Μετάβαση στο περιεχόμενο

Διαδικασία πληρωμής


x.k

Recommended Posts

καλησπέρα.

Η ερωτηση μου είναι η εξής.

Για να πάω να πληρώσω στην Εθνικη πρέπει πρώτα να κάνω υποβολή

αίτηση στο ΤΕΕ για τον υπολογισμό των αμοιβών. Από εκεί θα εκτυπώσω τον

υπολογιμό αμοιβών και στην συνέχεια θα εκτυπώσω και την εντολή πληρωμής με την οποία θα πάω στην τράπεζα όπου θα συμπληρώσω το γραμμάτιο είσπραξης αμοιβών.

Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Πρέπει να βγάλεις εντολή πληρωμής από στο σύστημα του ΤΕΕ και να την καταθέσεις μαζί με το γραμμάτιο (συνήθως γράφεις τον κωδικό πληρωμής επάνω στο γραμμάτιο).

 

Καλό είναι να περάσεις πρώτα από την πολεοδομία και να κάνεις έναν έλεγχο τις αμοιβές πριν πρωτοκολλήσεις μήπως και έχεις παραλείψει κάτι. Εξασφαλίζεις ότι θα αποφύγεις τη διαδικασία των συμπληρωματικών αμοιβών.

Link to comment
Share on other sites

ΤΣΜΕΔΕ μηχανικού και ιδιοκτήτη, εγώ τα πληρώνω πάντα με τη δεύτερη δόση των αμοιβών (υπόλοιπο πέραν των απαιτούμενων για πληρότητα και επίβλεψη αν πληρωθεί), μήπως και προκύψει κάποια αλλαγή.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ παιδιά ακόμη ψάχνω το ερωτηματικό ( ; ) στην παραπάνω "ερώτηση" του συναδέλφου. Δεν μπορώ να καταλάβω αν ρωτάει ή αν απλά πληροφορεί τον κόσμο για τη διαδικασία που ακολουθεί αυτός.

Link to comment
Share on other sites

Χαίρετε, συγνώμη αν γράφω σε λάθος κατηγορία (όποιος μπορεί να με παραπέμψει αλλού ας το κάνει, απλώς δεν έχω χρόνο να ψαφω αυτή τη στιγμή) θα ήθελα να ρωτήσω πόση είναι η αμοιβή μηχανικού για άδεια ίδρυσης και άδεια λειτουργίας συνεργείου αυτοκινήτων...ή πώς μπορώ να την υπολογίσω....δεν έχω κάνει κάτι παρόμοιο ποτέ.

Ευχαριστώ πολύ

Link to comment
Share on other sites

Συνάδελφε, η άδεια ιδρύσεως και λειτουργίας συνεργείου αυτοκινήτων είναι κατά βάση αντικείμενο μηχανολόγου και οι αμοιβές, που απαιτούνται, αφορούν αυτόν. Η αμοιβή του προκύπτει ως ποσοστό της αξίας του μηχανολογικού εξοπλισμού. Υπάρχει στα downloads του forum, το πρόγραμμα "ΠΙΞΙΣ" του συναδέλφου iliekater, το οποίο υπολογίζει και τις αμοιβές μηχανολογικών.

Link to comment
Share on other sites

Σε ευχαριστώ συνάδελφε. Ναι, όντως αφορόυν μηχανολόγο. Κατέβασα το ΠΙΞΙΣ όμως τα δύο πακέτα πηγών που συνιστώνται να εγκατασταθούν πλέον δεν υπάρχουν (ούτε το μικρό ούτε το μεγάλο από το rapidshare). Τέλος πάντων, θα προσπαθήσω να δω τι θα βγάλει μόνο του. Δε σου έχει τύχει ποτέ να μου πεις πόσο περίπου κατ'εκτίμηση σου βγηκε η αμοιβή για συνεργείο αυτοκινήτων?

 

EDIT: Δε δουλεύει τελικάσε windows xp.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.