Μετάβαση στο περιεχόμενο

Υπολογισμός αμοιβών ιδιωτικών έργων online μέσω ΤΕΕ


Recommended Posts

pk10gr, ο λόγος που δεν μπορεί και δεν πρέπει να γίνει αυτό αυτόματα είναι γιατί ο μελετητής είναι ο μόνος που μπορεί να προϋπολογίσει το έργο.

Απλά το ΤΕΕ έρχεται και απαιτεί ελάχιστο προϋπολογισμό για κάποιο έργο και για κάθε μελέτη αυτού.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 333
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αυτο ακριβως λεω!!! Ας εδινε την ελαχιστη (εστω και σε παρενθεση διπλα ως την ελαχιστη) και ο καθενας ας προυπολογιζε απο κει και περα το δικο του..

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Για έκδοση νέας άδειας ιδιωτικού έργου, ισόγεια οικοδομή σε περιοχή βιοπα, πως υπολογίζεται ο προϋπολογισμός του έργου; Στη φόρμα επεξεργασίας στοιχείων του τεε έβαλα ένα ποσό που προέκυψε στο περίπου από έναν αναλυτικό υπολογισμό του κόστους και στρογγυλοποιημένο προς τα πάνω. Σύμφωνα με αυτή την τιμή διαμορφώθηκαν οι αμοιβές. Είναι σωστός αυτός ο τρόπος ή υπάρχει κάποιος τύπος που να καθορίζει τον προϋπολογισμό;

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Γιατί όταν εισάγω το ΑΦΜ του εργοδότη, αν αυτό έχει 0 (μηδέν) μπροστά το σύστημα αμοιβών μου το εξαλείφει και τελικά καταχωρεί και εμφανίζει παντού (και στην εντολή), τα 8 τελευταία ψηφία μόνο; Το έχετε και άλλοι το πρόβλημα;

Link to comment
Share on other sites

Προσπαθώντας ν ανεβάσω το .xml για Η/Χ στο σύστημα, μου βγάζει "Parsing Error: Δεν αναμενόταν το στοιχείο "project_area". ". Υποψιάζεστε τι μπορεί να συμβαίνει?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Η ερώτηση μπορεί να ακουστεί βλακεία αλλά η απορία είναι απορία...

 

Μέσω του συστήματος υπολογισμού αμοιβών του ΤΕΕ υπολογίζονται μόνο οι αμοιβές που έχουν να κάνουν με έργα πολιτικών μηχανικών και τοπογράφων?

 

Η σκέψη μου είναι ότι ως νέος ηλεκτρολόγος μηχανικός μπορεί να αναλάβω τη μελέτη μιας ηλεκτρολογικής εγκατάστασης σε ένα υφιστάμενο κτίριο... Για την αμοιβή μου θα πρέπει να ασχοληθώ με το σύστημα αμοιβών του ΤΕΕ?

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα σας. Κάνω μια προσφορά για άδεια, και εισάγοντας τα στοιχεία στο πρόγραμμα αμοιβών του ΤΕΕ διαπίστωσα ότι από "φορολογικά" βγάζει μόνο το ΦΠΑ. Επειδή δεν έχω πρόγραμμα αμοιβών, υπάρχει τρόπος να υπολογίσω τις λοιπές κρατήσεις των φορολογικών (πλην ΦΕΜ που είναι το εύκολο);

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.