Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εχω ενα σχεδιο απο ενα κσενοδοχειο κ στα παραθυρα μου εχει διαστασεις 70Χ1.70εκ και υψος ποδιας 70εκ. Ποσο ειναι οι διστασεις του παραθυρου? μπορει καποιος να βοηθησει?

Παρατήρηση: Τα θέματα πρέπει να αναρτώνται στην σωστή θεματική κατηγορία.

Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum.

Ευχαριστώ, achille.

• Downvote 1
Δημοσιεύτηκε

Μήπως το πινακάκι γράφει, πλάτος, ύψος ποδιάς και ύψος πρεκιού? Άρα μπορεί τα στοιχεία του ανοίγματος να είναι : πλάτος 0,70 μ, ύψος 1 μ, ύψος ποδιάς 0,70 μ και ύψος πρεκιού 1,70 μ.

Αυτό καταλαβαίνω εγώ, γιατί παράθυρο 1,70 μ ύψος???Ποιο το νόημα του?

Δημοσιεύτηκε

Είναι συνηθισμένο το πρέκι 2,40 στα ξενοδοχεία. (και γενικά ψηλά εξωτερικά πρέκια)

Σε αυτές τις περιπτώσεις στο 2,40 ξεκινάει η ψευδοροφή, οπότε αισθητικά έχουμε "παράθυρο μέχρι το ταβάνι".

Δημοσιεύτηκε
Εχω ενα σχεδιο απο ενα κσενοδοχειο κ στα παραθυρα μου εχει διαστασεις 70Χ1.70εκ και υψος ποδιας 70εκ. Ποσο ειναι οι διστασεις του παραθυρου? μπορει καποιος να βοηθησει?

Βασικά θα έπρεπε να γράφει 0.70μ. χ 1.70μ. ή 70εκ. χ 170εκ.

Πλάτος 0.70μ

Ύψος 1.70μ

Ποδιά στο 0.70μ ξεκινώντας μέτρηση από πάτωμα

Πρέκι στο 2.40μ. ξεκινώντας μέτρηση από πάτωμα

• 7 years later...
Δημοσιεύτηκε

Να κάνω μια μάλλον χαζή ερώτηση;

Όταν έχω ένα κτίριο που έχει εσωτερικά ένα σκαλοπάτι δηλαδή η μία στάθμη είναι +-0,00 και η άλλη +0,17. Τα πρέκια των παραθύρων της +0,17 στάθμης θα τα γράψω όσο είναι η απόσταση πρέκι - δάπεδο ή θα προσθέσω και 0,17 για να φαίνεται η στάθμη του πρεκιού σε σχέση με το +-0,00 και να είναι συγκρίσιμη με τα άλλα ανοίγματα;

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.