Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ελαιοχρωματισμοί με χρήση ικριωμάτων


vivonio

Recommended Posts

στην πολυκατοικία που μένω θέλουν να την βάψουν εξωτερικά με σκαλωσιά φυσικά αλλά χωρίς άδεια.Και ενδεχομένως και χωρίς ΙΚΑ γιά το συνεργείο.

Η άποψη οτι "κανένας δεν βγάζει άδεια,εμείς θα πάμε με τον νόμο?" πως αντιμετοπίζεται?Απλά την γνώμη σας ζητώ..Οι κυρώσεις ποιές θα είναι...αν υπάρξει μια καταγγελεία?

 

ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Πες του διαχειριστή να δώσει δήλωση του Ν1599 ότι εάν συμβεί κάποιο ατύχημα θα αναλάβει όλα έξοδα και τις ποινικές ευθύνες.

Link to comment
Share on other sites

Βλακείες σου λέει.... κανένας δε βγάζει άδεια... Πού τα είδε αυτά; Τρείς πολυκατοικίες έχω δει αυτές τις μέρες και όλοι ενδιαφέρονται για την άδεια...

 

Αν δεν έμενες εκεί και σε ενδιέφερε απλώς η δουλειά θα σου έλεγα ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ για να τρέχει... εγώ πάντως ειλικρινά θα αρχίσω... και έχω έννομο συμφέρον... γιατί κάποιοι από αυτούς θα ερχόντουσαν για την άδεια...

Οι γυφτο-εργολάβοι και οι Αλβανοί που δουλεύουν μαύρα τους τα μαθαίνουν αυτά... και βέβαια η ανυπαρξία και η ανικανότητα των μηχανισμών να ελέγξουν το παραμικρό...

 

...πού μένεις είπαμε ;;; :) :)

Link to comment
Share on other sites

JTB έχεις δίκιο, το ξέρω,το σωστό είναι να βγάλουμε άδεια, αλλά σε συνέλευση που κάναμε και τούς το ανέφερα,κάποιοι αντέδρασαν έντονα.Αντε τώρα να τους έχεις,τους Πολωνούς πάνω στην σκαλωσια, χωρίς άδεια, ανασφάλιστους να εχουν πιεί τίποτα μπύρες και να γίνει κάτι και να τρέχουμε όλοι.

Μένω στο Χαλάνδρι...επειδή με ρωτάς...

Link to comment
Share on other sites

Γειτονάκι;;; 30 χρόνια Χαλάνδρι city...1ο Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο...

Μετά στραβώθηκα και πήρα Κορυδαλλιώτισα και μεταφέρθηκα....

Μην το ρισκάρεις μωρέ για κανέναν... Τί σημαίνει αντέδρασαν έντονα... υποχρεωμένοι είναι... δεν είναι επιλογή... Τότε να μη βάλουν σκαλωσιά, να τους το βάψει ο Spiderman!!!

Link to comment
Share on other sites

ευχαριστώ Myri,έχεις δίκιο,τούς το είχα πεί ότι δεν είναι αστεία τα πράγματα, ότι έχει αυτόφορο,και πάει "μέσα" όποιος θα είναι παρών και συλληφθέι "εν τή πράξη"..όπως λένε...σωστά?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Υποθέτω η διαδικασία ενημέρωσης ΥΔΟΜ και αστυνομικού τμήματος.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.