Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για Προσωρινούς Ενεργειακούς Επιθεωρητές


lefterism

Recommended Posts

Συνάδελφοι σχετικά με την διπλοεγγραφή, υποψιάζομαι οτι αναφέρεστε στην καινούργια εγκύκλιο του ΥΠΕΚΑ, που βγήκε στις 11/10/10 με αριθ. πρωτ. 1650η οποία αναφέρει στην παραγ. 3.1 (διαδικασία-απαιτούμενα δικαιολογητικά) ακριβώς αυτό, οτι ''η είσοδος είναι υποχρεωτική για όλους τους υποψήφιους ανεξάρτητα απο το εάν έχουν εγγραφεί στο παρελθόν στην ιστοσελίδα.'' ή αναφέρεστε σε κάτι άλλο?

 

Η είσοδος είναι υποχρεωτική, προκειμένου να συμπληρώσουν ορισμένα στοιχεία που δεν υπήρχαν στην αρχική φόρμα της αίτησης. Οχι για να υποβάλλουν εκ νέου αίτηση.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 218
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ναι εκεί την πατήσαμε και μπήκαμε ξανά στην φόρμα της αίτησης. Οπότε δεν μπορούσαμε να δηλώσουμε τον υπάρχον username μας μιας και ήδη υπήρχε στο σύστημα.

 

Δεν διευκρινίστηκε ότι όσοι έχουν κάνει ήδη αίτηση απλά πρέπει να χρησιμοποιήσουν τον κωδικό τους και να συμπληρώσουν στοιχεία στην φόρμα που είχαν ήδη συμπληρώσει.

 

Υπάρχει και το link στα δεξιά (Διόρθωση-Συμπλήρωση στοιχείων) αλλά δεν εξηγήθηκε επαρκώς

Link to comment
Share on other sites

Να ρωτησω κατι για την δεκαετη εμπειρια: Μετραει απο τοτε που κοπηκε η πρωτη αποδειξη, η απο τοτε που εγγραφηκε καποιος στο ΤΣΜΕΔΕ ?

 

Η εμπειρία αποδεικνύεται με βεβαιώσεις του φορέα απασχόλησης και επικυρωμένα φωτοαντίγραφα Δελτίων Παροχής Υπηρεσιών ή/και αντιγράφων στελεχών Οικοδομικών Αδειών ή/και βεβαιώσεων του φορέα ασφάλισης

 

Με μπερδεψαν αυτα τα ή/και. Αν ας πουμε πας μονο βεβαιωση του φορεα ασφαλισης υπαρχει προβλημα ??

Link to comment
Share on other sites

Κατά την φόρμα διόρθωσης στοιχείων, προκειμένου να εκτυπωθεί η αίτηση, τι εννοεί "έτη εμπειρίας σε ενεργειακά θέματα"; την εμπειρία σου γενικά ή τυχόν μεταπτυχιακό σε ενεργειακά θέματα;

Link to comment
Share on other sites

Ε, ναι. Λογικό δεν είναι να μην κάνεις ενεργειακή επιθεώρηση στο σπίτι σου ή στου ξαδέλφου σου? Συγγενής Β' βαθμού λέει δεν αποκλείει όλους.

 

Στο δικό σου σόι δώσε την δουλειά σε ενα φίλο σου και αυτός θα σου δώσει τις δουλειές από το δικό του σόι και θα είσαι στα ίδια.

 

Μην κράζουμε και τα σωστά.....8-):cool:

 

Είναι όμως λίγο άδικο για όσους έχουν μεγάλο σόι. Έχω με 38 άτομα συγγένεια Α και Β βαθμού. Και με τις εταιρείες... αν το ήξερα δνε θα γινόμουνα συνέταιρος σε κατασκευαστική εταιρεία για να μπορώ να αναλάβω τα κτίριά της.

 

Ευτυχώς τουλάχιστον θα μπορώ να κάνω την ενεργειακή μελέτη.

Link to comment
Share on other sites

38 άτομα / 3 άτομα/σπίτι ---> 12 επιθεωρήσεις. Αν και δεν θα είναι ανάγκη να πάρουν όλοι αυτοί ιστοποιητικό. Δηλαδή για 5-6 επιθεωρήσεις μιλάς.

 

Θα μοιράσεις τις δικές σου επιθεωρήσεις σε περισσότερα άτομα (πχ δύο στον καθένα Χ 6 άτομα) ώστε εαν σου δώσουν και αυτοί τους δικούς τους συγγενείς (2Χ6) να είσαι στα ίδια.

 

Να ρωτησω κατι για την δεκαετη εμπειρια: Μετραει απο τοτε που κοπηκε η πρωτη αποδειξη, η απο τοτε που εγγραφηκε καποιος στο ΤΣΜΕΔΕ ?

 

Με μπερδεψαν αυτα τα ή/και. Αν ας πουμε πας μονο βεβαιωση του φορεα ασφαλισης υπαρχει προβλημα ??

 

Το λέει ξεκάθαρα στην πρόσκληση στο 1. στα σχετικά με την εμπειρία, πρώτη παράγραφος:

 

Η εμπειρία δεν αποδεικνύεται με τον χρόνο κτίσης πτυχίου ή άδειας άσκησης επαγγελματος. Και αφορά ένα τουλάχιστον από τα: μελέτη, επίβλεψη και κατασκευή κτιρίων, συστημάτων Η/Μ κτιρίων, ενεργειακού σχεδιασμού κτιρίων, ελέγχου ενεργειακών εγκαταστάσεων ή ενεργειακών επιθεωρήσεων.

 

Δηλαδή μπορεί να είσαι 20 χρόνια μηχανικός αλλά να κάνεις οδοποιίες ή λιμενικά. Δεν μετράει τίποτε από αυτά σαν εμπειρία. Πρέπει να έχεις 10 χρόνια εμπειρία πάνω σε κτιριακά ή Η/Μ κτιριακών. Μόνο με άδειες, τιμολόγια παροχής υπηρεσιών για κτιριακές κατασκευές, βεβαιώσεις εργοδότη, αναλήψεις κτιριακών και Η/Μ έργων και τέτοια σχετικά.

Link to comment
Share on other sites

Διαβάζοντας την τελευταία (υποθέτω) επίσημη ανακοίνωση (11-10-2010, αρ.πρωτ.: 1650), αναφέρει στα αποδεικτικά εμπειρίας : " επικυρωμένα φωτοαντίγραφα Δελτίων Παροχής Υπηρεσιών ή/και αντιγράφων στελεχών Οικοδομικών Αδειών ή/και βεβαιώσεων του φορέα ασφάλισης...."....

Το νόημα που βγάζω από το "ή" είναι ότι αρκεί ένα απ΄όλα....

 

Υ.Γ.

Εγώ βέβαια καλού-κακού έστειλα απ΄όλα...:D

Link to comment
Share on other sites

αν κάποιος έχει οικοδομικά ένσημα (μπετά, κτισίματα κλπ) θεωρούνται και αυτά προυπηρεσία στην κατασκευή;

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.