tasa Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2011 Η άδεια μου είναι το 2006 και τα νομιμα είναι 17τ.μ και 6τ.μ εκτός Σ.Δ,όπως σας έγραψα για υπόγειο και ισόγειο,όχι όμως και καρααυθαίρετη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
myri Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2011 δίκιο έχεις, δεν υπάρχει ολίγον έγκυος σκέτο αυθαίρετη γενικά θα σε συμβούλευα να κάνεις ότι σου λεει ο μηχανικός σου διότι θεωρώ πως έχεις πιο σοβαρά προβλήματα από τη ρυθμιση χώρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasa Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2011 Δηλ.myri πιο σοβαρά προβλήματα απ αυτό?Θα......αυτομολήσω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpanag Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2011 Όπου θες, εκτός από ...τη Λιβύη! Είναι δύσκολα τα πράγματα εκεί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppetros Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2011 Απο που προκυπτει αυτο με τον ογκο και το Δ.Κ? Ακριβώς. Κοίτα σε παρακαλώ το Δ.Κ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cpap2004 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2011 Είναι δυνατή η τακτοποίηση παταριού περίπου 33 τμ με ανεξάρτητη είσοδο που δεν επικοινωνεί εσωτερικά με το ισόγειο κατάστημα όπου και ανήκει? Το πατάρι δεν είναι δηλωμένο στην πολεοδομία,είναι από την κατασκευή της πολυκατοικίας (1964 έτος), έχει είσοδο από το κλιμακοστάσιο της πολυκατοικίας, έχει ύψος 2,20 και ένα δοκάρι περίπου στο μέσο(1,70 ύψος). 1. Μπορεί να τακτοποιηθεί με αυτόν τον νόμο ή ίσως και κάποιον άλλο? 2. Θα τακτοποιήθεί σαν βοηθητικός χώρος?Σαν χώρος κύριας χρήσης ή κατι άλλο? 3. Περίπου πόσο θα κοστίσει? Τιμή Ζώνης 1550,ΣΕ:1,3. Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DKN Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2011 Χαιρετώ και πάλι αφού λύθηκε το ζήτημα με το νερό όπως ίσως να διαβάσατε στην προηγούμενη καταχώρηση μου έχω τώρα το δίλημμα της τακτοποίησης ή όχι του χώρου! Πρόκειται για μία ημιυπόγεια αποθήκη με WC. Μετά από μία κουβέντα που είχα με την συμβολαιογράφο μου είπε «γιατί να την τακτοποίησης??? Είναι νόμιμη!» Ισχυρίστηκε πως λόγου κλήσης εδάφους η πρόσοψη της δεν είναι μπαζωμένη (το συγκρότημα όπου βρίσκεται η αποθήκη με δύο ορόφους από πάνω της βρίσκεται σε οικόπεδο με αρκετά μεγάλη κλήση) άρα δεν μπορεί η πολεοδομία να σου επιβάλει να μπαζωθεί. Το ερώτημα μου είναι, ποιο το όφελος από μία τακτοποίηση και ποια η χασούρα π’ερα από το κόστος τακτοποίησης? Τι έχω να κερδίσω τελικά??? Ίσως αργότερα αν θελήσω να προβώ σε κάποια αγορά άλλου ακινήτου ζητώντας δάνειο να προσμετρηθεί ενώ έτσι όχι??? Να σημειώσω εδώ πως το ημιυπαίθριο της κατοικίας μου τον έχω τακτοποιήσει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
myri Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2011 Ισχυρίστηκε πως λόγου κλήσης εδάφους η πρόσοψη της δεν είναι μπαζωμένη (το συγκρότημα όπου βρίσκεται η αποθήκη με δύο ορόφους από πάνω της βρίσκεται σε οικόπεδο με αρκετά μεγάλη κλήση) άρα δεν μπορεί η πολεοδομία να σου επιβάλει να μπαζωθεί. αυτό το ειπε η συμβολαιογράφος μελετώντας τα σχέδια των κατόψεων, των όψεων και των τομών ή το φαντάστηκε απλά; η πολεοδομία δεν υποχρεώνει σε μπάζωμα, κοβει απλά πρόστιμα και όποιος αντέχει οικονομικά δεν μπαζώνει εσυ την αποθήκη την χρησιμοποιείς ως διαμερισμα ή όχι, βασει αυτού θα αποφασίσεις τι θα κάνεις --------- cpap2004 1. Αν είναι όπως τα λες ναι. 2. ως κατοικία τακτοποιείται (κυριας χρησης), αυτό δε θες; (όχι γραφείο ή καταστημα) 3. ως 1η κατοικία 1550*33*,07 =3580,50 ως μη 1η κατοικία 1550*33*,085 =4347,75 στη θέση σου θα ερευνούσα το ιδιοκτησιακό Link to comment Share on other sites More sharing options...
DKN Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2011 Η συμβολαιογράφος υποθέτο πως συμφονα με τα λεγόμενα του ιδοκτητη και τα δικα μου ειπε οτι ειπε! Μυρι τι ακριβός εννοεις να ερευνίσω το ιδιοκτησιακο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
myri Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2011 DKN το ιδιοκτησιακό, δεν αφορούσε εσένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα