Μετάβαση στο περιεχόμενο

Συζήτηση περί επ. δικαιωμάτων με αφορμή την γνωμ. ΝΣΚ


Recommended Posts

Υπάρχουν σχολές στα ΤΕΙ εάν ψάξεις που ασχολούνται με μέρος του κλάδου μου .Αλλά δεν γνωρίζω εάν και αυτές οι σχολές είναι Μηχανικών .

 

....

 

Τα 5 δεν είναι ίσα με τα 4 και προπαντός τα 7 με τα 4 .

 

1) Μάλλον λοιπόν τις αντίστοιχες μελέτες σου τις υπογράφουν ήδη ΤΕ

 

2) Τώρα μιλάς σωστά! Αναφέρεσαι σε κέρδος, άρα για αποτέλεσμα, άρα για κανόνες ελεύθερης αγοράς. Δεν αναφέρεις "κεκτιμένα". Αυτός που απέδωσε, χρησιμοποίησε τα "οπλα του", την εμπειρία του, τις σπουδές του κλπ κλπ. Αλλά πληρώθηκε ΜΟΝΟ για το αποτέλεσμα.

Όπως έχω πει επανειλλημένα... Αν εσυ είσαι καλός, γιατι ο διπλανός σου άσχετος ΠΕ, να έχει την ίδια εξέλιξη με σένα, και ακόμα περισσότερο, τι φοβάσαι τους "κουμπούρες" ΤΕ; (αν εισαι καλός)

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 296
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αλλά ποτέ δεν παραχωρώ δικαιώματα της σχολής μου που τα απέκτησα με περισσότερες θυσίες από κάποιους άλλους που τώρα θέλουν να τα πάρουν.

 

 

Για να παραχωρήσεις κάτι πρεπει να είναι δικό σου. We are speaking Greek here...

 

Στην προκειμένη περίπτωση το κράτος δίνει το δικαίωμα σε κάποιον να ασκεί ένα επάγγελμα. Αν παρόλα αυτά το κράτος σταθεί επιτέλους στο ύψος των περιστάσεων και μας δώσει ΕΔ, και εσύ νομίζεις ότι πήρα κάτι δικό σου, να σου πω που μένω να έρθεις να το πάρεις. Μάλλον 3 συσκευασίες θα είναι. Κοίτα να έχεις χώρο στο πορτ παγκαζ...

Link to comment
Share on other sites

Για εμενα η λυση ειναι μια, προσωπικα επαγγελματικα δικαιωματα!

Δεν γινεται πχ ενας αποφοιτος ΤΕΙ με MSc και Phd να εχει λιγοτερα

ΕΔ απο εναν διπλωματουχο μηχανικο χωρις αλλες επιπλεον σπουδες.

Οποτε συνυπολογισμος ολων των σπουδων και της εργασιακης εμπειριας

στα ΕΔ τα οποια θα εκτιμωνται κατ`ατομο.

 

Λαζαρε εχεις ενα υφακι λες και βγηκες απο το MIT. Να λιδωρουν

τους φιλους ΤΕ ατομα που εβγαλαν ενα μεγαλο ξενο πανεπιστημιο

να το δεχτω αλλα οχι και οι εκ Βουλγαριας ελεος... Οχι οτι το θεωρω

σωστο αλλα στην περοπτωση σου φαινεται αστειο...

Link to comment
Share on other sites

Eχετε βρει το παιδακι και προσπαθητε να του βαλετε μυαλο, αφηστε το στον κοσμο του

ειναι ευτυχισμενος τα ξερει ολα σουπερ επιστημονας εκ βουλγαριας α και μελος ΤΕΕ.

αφηστε το ερχεται και η γιορτη του

Link to comment
Share on other sites

Kαλά Λάζαρε καληνύχτα. Μου λες για εσπερινά λύκεια και διάφορες άλλες τούφες. Δηλαδή απο εσπερινά δεν μπαίνουν και στα Πολυτεχνεία ή αυτοί γράφουν 20? Αφού μπορούν και έχουν το δικαίωμα να μπούν απο εσπερινά και απο τεχνικά καλά κάνουν. Το θέμα είναι αν θα βγούν τελικά. Απο το 2001 που μπήκα μέχρι σήμερα 10 χρόνια μετά δεν πρέπει να έχουν αποφοιτήσει ούτε οι μισοί απο αυτούς που μπήκαν μαζί μου στο Πειραιά και ούτε πρόκειται ποτέ να τελειώσουν. Αυτό κάτι δείχνει για αυτούς που τελείωσαν και δη εγκαίρως. Επίσης να συμφωνήσω οτι 5 δεν ισούται 4 (στην περίπτωσή μου 6) αλλά επίσης δεν ισχύει και 5 = ολα και 4 = τίποτα. Τα μαθηματικά που είναι και η παγκόσμια γλώσσα ύποστηρίζει (εκτός και διαφωνείς οπότε καταρρίπτεται) οτι 4/5=0.8 που σημαίνει 80%. Άρα αυτό ζητάμε πάνω στην ειδικότητά μας με δίκαια κριτήρια και όχι λάθος βαλμένους περιορισμούς. Για παράδειγμα θα ήταν λογικό να μην μπορώ να μελετήσω ειδικό κτίριο αλλά όχι να μην μπορώ να μελετήσω μόνος μου μια διώροφη κατοικία λόγω του Αντισεισμικού. (Που έχω κάνει και στη Σχολή και στο ΜΔΕ και στη εργασία του ΜΔΕ.) Ελπίζω να κατάλαβες διότι πιο ξεκάθαρο δεν γίνεται.

 

Υ.Γ. Επίσης παραβολές είπε μόνο ο Χριστός και οι Απόστολοι. Όλοι οι άλλοι τις διηγούνται. Εκτός και αν μπερδεύεις τον εαυτό σου με κάποιον απο τους παραπάνω. Οπότε και λήγει η συζήτηση και λύνονται και οι απορίες μας. Ούτε ο Χριστός δεν μας θέλει και γι' αυτό είμαστε μπερδεμένοι.

Link to comment
Share on other sites

1) Μάλλον λοιπόν τις αντίστοιχες μελέτες σου τις υπογράφουν ήδη ΤΕ

 

Καταρχήν

 

1.Οι Μελέτες που αφορούν την σχολή μου γίνονται από τους Κλάδους των ΗΜΜΥ κατεύθυνσης επικοινωνιών .

2.Με την παρακάτω ερώτηση καλό είναι τι επόμενη φορά να διευκρινίζεις το τι ακριβώς θέλεις να μάθεις .Το να μπλοφάρει κάποιος δεν θεωρείτε και ιδιαίτερα έξυπνο από κάποιον .

 

Κάτι που πραγματικά δε γνωρίζω: τι εννοείς "σε όλους τους κλάδους"? Σε αφορά; Υπάρχει κατηγορία μελετών "Επικοινωνιών και Ραδιοεπικοινωνιών" σε ποια από τις 27 εμπιπτει;

 

Ποιες 27 ? Δεν έχεις καμία διευκρίνηση .

Εδώ και τόση ώρα μιλάμε για δικαιώματα που ενδέχεται να πάρουν τα ΤΕΙ αν και μόνο αν το κράτος δεχτεί να τους δώσει αυτά τα ΕΔ .

Εγώ αναφερόμουν στους άλλους κλάδους των ΤΕΙ .

Για αυτά καθόμαστε και μιλάμε τόση ώρα .Εσύ άλλα συμπεράσματα έβγαλες που απέχουν πολύ από αυτά που νομίζεις .Ψάξε προηγούμενα μηνύματα μου και θα το διαπιστώσεις .

 

Αν παρόλα αυτά το κράτος σταθεί επιτέλους στο ύψος των περιστάσεων και μας δώσει ΕΔ, και εσύ νομίζεις ότι πήρα κάτι δικό σου, να σου πω που μένω να έρθεις να το πάρεις. Μάλλον 3 συσκευασίες θα είναι. Κοίτα να έχεις χώρο στο πορτ παγκαζ...

 

Με το αν δεν συζητάει κανείς , αλλά με το τι γίνετε τώρα .

Όσο για τις συσκευασίες πιστεύω θα τις κρατάς αρκετό καιρό ακόμα διότι δύσκολα να αλλάξουν χέρια όπου συνηθίζουν .

Link to comment
Share on other sites

Επαναλαμβάνεται η ίδια ιστορία με τα ίδια άτομα για τα ίδια πράγματα.

 

Το θέμα πάλι καταφέρατε μια χούφτα άνθρωποι να το κλείδώσετε μόνοι σας.

Θα ξανανοίξει όταν υπάρχει λόγος.

Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.