Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τί θέρμανση χρησιμοποιείτε στο γραφείο σας;


Spiderman

Recommended Posts

Τί θέρμανση χρησιμοποιείται στο γραφείο σας?

 

Τελευταία μου έχουνε παγώσει τα κόκκαλα, για αυτό ρωτάω μπας και πάρω καμιά ιδέα. Έχω ένα 18αρι inverter aircondition για θέρμανση-ψύξη αλλά όταν η εξωτερική θερμοκρεασία είναι σχετικά χαμηλή κάτω των 5 βαθμών κελσίου παίρνει κανα δίωρο μέχρι να αισθανθώ σχετικά άνετα και σπανίως βγάζω μπουφάν (αυτό δεν με βολεύει καθόλου). Ο χώρος είναι σχετικά μεγάλος περίπου 60τμ ενιαίος μόνο το wc είναι χώρια με ανοίγματα σχεδόν 40%.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 40
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλοριφέρ. Τώρα με 18άρι και μάλιστα inverter (δε νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που να έβαλε και να μην το μετάνιωσε από θέμα απόδοσης), σε ...60 τ.μ. αναμενόμενο θα έλεγα να κρυώνεις (είμαι σίγουρος ότι και το καλοκαίρι ζεστένεσαι). Με δύο 24άρια σε τέτοιο χώρο που περιγράφεις, κάτι γινόταν ίσως...

Άφησε το αναμμένο μόνιμα σε "λογική" θερμοκρασία (το έχω πάθει και το έχω κάνει σε γραφείο που δούλευα με inverter και μόνο έτσι την πάλεψα). Άλλη λύση δε βλέπω χωρίς κόστος.

Link to comment
Share on other sites

Εβαλα πριν από 1 χρόνο που έφτιαχνα το γραφείο μου ένα μονοφασικό VRV της Daikin, περίπου 70.000 Btu/h με 3 εσωτερικές καναλάτες μονάδες και εισαγωγή νωπού αέρα για 2 ACH. Τουλάχιστον γλύτωσα από ένα αρχαίο καλοριφέρ που είχε το κτίριο που το ανάβανε 3 ώρες την ημέρα σε θερμοκρασία νερού στους 50°C. Αλλά όταν έχει πολύ κρύο, καίει πολύ ρεύμα.

Link to comment
Share on other sites

Σκέφτομαι να πάρω κανένα σομπάκι κηροζίνης (kerosun) για συμπλήρωμα στο air condition, μου έχουνε πει ότι κάνει δουλειά αλλά αφήνει μια οσμή στο χώρο (βέβαια με τόσο που καπνίζω εγώ αυτή η οσμή μπορεί να είναι και ευχάριστη). Έχει κανένας εμπειρία από τέτοιο σομπάκι?

Link to comment
Share on other sites

Στο γραφείο μου, το οποίο είναι περίπου 40τ.μ. ενιαίος χώρος, έχω μια σόμπα υγραερίου. Κάνει μια χαρά τη δουλεια της και η οσμή που αφηνει είναι ελάχιστη.

Link to comment
Share on other sites

πέλετ έχω στο σπίτι που είναι δικό μου, άπαιχτο αυτήν

http://www.casa-energy.gr/online-shop?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=207&category_id=44

Το γραφείο το νοικιάζω και δεν θέλω να πάω σε τόσο ακριβή λύση (ακριβή ως αγορά εννοώ, γιατί τα γαριδάκια τα παίρνω 0,27 το κιλό όταν παίρνω πάνω από μισό τόνο).

Link to comment
Share on other sites

2 Mitsubishi Electric MSZ-GA25VA G-Inverter σε 46,50τ.μ. εννιαίο χώρο γραφείου. Εννοείται πως ανάβω μόνο το ένα...

Το δεύτερο τοποθετήθηκε σε περίπτωση μελλοντικού διαχωρισμού.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.