνει δεκτή η ένασταση θα είναι πλεον πολύ αργά μιας και θα έχει παρέλθει η ημερμηνία υλοποιησης της πρότασης, η οποία αν δεν κάνω λαθος λήγει στα τέλη Αυγούστου περίπου?

Link to comment
Share on other sites

Κι εμένα σε αξιολόγηση είναι ακόμα από τις 8/7. Νομίζω μαζικά θα εξεταστούν και θα βγουν αποφάσεις. Δεν υπάρχουν προθεσμίες, πάνε περίπατο όπως είναι η διαδικασία. Εξάλλου και να υπήρχαν, αυτές προφανώς θα μέτραγαν από την έγκρισή σου μετά την αξιολόγηση της ένστασης και όχι από την ημορομηνία που είχες απορριφθεί...

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.